Tisztelt VL Szerk.!
Köszönöm a gyors választ, sajnálom hogy ez az álláspont alakult ki. Nem értem, hogy hogyan árthatna ez többet mint használna, de nyilván körbe lett ez a téma már járva ezek szerint.
Üdv!
Gzoli32
Tisztelt VL Szerk.!
Köszönöm a gyors választ, sajnálom hogy ez az álláspont alakult ki. Nem értem, hogy hogyan árthatna ez többet mint használna, de nyilván körbe lett ez a téma már járva ezek szerint.
Üdv!
Gzoli32
Tisztelt petra..!
Igen, sajnos ezt mi is látjuk, érezzük! :(
Már elkezdtük a háttérben azokat a fejlesztéseket, amik segítségével remélhetően megoldódnak ezek a problémák és valóban fórum lesz a fórum. Mi ezt szeretnénk!
Tisztelt gzoli32!
Köszönjük a javaslatát!
Ez már több ízben felvetődött. Fel lettek sorolva érvek / ellen érvek... Mi értjük az Ön nézetét, azokét a látogatókét is, akik azt mondják jó így és a hirdetőkét is. A végeredmény minden esteben az lett, hogy többet ártana, mint használna, tehát maradjon így.
Megértését megköszönve
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztők!
Szerintem ez a fórum egyre rosszabb,itt mindenki szid mindenkit,ha nem a lányok egymást,akkor a vendégekkel veszekszenek,hogy mernek róluk rosszat felírni.
Ha pedig jót írnak valakiről,akkor már egyből reagál valaki, hogy ő ezt nem úgy tudja.
Jó lenne ezzel a problémával kezdenenek valamit,mert unalmas, hogy itt mostanaban mindig ez megy.
Köszönöm
Tisztelt videkilany.hu Szerkesztők!
Remélem nem gond, hogy javaslattal élek, de úgy tűnik hogy ez a téma erre való. Egy kérdéssel kezdeném: nem tervezi az oldal annak bevezetését, hogy a hirdetők - sok más hasonló jellegű oldalhoz hasonlóan - kiválaszthassák egy listából, hogy miket vállalnak és miket nem, mit *** moderálva ***, mit alapban. Véleményem szerint ez nagyban megkönnyítené a választást a potenciális vendégek számára, mert akkor ha valami konkrét dolgot szeretnék (pl. NFVSZ, mélytorok, kényszerfrancia, popó, stb.), akkor leszűrném a keresést azokra a dolgokra és olyan lányt hívnék fel, aki nem utasít vissza eleve, ha olyasmit iránt érdeklődöm, amit ő nem vállal. Én sem telefonálgatnék fölöslegesen, őt sem zaklatnám olyasmivel, ami nem érdekli.
Szerintem megérné egy ilyen rendszer bevezetésének a megfontolása, mert megkönnyítené mindenki dolgát és az oldal hitelességéhez is sokat tenne hozzá az így nyerhető plusz infók miatt. Regisztrációkor adhatnák meg ezeket a hirdetők és később is módosíthatnák természetesen.
Köszi és bocs ha nem ide való a javaslat.
Üdv.
Tiszteletem Ha a hirdetö megszünik vagy a nem aktiv nem kellene kikerülnie a KEDVENCEKből....
Tisztelt Awea és ilko!
Kérjük ne itt folytassák ezt az eszmecserét, mivel ez a fórum másról szólna. :)
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Kedves Ilko!
Valóban a rózsaszálakat a v...g hagyja ott, de a hölgyek adják a test---t érte, ami nem nem olyan szol...tatás, mintha fodrászhoz mennél!
Némileg intimebb, amiból az fakad, hogy nem mindenki írja ki szívesen, hogy mit vállal és mit nem!
A másik: Ha egy intelligens férfi lányt keres, nem hiszem, hogy azt nézi, hogy az adatlapja 20 %-osan van kitöltve, vagy még a cipőméretét is megadja-e. Hanem a kép alapján dönt először is, ha megtetszik neki a lány, az az első, hogy felhívja, mert kíváncsi, hogy a telefonban is szimpi-e az illető!
Aztán látogatja meg. Amúgy meg nem hiszem, hogy ahhoz litániát kellene írnia valakinek, hogy több v...ge legyen. Aki helyes, kedves, jó sz.....tató, az ha egy mondatot ír a bemutatkozó részhez, akkor is meg van a v....g köre! Tudod! Jó bornak, nem kell cégér!
Abban igazad van, hogy sok a lehúzós str...c csaj, de szerintem ez már előtte sok mindenből kiderülhet, ezért kell felhívni valakit!
Az időpont be nem tartásáról sok lány tudna mesélni! Millió szám van a feketilstás részben, ami megint csak arról árulkodik, hogy a férfiak is előszeretettel szórakoznak a lányokkal! Amikor naponta többszőr eljátszák velük, hogy bejelentkeznek és nem mennek el, akkor szerintem normális az ő részükről is, hogy az első alkalommal érkező ve....t, hátrányban részesítik a már törzsv....gel szemben ha egyidőben mennének, hisz nem tudhatja soha a lány, hogy megérkezik-e az illető, vagy csak sok a szabadideje és szórakozik a bejelentkezéssel.
Szóval mindegyik szemszögből van igazság! De azért vannak korrekt, intelligens lányok is, ezért nem kellene általánosságban ledegradálóan beszélni mindenkiről!
További szép napot!
