Kár,hogy Évárol nincs egész alakos meztelen kép,hogy kb mi fogadna ha mennék hozzá
Kár,hogy Évárol nincs egész alakos meztelen kép,hogy kb mi fogadna ha mennék hozzá
Szia!
Szépen leszolizott bőr, pont mint a képen. Nekem bejött a hölgy, egyedül a megadott kor nem stimmel sztem, inkább 40 felett. Ettől függetlenül jó fej, kapható sok mindenre. Puncijában piercing... :)
Drága Bettike/Csilla!
Hát már itt is próbálkozol? Okosabb azóta sem lettél. Ahogy ezt a megjegyzésed is megfogalmaztad, az szánalmas. És az az ágyon ülős kép.. Azon szét röhögtem magam. Azért mert a youtube-on megnézel pár Photoshop tutorialt, még nem értesz hozzá. Avatatlan szem is észreveszi, hogy barmolt kép. Ha már próbálkozol ilyennel, akkor a s*ggedről retusáld le a pattanást.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. *** moderálva ***. Olvassatok kecskeméti fórumon Bettikéről/Csilláról. A dialektus amit használt Csilla néven, ugyan az mint most itt a levelében. Írni sem tud helyesen és sajátos szavakat használ. Miután törölte azt a nevét, azután készítette ezt az újat. Valóban van egy gondozója, aki figyel, valóban p**zt akar előre kicsalni. Szégyent hoz az ezen az oldalon normálisan "d*lg*zó" lányokra.
Köszönöm szépen a hozzá szólásod. Úgy gondolom olyan képet töltök fel amilyent akarok, ha nem tetszik ne nézegesd őket. Minden jót szép napot. Üdv Betti
Szia sziasztok nemrég meglátogattam Bettikét és szerintem minden rendben van vele :) tudja a dolgát egy elég kellemes órát sikerült eltöltenem vele én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szöszikéröl valaki infót tud adni
sziasztok! Ancsiról tudtok valami infót?
Sziasztok!
Eddig itt volt nálatok Kittike(20) a képeken egy kis aranyos szőke lány. Tudtok esetleg róla valami infót adni, volt valaki már nála? :)
Az itt hirdető Pamella egy nagy átverés,nulla szolgáltatás, szinte semmit sem szabad nála,lehúzós nem ajánlom senkinek.
Hali. Zoérol tud valaki valamit?
Sziasztok! A két orosházi lánynál (Zoé, Kornélia) járt már valaki?
Kis infot szeretnék akár privátban is :)
Sziasztok! Zitáról vagy Anitáról valaki tudna friss infót? képek alapján nagyon ott vannak!
Erika Csabának is jó vissza várjuk SEXardra végre egy jó lány is lesz van meg mások is de nagyon jó!
Zita nagyon aranyos odaadó,inteligens,nagyon jót beszélgettünk.
Ajánlani tudom!10/10 a kiscsaj
Sziasztok! nyíregyházán örömlányok melyik uton találhatóak?
Székesfehérvár, Kendra Milfről van valakinek tapasztalata? Masszázs milyen nála?
Sziasztok kandúrok új vagyok itt de sokszor olvastam hogy daniella igy,úgy . Ki ő? Esetleg valaki privibe le irná?
Sziasztok! Valakinek infója Rebeka38 nevü masszázs leányzórol? Köszönöm.
Sziasztok! Wendy (20) ról Debrecenben tud esetleg valami infót adni?
Anitát többször felkerestem, amikor Békéscsabára vitt az utam, Fantasztikus lány. Én is nagyon hiányolom. Megeshet, hogy visszament külföldre, kár érte.