Tisztelt szerkesztőség: A mobil verziót olyannyira sikerült fejleszteni hogy igencsak zavart tud lenni olykor, ami miatt sokszor használhatatlan ha mobilkészüléken szeretnék böngészni! Valamit tegyenek ez ellen! Előre is köszi!
Tisztelt szerkesztőség: A mobil verziót olyannyira sikerült fejleszteni hogy igencsak zavart tud lenni olykor, ami miatt sokszor használhatatlan ha mobilkészüléken szeretnék böngészni! Valamit tegyenek ez ellen! Előre is köszi!
Ugyan,nevetséges kifogás... Akkor fogod magad,aztán elhúzol... :) Egy ilyen egyszerű dologban is ekkora elbeszélés egymás mellett,ez hihetetlen... :) Nem értem,igazi vendégnek mi a baja ezzel ??? Mert amiket mondtatok,az tuti nem... :) Igen,bizonyos sokat fórumozó ( meg a többi háttérmunkát folytató,már régen elvirágzott hölgy
szajkózza itt a sablonszövegeit,igen,itt mindenki megbízhatatlan,csak át akarja *** moderálva *** a másikat,stb... ) hirdetők érdekeit képviselik ??? Mert nekem úgy néz ki... :) Mintha a szócsöveik lennének... :) Na,mindegy,nekem ez furcsa... :)
Pont ezért lenne jó dolog! Én őszintén szólva azt sem értem, miért nincs, teljesen logikátlan. Mindkét részről, mert a lánynak azért jó, mivel így feketén fehéren leírásra kerül, hogy mit kínál, és nincs olyan, hogy de telóban még ezt mondtad, aztán közben mire odaértem már mást. A vendégeknek pedig azért jó, mert ki tudják választani, hogy kihez akarnak menni és nem kell mondjuk 10 lányt végigtelefonálni hogy van-e NF. (Csak írtam valamit.)
Egyébként pedig mindig elmondják a hölgyek, hogy ez egy szakma! Akkor viszont nem értem, hogy miért nem írják ki, hogy mit vállalnak!? Ugyanis bármilyen neten megjelenő szolgáltatást nézek (lehet az masszázs, fodrász, mozi, hotel bármi), mindenhol magától értetődő, hogy ezt megadják! Ez kb olyan, mintha egy hotel kiírná az oldalára, hogy hol található, meg egy telefonszámot, esetleg felrakna pár képet és semmi mást, aztán leírná, hogy aki többet akar tudni, hívja fel őket... Vagy egy masszázsszalon kiírná az oldalára, hogy masszázs, bővebben telefonon és kész!:)
...és vajon mennyien tartanák magukat ahhoz amit kiírnak? Ill. jobb esetben mennyi minden változik azóta amikor telefonon beszél a két fél.
Én emiatt nem látom ennek értelmét.
Akkor sem értem a heves tiltakozást egy ilyen lista ellen... Ki az a beteg,aki egy listára verné ki ??? :) Ártani nem árt,én rosszat nem látok benne,ha aki akarná,kiírná,mit vállal... Nem kellene kötelezni erre senkit,csak aki szeretné,miért ne írhatná ezt le ???
Engem nem izgat,mert én merek annak telefonálni,aki érdekel,csak ezt a tiltakozást nem értem... :) Úgyis elég sok érdekes,számomra felfoghatatlan dolog van a fórumban,a sok kérdezgető,mintha idegen emberek ajánlása,bátorítása kéne,hogy elmenjenek egy csajhoz... :)
Ez elég vicces nekem... Én soha nem kértem "jótanácsot" senkitől,én is elolvasom a fórumot,de a helyén kezelem... :) Olyanokat olvasok,hogy folynak a könnyeim a röhögéstől... :)
Viszont az tényleg zavar,amikor sok hirdető bebukását olvasom... Nos,az ilyenek a szememben a legrosszabbak... Aki ilyenre képes,attól mi nem telik ki ???
Ezért javaslom a T. Szerkesztőségnek,az önreklámozáson vagy lejáratáson kapott hirdetőknek egy szégyenfal felállítását okulás céljából,és a vendégeknek is világosabb lenne a történet...
Mert ez biztos nem jó reklám,és talán így kevesebb lesz az ilyen próbálkozás...
Mert sok esetben furcsállom,hogy Önök ( ezek szerint hiába ) kiírják ezt,de mégis vannak fórumozók,akik még nyilvánosan meg is köszönik a bebukott hirdetőktől kapott "infót"... :) Oké,nem vagyok naív,de biztos vannak olyanok,akiknek még így sem esik le... :) A "szégyenfal" létrehozásával egyrészt ez egyértelmű lenne,másrészt talán jobban meggondolnák,hogy érdemes -e ilyet tenni...