Kedves Awea!
Valóban, mint ahogy sok helyen csak a lányok érdekeit nézik, holott a vendég hagyja ott a rózsaszálakat és nem fordítva! Illetve azért egyszer azt is meg kéne nézni, hogy mondjuk egy 20%os adatkitöltésnél mennyi vendég érkezik és egy 100%osnál... Dehát a (számomra) nonszensz dolgokat hosszasan lehetne sorolni, mint ahogy nyilván egy hirdetőnek sem tetszhetnek dolgok.
És még valami, sajnos az efféle hozzáállásból következik aztán a többi is (rossz beszik elrejtése, negatívumok letagadása, vendégek lehúzása, lefixált ipban telefon kikapcsolása és eltűnés stb.stb.) nem mondom hogy mindenkinél, de többeknél sajnos igen! Ami pedig a telefonban elmondottakat illeti, nos össze se tudom számolni hányszor jártam már úgy, hogy a telefonban elhangzottaknak köze nem volt a valósághoz! Se a vállalt dolgok, se a rózsaszálak stb. tekintetében...
Tisztelt Szerkesztőség!
Én pedig természetesen tiszteletben tartom, ha így gondolják!:)
Kedves Ilko!
Azokon az oldalakon sem kötelező a lányoknak kitölteni, ahol ki vannak esetenként töltve a rovatok!!! Mindenki annyit tölt ki amennyit felvállal és akar!
Azért adasson már meg a lehetőség a lányoknak is, hogy ország-világ előtt ne tegye közzé, hogy mit vállal, csak azért mert pár embernek nagy idő és ***moderálva*** jelent az, hogy felhívja az adott kiszemelt hölgyet!
Telefonban minden felvilágosítást megkapsz és nincs vita!
Akinek meg nincs annyi ***moderálva*** és ideje, hogy felhívja a lányokat, hát az maradjon otthon! Ennyi!
Tisztelt ilko!
Ez a kérés több alkalommal is felmerült a látogatók részéről.
Higyje el, értjük miért lenne ez "praktikus" a látogatóknak, nem is lenne bonyolult megvalósítani, de nekünk a hirdetők szemszögéből is néznünk kell a dolgokat. Mind a két megoldásnak meg van a maga előnye és hátránya. Ezen felül nekünk egyéb dolgokat is szem előtt kell tartanunk, amik miatt nem biztos, hogy célszerű lenne. Az, hogy más oldalak mennyire mernek játszani a tűzzel... :)
Lehet később ez változni fog, de jelenleg úgy látjuk, lehet többet ártana, mint használna.
Csak a 2 (szerintem) legnagyobb: ***moderálva***. Ha van egy kis időd, nézz meg egy adatlapot bármelyiken!:)
Akkor már csak azt áruld el Kedves, hogy máshol miért van részletes adatlap? Akármelyik nagyobb oldalt nézem, nagyon sok mindent ki kell töltenie a hirdetőnek. Nem én találtam ki...
Üdv
A fodraszat és e között annyi a különbség,hogy itt intim.bb, személyesebb kontakt van.
Nem véletlenül mondjak azt is h "szimpatia" eseten van bármi is,a helyszínen dönti el a lany,pacekra.Nem jóképűségre,hanem igenyessegre.
De nem azert irtam h vitazzunk.
Üdv
Nem tudom, nekem meg pont furcsa. Ha abból indulunk ki, hogy ez egy szolg*ltatás, akkor miért nincs kiírva, hogy miről is van szó pontosan? Hívjak fel 50 lányt, hogy kiderítsem ki vállal pl NFát, és kinél van pusztán OF? Akkor inkább megnézem ott, ahol pontosan ki van írva. Arról nem is beszélve, hogy ha valamit nem írnak le, akkor utána hogyan lehet(ne) számonkérni? Mi a biztosíték, hogy az egyik vendégnek van, a másiknak meg nincs? Aztán mi a garancia arra, hogy nem annyi rózsaszálat kér egy lány, amennyihez éppen kedve van, ha nincs lefektetve konkrétan, hogy mi is van alapban? Pont ezért alakulnak ki azok a szituk (viták) hogy ez benne van, az nincs, az egyiknek ennyibe fáj, a másiknak annyiba, holott ugyanazt kapták.
Ez kb olyan, mintha valaki bemenne egy fodrászatba és semmi nem lenne kiírva, aztán a fodrász a végén annyit kérne, amennyi éppen jólesik. Nyilván azért írják ki, hogy mindenki tudja, ez ennyi, az meg annyi, és hogy mire van lehetőség, és mire nincs...
Sztem is jó ahogy van.nem hiszem hogy az adatlapon kellene kiteregetni a "szennyest".
Ez a lanyoknak is diszkrétebb,ne boldog boldogtalan ezen csámcsogjon már aki az életbe el se jön.
Tisztelt Mááárk(ó)!
Köszönjük a javaslatát. Nem véletlen nincs feltüntetve. De ha felhívja őket, biztosan nagyon segítőkészek lesznek.
Nagyon jó az oldal, nekem csak 1 dolog hiányzik, mégpedig az, hogy a lányok adatlapján nincsenek feltüntetve hogy mit vállalnak és mit nem, úgy könnyebb lenne keresgélni :)
Üdv!
Engem és talán másokat is érdekelne, hogy nem lehetne-e a keresőben szűkíteni azáltal, hogy jön-e házhoz?
Köszi!