Ez nem én voltam...
Ezt egy felzárkózott írta.... :-)
Ez nem én voltam...
Ezt egy felzárkózott írta.... :-)
Katasztrófa mi megy itt Békéscsabán.. Állandóan jönnek mennek a lányok tisztelet a kivételnek. Nem elég, hogy le akarnak ***moderálva*** mert nem maradok ráadásúl nem is úgy néz ki a képen mint valójában. Ide Értve a Dús keblű Rita.. Bementem az ajtón nagy mellek és szerintem terhes is van vagy 8-hónapos meg 90-ven kiló.. Ez már azért sok!!!
De mi az igazság??
Fáj az igazság?
Attól még igazság marad.
Kiről is van szó??
Szia!
Bár már leírták de válaszolok.
Nem roma hanem szolibarna.
Benne van már a korban de sterintem simán a jók közé sorolható a kinézete alapján békés megyében.
Nem tudom hogy "***moderálva***" mit vállal de nekem mehetett az *nál is és a végén a sz*jába ***moderálva**....
Lakás tiszta rendezett parkolás ingyenes.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Szia!
Köszi a gyors választ.
Látogatás fog következni mikor megyek Bcsabára... :)
És újra fent van a hölgy hírdetése is.
Ki is az? Engem is érdekel!
Kérdezted a múltkor Szintiát? Voltam nála minden a régi. :)
Igaz, nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Bátran elmehetsz hozzá, korrekt, jó szolgáltató. Nem fogsz csalódni.
Véleményem szerint szoli.
Sörhas!
Úgy látom te vágod itt a témát. A napokban az apróban hírdetett egy Éva nevű hölgy.
Régebben már láttam a hírdetését, de akkoriban nem jártam Bcsabára. Most viszont pár nap után lekerült a hírdetése, még a számot sem írtam fel, pedig meglátogatnám.
Kérdésem: Jártál-e már nála? Milyen szolgáltató? Szoli vagy roma?
Előre is köszi a választ. Illetve más is válaszolhat akinek van infója.
Igen azzal a roma lánnyal aki lopót de az már nincs a városban..
Szia!
Én voltam még régen de elég igénytelen.
Asszem hárman vannak egy menedzser keze alatt.
Kertin meg még egy roma vékony lány.
Sziasztok. Szeretnék egy kényes dolgot megosztani veletek. Jártam fönt a L*ncs*si lakótelepen Daniellánál telefonom le egyeztetünk mindet mire oda értem,már fele sem úgy volt. Így mondtam neki,hogy távozok erre ő szeretet volna ***moderálva***.. Magyarul el akarta kérni a félóra ***moderálva*** amiért nem maradtam arra hivatkozva,hogy egy***moderálva*** miattam.. Ja még annyi a képeken nem ő van Kb 48 éves..
A gyulai Anettnál volt már valaki???
Szia!
Ő a fekete hajú lány aki a***moderálva***?
Az bejött nekem is nagyon. :-)
Te is voltál már minden fele.. Vagy tévedek?? Most jön az,hogy mikkor hol?? Bla-bla-bla.. A kritikát is el kell fogadni nem csak a pozitívumot..
te mikor voltál nálam ha meg szabad kérdeznem..???ivett...
Te füstmentes itt úgy látszik te minden hol ott vagy.. Érdekes. Na az Ivett nem 30-hanem annál több meg a testalkata sem úgy néz ki mint a képen. Ő már itt lejárt lemez. A Jázmin is sajnos régi játékos és nem is nagy sláger rajt is van több fölösleg.. A többi lány legalább valós.. Ennyi... Nem ajánlott a két hölgyike..
Hali ! Iza 24 Csak ajánlani Tudom !!
üdv.