Tisztelt Mucus05!
Igen, tervben van, hogy ezek megjelenjenek :) Hamarosan ezek az információ is elérhető lesz, addig szíves türelmét kérjük
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Mucus05!
Igen, tervben van, hogy ezek megjelenjenek :) Hamarosan ezek az információ is elérhető lesz, addig szíves türelmét kérjük
Tisztelettel:
Szerintem sokak nevében írhatom, hogy már nagyon várjuk ezeket (és a többi beharangozott) újításokat a fórumra ill. a chatre egyaránt.
Helló, sajnos, nem az oldal egy pár hétig nem olyan jó az én Samsung mobiltelefon! Kérjük programozni úgy, mint volt korábban! Sok köszönet!
Tisztelt weaner!
Kérem írja meg, melyik része nem működik a mobilos verziónknak, vagy mi vele a gond?
Segítségét megköszönve
nálam nincs gond ezzel (Sony Xperia)
T.Szerkesztőség!
Jó lenne, ha a fényképgarancia mellé felvennék az un korgaranciát is. Hírdetők 99%-a jóval fiatalabb kort ír ki a valóságnál. Így az új "madár" vagy odébb áll, vagy azt mondja magában "ha már eddig eljöttem...."
Amúgy szerintem ez felháborító.
Tisztelt Rönök!
Ezt csak úgy tudnánk megoldani, ha mindenkitől elkérnénk a személyi igazolványát, amihez ugye nincs jogunk.
Ha van ötlete, hogyan lehetne megvalósítani, szívesen vesszük
Tisztelettel:
IGEN NEM ÁRTANA SZEMÉLYIT KÉRNI FŐLEG NÉHÁNY HOZZÁSZÓLÓ EMBERKÉTŐL LENNÉNEK MEGLEPETÉSEK
Az a brutál amikor néhányan 10 év elteltével is 27-30 körüliek...
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Ha erre vonatkozóan van ötletük, hogyan lehet megvalósítani, akkor a fejlesztési javaslatoknál szívesen vesszük. :) Ahogy már írtuk, a személyi igazolványt nem kérhetjük el senkitől semmi formábam, tehát az nem működik.
Tisztelettel:
...és ha ők maguk mutatják a saját fotóval mellékelve? Természetesen csak a szerkesztőknek regisztráláskor, hirdetés feladáskor.
Ha már van fotógarancia (bár az esetek nagy részében ez is kérdéses...láttam már olyat amikor egy amerikai híres felnőttfilmsztár képe lett fotógaranciás, persze nem ő tette tiszteletét VL-en :) lehetne így valami hitelesített rang is így ezáltal mindenki előtt tutibiztos az illető kora és nem lesz egy lány se 15 évig 30 éves vagy 60 helyett 40-es fiatalos nő... :)
Bár azt mondom 1-2 év még belefér de nagyot füllenteni nem korrekt.
Szerinted az nem elkérés,ha én lefényképezem magam a személyivel,es elküldöm?meg nem is lehetne látni sztem.
Kor alapjan meg felesleges megítélni bárkit is,talalkoztam már 20 évessel aki úgy nézett ki mint az anyám,meg 60 évessel aki 20 évet letagadhat.Akkor ők mennyit írjanak ki??
Legfeljebb nem megy többet az ember ha nem tetszik neki valami :)
Jól mondod ez nagyon változó, de az nem korrekt, hogy 10évet tagadnak le egyesek és fordítva ritkán szokott lenni, bár azt jobban elviselnénk.
Fél megoldás lenne az ha automatikusan a rendszer évente átírná az éveket. mert a 10 évből legalább nem lesz 15 xD (mert itt nem öregszik senki :) )
Bla-bla,megint sok felesleges duma a semmiért... Igen,mi is lenne a lényeg : az,hogy a fotók és a megadott adatok
ne legyenek kamuk,mivel a vendég ezek alapján választana magának,mármint azok,akiknek van zsánere,vagy
konkrét elképzelése,hogy milyen nőt szeretnének... És olyannal is szeretnének személyesen találkozni...
Evidens,nem ??? Aki eddig is normálisan szolgáltatott,az valószínűleg ezután is így tesz,aki meg nem,az is...
Hiszen a T. Szerkesztőség nem tud mit lépni,a javaslatok pedig csak azok is maradnak... Hiszen pl. a
kapcsolódó regek beazonosítása sem valósult meg a mai napig,pedig már jó ideje szó volt róla...
A bizalom teljes hiánya pedig ( talán pont ezek miatt is ) érezhető a fórumon,a sok kamu miatt nem hisz
itt már senki semmit el,sajnos még azt sem,ami igaz,és ennek pont a jó szolgáltatók látják kárát...
