Ketrin - 21 éves ***moderálva***
A hétvégén voltam Ketrinnél, már az első 5 percben tisztává vált, hogy nem őt kellett volna választani.
A képeken ő van, csinos, fiatal lány, szép popsi, cici, még az arca is, csupán a hozzáállásával vannak gondok, nagy gondok. 1 órára mentem hozzá, megbeszéltük, hogy natúr franciát is kérek, átadtam a tiszteletd*jat, kivitte. Majd megkérdezte, hogy milyen gyorsan megyek el, mert nála az órában is csak 1 lehetőség van. Mondtam neki, hogy csak akkor maradok, ha 2 lehetőség van, különben nem érdekel a dolog, de ő már pénzt nem tud vissza adni, szóval azt mondta, hogy majd megoldjuk.
Szoba: pici, kb 2*3-as, egy a méreteiből adódóan általam gyerekheverőnek mondott ágy van, ami minden mozdulatra megszólal.
Fürdő: Meleg víz nincs, fürdőkádban nem lehet felállni zuhanyozni, mert ruhák, törölközők lógnak, mindent odább kell taszigálni. A füdő padlója úszik a vízben.
Francia: feledhető, 1 perc után már kérdezte, hogy jöhet e a védő felszerelés, mondtam neki, hogy még csinálja csak. Folytatta, nagyon unottan, mint aki fél tőle.
Akció: Közölte, hogy hátulról nem lehet, meg nem bírja sokáig, mert attól fáj a hasa. Hogy mi van?? Lehet itt egyáltalán valamit is csinálni???? Na jó, meglovagolt, aztán ennyi, közben a plafont nézte, már már én is vártam, hogy vége legyen. Aztán pihi, majd egyből kérdezte, hogy menni fog-e a második, mivel általában nem szokott, vagyis akikkel ő volt, nekik még sohasem ment. (nem is csodálom ilyen lelombozó hozzáállással. "jaj, nincs több gumi. Nálad van?" Mondtam neki sebaj, a másodikban majd végig francia lesz. Lett gumi :) 2 perc múlva már sürgette a másodikat, mondtam még várjunk. Próbáltam vele beszélgetni, hátha oldódik, de reménytelen volt. Akkor legyen. Kezdetben ugyanaz a felvonás, majd mondtam neki, hogy feküdjön a hátára. Szintén mondta, hogy így se bírja sokáig, meg vigyázzak, mert fájni fog neki, és nehogy hangja legyen az ágynak, vagy akár mehetünk a földre is. A földre?? Na ne. Na jó, ennek is vége lett.
Nagy jövőt nem jósolok a lánynak a városban. Úgy jöttem el tőle, hogy bárkit, csak őt ne! Azért mentem, hogy jól érezzem magam, ehelyett tele voltam csalódással.