Gondolom,ez pláne tiltakozást váltana ki a hirdetőkből,de én azt mondom,ne a fórumban való kavarásban lássák az ilyenek a lehetőséget,inkább szolgáltassanak úgy,hogy a munkájukkal bizonyítsanak... Én sem általánosítva mondom,természetesen,csak az vegye magára,aki ilyen... Ez az én javaslatom...
Màr bocs,de én hírdetek ilyan oldalon ahol ki van írva és a tapasztalatomat írtam le.Nem állítottam ,hogy minden vendég tudatlan,de pl. azt sem nagyon fogják fel ,hogy smsre nem válaszolok és mégis erőltetik.A fogadóóràkról nem beszélve...Ebben nincs sunyiság egyszerű tény.Innentől részemről téma lezárva.
Ugyan,ez nekem csak rossz dumának hangzik... Tehát némely hirdetők szerint értelmetlen... Csak tulajdonképpen a fórum a vendégeknek szólna,az ő választásaikat megkönnyítendő... A telefonhívás úgyis kikerülhetetlen,már ha valaki el is akar menni,és nem csak nézeget, perverzkedik,vagy infót gyűjt,stb... De nem ezt kéne feltételezni,hogy csak ilyen emberek vannak ezen az oldalon... :) Mondom,az esetleges felesleges hívást megkönnyítendő,mind a valódi vendégeknek,mind
a korrekt hiurdetőknek... Csak nekik... :) Akinek ez a dolog probléma,ott én sunyiságot sejtek... Nem abból kéne kiindulni,hogy ide csak aluliskolázott,félhülye,beteg emberek járnak... :) De nekem mindegy,én csak reagáltam a felvetésre,szerintem aki akarja,nyugodtan kiírhatná... Legalább lenne lehetőség... Kit zavar,továbbra sem értem...
Teljesen felesleges pontosan.Hiàba van leírva ki mit vàllal ,hiàba mondjuk el a telefonba mire van lehetőség ,némelyek nem fogjàk fel,vagy csak nem akarjàk
A személyes talàlkozàs alkalmàval a legtöbben alkudoznak.Persze még vérig is vannak sértve ,ha nemleges vàlaszt kapnak.Egyre több az ilyen.Tisztelet a kivételnek.Persze vannak szolgàltatók is akik mindent beígérnek ,csakhogy odamenjen a vendég ,aztàn ott akkor màr nincs rá lehetőség.
Szerintem meg felesleges ez a lista.
Ha valakihez el szeretnék menni, akkor nem egy felsorolás alapján választok (1kg liszt, 2 evőkanál cukor, ha cukor nincs, jó az édesítő...). Ha akarok tőle valamit felhívom, megkérdezem mit vállal (van amit úgy is csak szimpátia alapján fog, amíg nem látott meg sem említi). Ha nincs 30-40 zsém egy telefonhívásra, akkor megette a fene, úgy sem megyek el senkihez. 1-2 perc alatt meg meg tudok mindent és a hangját, stílusát is hallom, el tudom dönteni hogy szimpi, vagy sem.
Azoknak lenne jó az a lista, akik a nyálukat akarják csorgatni, vagy csak infó vadászok.
Mondjuk szerintem a vendégek erről ezt gondolják... Nekik ez nem lenne rossz dolog...
Ellenvélemény inkább hirdetői részről lehet,miért,nem tudom... :)
Nem értem,mi rossz lenne abban,ha az adatlapra a hirdető kiírná,hogy mi az,amit vállal és ami úgy is van )... Ez kinek,és miért sérti az érdekeit,vagy mi ezzel a probléma ??? A személyes beszélgetés "varázsa" legtöbbször kimerül egy gépiesen ( sokszor túl halkan ) elhadart sémaszövegben,egyetlen előnye,hogy hallhatod a hirdető hangját, ha egyáltalán akkor Vele beszéltél... :) Sok felesleges hívást meg lehetne spórolni, és most nem csak a vendégeket értem ez alatt... Szerintem nincs ezzel gond... De persze,csak akkor lenne ennek is értelme,ha 100 % - osan az lenne feltűntetve, ami a frankó... Mondjuk ez az adatlapokon szereplő egyéb adatokra is vonatkozik, a fotókat FŐLEG beleértve... De ez csak egy vélemény... :)
Tisztelt Robogó!
Ez időnként előjön mint kérés, azonban gyorsan kapunk ellen véleményeket is. Valóban tudjuk, hogy más oldalakon meg tudják adni a hirdetők, mit vállalnak, mit sem, azonban azt vettük észre, jobban szeretik ezeket telefonban megbeszélni.