Marad az örökös rizikó,meg a puding próbája... Aki nem olyan felfogású ( vagy olyan szerencsés ),hogy
talál egy állandó szolgáltatót,akivel elégedett,és akihez visszajár,annak marad a lutri...
És mivel itt kevés az a fórumozó,aki nem érdekből írogat ide,ezért nem is hiszek abban,hogy bármi is
változni fog... Szóval az igazi vendégek inkább nem is írnak,aki meg néha igen,az is leszokik előbb-utóbb...
Megunja,hogy akármit ír,belekötnek az érdekemberek,aztán még ő lesz a nő,vagy a menedzser...
Meg nincs is értelme egy szintre kerülni a "manager" hölgyekkel és urakkal...
Maradjon a fórum az ő játszóterük... :)
Az én tapasztalm az, hogy ahová elmentem az fogadott amit a forumon is írtak! nekem nagyon pozitív a forum még ha néha hülyeségeget is írnak bele.
Fotókról meg annyit, hogy az oldal üzemeltetőinek kötelezni kellene, hogy minimum félévente cseréljék képeiket a lányok. (ami a lányok számára is előnyös szerintem)
Tisztelt Blackheart666!
Köszönjük az észrevételét :). A kapcsolódó regek a háttérben már rég megvalósultak és működik is :) Többen tapasztalták, hogy a multi regjeik közül már csak egyet tud használni. A javaslatokat meghallgatjuk, amit tudunk megvalósítunk belőle, de van, amit a többi látogató, hirdető szavaz le. Az életkort sajnos nem vagyunk jogosultak ellenőrizni, mivel semmi személyes dokumentumot nem kérhetünk el a törvények értelmében (nem vagyunk hatóság és felhatalmazást sem valószínű, hogy kapnánk rá) :(, aki másként tesz, az jogtalanul teszi.
Egyébklént köszönjük, hogy a konkurencia ennyire figyei az oldalunkat és aggódik mindenki miatt :D ;)
Tisztelettel:
Szerintem semmi olyat nem írtam,amivel inkorrekten próbáltam volna másokat befolyásolni...
Nekem ez a véleményem... Konkurrencia sem vagyok semmilyen szinten,Önök nagyon jól
tudják,hogy nincs több regem sem... A fórumért sem aggódom,ezt tegyék inkább Önök...
Én jól elvagyok a fórum nélkül,de azért sok dolog zavaró itt,ami tényleg megoldásra várna...
Sok sikert hozzá...
Primitívebben megfogalmazva arra akartam kilyukadni egyébként,hogy nem az a lényeg,hogy
a hirdető 22 éves,és 20-nak hirdeti magát,hanem amikor 30 feletti nő teszi ezt,ez már azért
nem mindegy... Ha Önök nem kérhetik a személyi igazolványt,és magyarul szabad kezet
adnak,hogy mindenki annyinak mondhassa magát,amennyinek akarja,ezzel is csak a nem
korrekt sz*lg*lt*tók fognak visszaélni,akik ezzel ( sem ) fognak hosszú távon érvényesülni...
Személyesen úgyis kiderül minden... Meg ez csak egy szelete a dolognak,hiszen ott van
a kisugárzás,a szexepil,a kedvesség,a hozzáállás,azaz a lényeg... Aki ezt jól csinálja,az nem fog kamuzni sem,ez a véleményem... De itt kár minden szó...
Kérdeésem lenne,hogy mit szólnátok egy olyan hirdetés kikapcsoláshoz,ami nem éri el a 24órát,de persze közbe is menne a pénz levonás.
Azért tartanám hasznosnak,ha délelőtt a városba intézkedek levehetem,és nem vertem át a vendéget,ha haza érek bekapcsolom.Persze jelzem közbe menne le a napi pénz,csak a 24óráánál további szüneteltetés lenne ingyen.
Hé, ha elmegyek a smartphone a Videkilany, azt kell minden oldalon szünetet ismét kattintson az életkor ellenőrzését. Majd jön egy fehér oldalt, akkor azt meg kell nyomnunk a refrechbuttom - Csak akkor lesz az új oldal. Nem volt korábban. ÉN használ Android 4.1.2 egy Samsung GT-I1900. Köszönöm és üdvözlettel! Weaner
-------------------------------------------------------------------------------
Hey, if I go with the smartphone on Videkilany, I must at every page break again click on the age verification. Then comes a white page, then I have to press the refrechbuttom - then the new page opens. It was not before a few month. I use Android 4.1.2 with a Samsung GT-I1900. Thank you and best regards! Weaner