Nekem is lenne 5letem. Privát üzenetet is lehetne írni másik felhasználónak. Ha jóltudom ez jelenleg nem megoldható, ugyanis csak a VL.hu-nak lehet írni üzenentet.
Tehát ez a probléma is leprogramozásra vár........
Nekem is lenne 5letem. Privát üzenetet is lehetne írni másik felhasználónak. Ha jóltudom ez jelenleg nem megoldható, ugyanis csak a VL.hu-nak lehet írni üzenentet.
Tehát ez a probléma is leprogramozásra vár........
Azt teszem, de azért mégis zavaró. Mostanában is megtalált párszor az egyik, de inkább ráhagytam, semmi értelme leállni vitázni
Igen, én is azt teszem, csak engem nem zavar, és a hülye úgyse tudja, hogy az. :)
Jó neked :) Engem pont az zavar, hogy nem tudja :)
Szerintem is jó dolog lenne a privát üzenet írásának a lehetősége ( látogatónak, és hirdetőnek egyaránt), ha valakit nem érdekel a ( főleg hirdetőkre gondolok, ha sok üzenettel bombáznák) , akkor nem olvassa el. Mindenképp hasznos funkciónak tartanám.
Üdv! Nincs arra lehetőség hogy a lányok adatlapján lehessen értékelni,úgy mint pl. a rosszlányok.hu oldalon, ez a fórumos keresés kicsit nehézkes, plussz elég sok a netről levett képpel hirdető lány, ellenük miért nem tesznek semmit? Ha már van egy ilyen nagyobb, könnyen kezelhető vidéki oldal és úgy látom hangsúlyozni akarják hogy a legjobb,akkor egy kicsit kellene tenni értünk is, hogy ne fusson bele az emberfia akkora kamu hirdetőkbe, mint pl többek között Tatabányán, Győrben, stb.. .
Én még azt is szívesen venném ha lehetne a hirdetővel kommunkálni, nem csak telefonon, hanem írásban is.
PC.
Valaki segítene hogyan lehet törölni a regisztrációt???
Tisztelt kitty00!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Sziasztok, egy javaslat. Keresési funkciók közé be lehetne tenni szűrést az elérhetőségre? Pl hogy csak azokat hozza fel. akik kedden este 7-kor ráérnek.
Már ne haragudj de ez mi ez???? A hirdetésed vagy a mostani beírásod csinálta más? Mert ez valami borzalom :SSSSSS Ha annyira jó a pasi legalább figyelnél arra mit és hogyan írsz róla mert ezzel csak rontod a helyzetét :SSSSS
Kedves Szerkesztőség,
Lenne egy javaslatom (már megint:)). A Fórumba kéne olyan, hogy szerkesztés.
Előfordul, hogy elütök valamit. engem a saját helyesírási hibáim, meg az ilyen melléütök zavar.
Kijavítanám, de már nem tudom. Távollátó vagyok, így vagy eltalálom a betűket, vagy nem.
Most valami ilyet írtam, hogy "küldők". Javítanám küldökre, de késő.
Meg van olyan, hogy előbb jár a kezem, mint h elszámolnék 100-ig, aztán már ott van.
Köszönöm előre is!
Üdvözlettel
Hexe anyó
Tisztelt admin!!!Nem tudom mit írtam a fórumban ami nem meg engedett...tisztába van mindenki azzal miről szól ez az oldal és igazából mit tartalmaz nem is értem valójában???!!!!
Tisztelt Hirdetőnk!
Azért lett moderálva a soproni fórumból a hozzászólása, mivel az nem a csevegésről szól. Van külön csevegés fórumunk is
Tisztelt szerkesztőség!
Az lenne a javaslatom,hogy tegyék lehetővé, hogy a hölgyekről lehessen beszámolót írni,közvetlen a profil oldalán!!!!!
Egyes hölgyek ugyanis,rendkívüli módon kihasználja,rafinériával, azt hogy azt csinál ép amihez kedve tartja,nem tartja be azt amit a telefonba megbeszélt,
és utána még őneki áll feljebb,és ...***moderálva***!!!
Ha kérésemet lehetővé tenék,sok boszúságtól menthetnék meg a férfiakat,és talán a hölgyek is komolyabban álnának,a sz*lg*lt*t*sh*z!!!
Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!
Kedves Admin, modik!
Nem kéne ennyire moderálni, csupa moderálva, meg csillag...:)
Nekem hihetnek!
Én meg szeretem a popószexet, ez egy szexuális oldal, miért kell a popót csillagozni, meg élvezeket, meg ilyenek?
Hadd szóljon! Nem?
Üdvözlettel
Én
Valami mgváltozott az oldalon!
Eddig, ha egy fotót kinagyítottam, az egyszerűen úgy is be lehetett zárni, hogy bárhova melléklikkeltem.
Most csak a "Bezár" gombbal lehet, így azt mindig meg kell keresni.
A régi megoldás jobb volt !!!
Kedves Olvasó!
Igen, a közösségi modul bevezetésével sok dolog megváltozott a háttérben, többek között a képnéző is, amiből valóban kimaradt ez a funkció.
A hibát javítottuk, most már a kép mellé kattintva bezáródik a képnéző.
Köszönjük észrevételét!
Sziasztok! miért nem lehet egy olyat hogy ha írok egy hozzászólást és miután elküldöm veszem csak észre hogy vmit elírtam akkor tudjam(legalább egyszer) módosítani? köszi...
A legutóbbi moderált hsz-em A Debrecen fórumban a lehúzást hivatott megelőzni! Miért kellett moderálni?
A lányok adatlapján lehetne egy táblázat, hogy miket vállal és miket nem...