Miért Szandika mi történt???
Miért Szandika mi történt???
Szerintem az Edina Miskolcon és Domina Békéscsabán ikrek:))) Hol itt a Fényképgarancia??????
nagyfiu28 ez már nem ujdonság sokan csinállják ezt minden hirdetö oldalakon
Szerintem meg az önreklám és a mások szapulásával való eltöltött időt, inkább magadra fordíthatnád,lehet akkor neked is lenne.
Nem a többi lányt kellene hibaztatnod akinek van,sz.rt keverni,hanem magadba nézi elöször.
Attól mert másokról felírkálsz neked nem lesz több...Hanem elmennek inkabb másik városba,vagy nem mennek sehova.
Nem átlátszó szerinted hogy saját magaddal beszélgetsz?
Jó bornak nem kell cégér!
Üdv
igen jelenleg Miskolcon vagyok még és egyke vagyok nem iker.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lenne kereslet dominára Bcsabán mivel
... d.lgo.ó lányból van elég. Remélem nem érzi úgy senki, hogy evvel a
konkurenciája lennék??!! Ha igen akkor kezdj bele Te is!
pussz és várom továbbra is, hogy lenne-e kereslet domina játékokra ha
igen akkor megyek!
szép napot és ne mérgelődj kedves..., mert megráncosodik az arcod igy a 3. X előtt! ;-D
Edina
Valaki volt Zitánál ,milyen csajszi
Fifi: Én voltam már a Zitánál normális nagyon sztem jó választás.
Ezek után ne vessetek egymásra követ mert itt már mindenkinél van valaki.. Gondolom értitek. Nevetséges. :)
Petrárol valaki infót tud adni
MILYEN LÁTOGATÓKRÓL BESZÉLSZ ÉS KINEK KELL FÉLNIm
A ***moderálva*** MIÉRT SZÜNT NEG?SZERINTEM PÁRAN TUDJZK KI ÁLL A HÁTTÉRBEN,EGY SZOLGÁLTATÓ!VALSKINEK VÉLEMÉNYE?ÉN GONDOLTAM VALAKIRE.
ÉN VAGYOK AZ.VAGYIS WZ A BUNKO SERKAN.Ő ÍROGAT NEM BYROK VELE,MEG NEM IS AKAROK.VAN MINDEN,MIÉRT TÖRLÖD A SEMMIT?
......
Ninárol valaki infot tud adni
ki tudja hova tünt az a békéscsabai pár akik bjmaniac néven futottak,nagyon szép előadásaik voltak,látszot,hogy régen együtt vannak biztos férj és feleség
mivan É letem VA lami baj van?nem tetszik az igazság?
Én VA lamikor sokat jártam hozzád csak tudod.......
Sziasztok! Tudnátok információkat mondani ezekről a lányokról: Dóri,Stella, Zita, Kitti és Barbi. Előre is köszi.
Akkor most kihesz szabad menni?
Kit ajánlatok?
Egyre rosszabb a felhozatal Csabán!!Szuzi20-ról a képei megnyerőek csak azóta vagy 30kg mal több mint amit a kép ábrázol szőke nagydarab dagadt nő.Többen vannak a lakásban.Hát ezek után kihez szeretnél még menni??Nem értem miért akarnak minket hülyének nézni?Kivagyok ettől a csabai felhozataltól...