Szerintünk mind a hirdetőknek, mind önöknek jobb, ha egymás között beszélik meg, arról nem is beszélve, hogy személyesebb ;)
De természetesen várjuk a véleményeket és ellen véleményeket, hogy azóta esetleg változott-e ezzel kapcsolatban akár a látogatók, akár a hirdetők részéről bármi
Kedves V.L.! Jó lenne ha láthatnánk hogy ha lenne egy felsorolás és abból ők kijelölnék hogy melyiket vállalják s melyiket nem. Nem okoskodni akarok csak sztem nem hülyeség mert van ilyen más oldalakon. Üdv.
nem vagyok stzerkesztő :) de szerintem az utólagos módosítás sőt törlés abban rossz, hogy utólag XY illető el tudná tüntetné bizonyos dolgait...elég sokan buknak be, legalább ezzel foghatóak
mondjuk a szerkesztésnél nem lenne rossz egy "eredeti verzió" is mint facén a "szerkesztve" fül
T. szerkesztőség!
Mobilról és Ipadről a keresőben ha Győrt keressünk lehozza a találati listát majd rákattintva valamelyik lány adatlapjára és onnan vissza szeretnék menni a találati listához nem megy...gondolom én hogy az ékezet miatt Győrt nem hozza be! azaz újra kell indítani a keresést! Lehet ezen változtatni ? gondolom másnál is így műkszik....
Köszönöm: B69
Üdv!
2 észrevételem lenne.
1.: Ha a keresőben bekattintom az "Ebben az időben elérhető" menüpontot, azokat is kidobja akik már akkor nem érnek rá!
2.: Kanossrác felvetése akkor lenne jó, ha egy bizonyos hsz. szám felett lehetne ilyen értékelést adni. Ergo csak "öreg" motorosok tudnának pontozni. :)
Have a nice weekend!
És még egy megjegyzés : képekkel kapcsolatban a téma már rég lerágott csont,meg különben is,ki amit gondol... Itt vitatkozni sok mindenen lehetne,csak éppen nem
érdemes... Mondjuk véleményem változatlan,ha itt a képeket,és nem az adott hölgyeket értékelnék a kedvencnek jelöléssel pl.,akkor a jobb fotók több ezres nagyságrendű tetszési indexet érnének el... A jobb hölgyeknél,akik évek óta jelen vannak a köztudatban,ez a szám 150 felett már jó véleményt jelent... De csak mondtam egy számot,nem mérvadó... Úgysem ennyi visszatérő vendége van valószínűleg,ez csak egy szám... Aki meg ezt eléri rövidebb idő alatt,az sem lehet véletlen,szerintem... De hangsúlyoznám,ez egyéni véleményem... Konkrétan név nélkül tudnám példának felhozni az egyik hölgyet,akit régóta ismerek,és mivel szoktam követni az adatlapját,ezért látom,hogy amikor hirdet,alig emelkedik a jelölése,pedig amellett,hogy igen dekoratív,igen jó szolgáltató hölgyről is van szó,akihez nem egyszerű bejutni sem,és mégis... Tehát én nem hiszem,hogy ez így van,persze tisztelet a törtető,ügyeskedő kivételeknek,akik ezt tartják a legfontosabbnak... Lelkük rajta... Meg akármilyen korrekt itt valaki,akkor is vannak a mindenben kételkedők... Akik mindenkit egy kalap alá akarnak venni,pedig nem vagyunk egyformák... Azt hiszem,ezzel nagyjából mindent el is mondtam,talán nem voltam bántó...
Arra miért nincs megoldás,hogy csak egy regisztrációról lehessen fórumozni ?
És ezzel együtt az egyéb funkciókat is használni...
Gondolom,nem először teszik fel ezt a kérdést ...
Csak ha már szóba került,hogy vannak,akik nem így tesznek...
Meg valószínűleg csomó embert ez sem érdekel,akiknek esetleg valós élményei vannak hirdetőkkel...
Tegyük ezt is hozzá... Mindenképp a realitást nem tükrözné,akárcsak sok esetben maga a
fórum sem... Hogy kiknek mi és ki jön be,nos,néha én csak csodálkozok,de szerencsére nem
vagyunk egyformák... Ja,meg hogy ki milyen szolgáltatást vesz igénybe,nos,ez sem mindegy...
Pont ezt akartam írni én is, hogy semmi értelme nem lenne mert ezt is kijátszanák és regisztrálnak 47351 nicket és felszavazzák XY-t (bár ez még a jobbik eset, a rosszabb az lenne ha a "riválist" vagy az új lányt lepontoznák
Meg ha ezektől eltekintenénk ki tudja hány olyan szavazna aki sosem látta élőben a lányt csak tetszenek neki a képei