Kedves Fütyülős!
Csak a Szerkesztőség tud moderálni, mi csak modira küldhetünk dolgokat, de a döntés az övék. Egészen a moderálásig olvasható a beírás. :)
Kedves Fütyülős!
Csak a Szerkesztőség tud moderálni, mi csak modira küldhetünk dolgokat, de a döntés az övék. Egészen a moderálásig olvasható a beírás. :)
Bocsánat az elírásért! Moderálásra küldésnek semmi értelme, szerintem. Mivel ez nem egy nyálas chat szoba a tniknek, vagy mi.
Igazad van, én is egyre inkább úgy látom, hogy nincs értelme moderálásra küldeni semmit.
A nyálas chat szobát nem igazán értem. Kifejtenéd?
Katónéni? Te valami tagja vagy a VL szerknek, vagy csak szimplán unatkozol?
Az irományomat a szerkesztőségnek címeztem, bár erős kétségeim vannak affelől hogy volt-e értelme megírni!!!
Nem bántás ként írtam Kató, csak érdeklődöm.
Áve V.L.!
Igen. :)
Tisztelt szerkesztőség!
Ez a probléma böngésző-specifikus!
Mivel Google Chrome-ot használok, így én is tapasztalom ezeket a dátumproblémákat, az idézett hozzászólás nálam 2011. szeptember 6. dátummal jelenik meg, ami gondolom június 9-én lehetett.
A hónapok első 12 napján fordul elő a helyzet:
július 1 = január 7
július 2 = február 7
július 3 = március 7
július 4 = április 7
július 5 = május 7
július 6 = június 7
július 7 = július 7 (ez minden hónapnál jó, pl augusztus 8 = augusztus 8, mivel a hónap és a nap megegyezik)
július 8 = augusztus 7
július 9 = szeptember 7
július 10 = október 7
július 11 = november 7
július 12 = december 7
július 13 = július 13 (tehát 13-tól 31-ig minden OK)
augusztus 1 = január 8 (pl győri fórumban július 29-i hozzászólás után január 8 következik (pedig igazából augusztus 1 lenne, azaz júli 30-31. nem volt hozzászólás)
Lehetőség szerint kérem a probléma megoldását, szerintem egyre többen használjuk a Chrome-ot.
Köszönettel:
KamatyaléceGuru
Kedves KamatyaléceGuru!
A problémát idő közben azonosítottuk és kijavítottuk.
Segítségét ezúton is nagyon köszönjük!
Vidékilány Szerk.
Üdv!
Érdeklődnék, mi okozhatja azt h a képekre kattintva csak a betöltés látszik és nem történik semmi...:(
Kedves P10!
Belső üzenetben reagáltunk bejelentésére.
T. SZ.
Az lenne a javaslatom, hogy a "korábbi hsz.-eimben esetlegesen később felfedezett helyesírási hibáimat javítani szeretném" funkciót be lehetne vezetni!
Üdv: A fütyülős!
Tisztelt Alicia!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt szerkesztőség!
Kérdésem a következő: mi az oka annak, hogy ha a fórumban szeretnék keresni egy kulcsszóra, akkor mindig csak az aktuális oldalon keres, visszamenőleg korábbi oldalakon nem.
Böngészőm Google Chrome, de IE-nél is ezt tapasztaltam.
Válaszukra várva üdvözlettel:
degye75
Nem találtam utalást arra vonatkozóan, hogy jelezni kellene itt, ha üzenetet küldök a Szerkesztőségnek!
Tisztelt harlee!
Nem is kell jeleznie a fórumban, ha üzenetet írnak nekünk, azt mi megkapjuk, látjuk és olvassuk
Kedves degye75!
A kereső a fórumban jelenleg csak az aktuális témában tud keresni. Tehát ha pl. a "Debrecen" témában van, akkor csak azon belül keres, máshol nem. Tervben van a fejlesztés, hogy az egész fórumra működjön, jelenleg viszont egyéb prioritásos feladatokon dolgozunk az oldallal kapcsolatban. Amint időnk engedi, a keresőt is bővítjük.
Du!Sehr dumme!Lernst du noch der deutschen Sprache,oder nutzt das Ungarisch!
Mint az Üvegtigrisben!Csoki!Légyszi ne beszélj spanyolul!Mé'?Mert nem tudsz!Azé'!!
szia!
Látom Te is észrevetted. :)))
:D
Poén ez a nickelodeon
:D
Kedves Fórumozók!
Kérjük hozzászólásaikat a megfelelő helyre írják!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Kedves VL
Internet Explorer 9et használok és a hirdetők adatait nem tudom megnézni. Hiába kattintok a képükre, semmi sem történik. Az új képek menüpontban viszont ki tudom nagyítani azt a képet amelyiket akarom.
Mi lehet a probléma?
Üdv, Zsoltee