Sziasztok én egy uj tag vagyok érdeklődnék tőletek meik csajt ajánlanátok egy fiatal kezdőnek:)?
Sziasztok én egy uj tag vagyok érdeklődnék tőletek meik csajt ajánlanátok egy fiatal kezdőnek:)?
Szia,
a legjobb szolgáltató Nyíregyen, persze elfogult vagyok. Új vendégeknek ritkán elérhető... :) Ha minden jól megy, akkor én jövőhéten megyek hozzá :D
A nyiregyi srác pedig nem én vagyok ... nézz utána ...
Sziasztok!
Zita(28)-ról tudtok valamit?
Gergely · Lelkes újonc · hello valaki nem tud valamit WL-ről valamit?????
Üdv uraim, kérnék egy kis segítséget! Olyan szolgáltató nevét szeretném megtudni, aki egyedül dolgozik !!! és megbízható is... Nem szeretnék egy háttértáncos kan cigóval összefutni a fürdőben, és egy lehűzásból is kimaradnák. Olvastam a fórumot, néztem a felhozatalt, de az egyéni tapasztalatok többet jelentenek a számomra...
Vigyázz!
A pároknál nagy az összetartás.
Ezt tiszteletben kell tartani, és éreztetni is velük.
Akkor jobb lesz neked is.
Pont azért megyek én is párok felé, mert 90% ban a lány külön is megy, mégse profi.
Nincs unottság, és semmi ami szingli bn el megszokott.
A csaj láthatóan élvezi, ha meg nem engem akkor meg azt hogy a palija élvezi hogy dugják.
Nekem meg ez nagyon bejön.
Összességében jobb a profikhoz képest.Szerintem.
Bár.. Kriszta azért felveheti a versenyt.
Sok sikert. :)
köszönöm!
Megpróbálom én is őket:-)
Szia!
Levélben érdeklődtem, korrektek, készségesek.
Ha írsz akkor valószínűleg válaszolnak neked is.Nem úgy mint elég sokan.. mások.
Eddig enyi.
Meg is fogom őket látogatni hamarosan, amint ***moderálva***megengedi.
Jelenleg is párhoz járok, csak ott a lány szőke, de sajnos egy ideig náluk szünet van. :(
Lilla 42 vagyok . Az amit írt rólam Lackó sértés és rágalom , ez csak egy lejáratás.Vagy esetleg konkurencia .
Nagyon sok vendégem hívott fel teljesen érthetően , akik semmiféle betegséget nem kaptak el tőlem .
és értetlenül állnak a dolog előtt . Valakinek szúrja a szemét hogy vagyok , és úgy gondolom ez nagyon
ocsmány dolog így írogatni , állj elém és úgy mondd el mi a problémád . Részemről ennyi . Természetesen tudom igazolni
hogy semmiféle betegségem nincs ilyen téren .
Sziasztok!
Eracicáéknál járt már valaki?Tapasztalat?Némi infót ha tudtok megköszönöm!
ami az előbb lemaradt: előre is köszi !
szia tudnál küldeni egy email címet a hajo7@citromail.hu címre, az előbbi témával kapcsolatosan.
lehet, hogy én is jártam nálla ?
Nebúsulj Gróf decemberbe még lessz.
Én tudok W L ről,de csak decemberben írom meg.Addig maradjon titok!!!!
Andiról aki tud valami infót? megkösszöném.
Üdv. Én heti rendszereséggel járok hozzá,nagyon aranyos fiatal vékony 100% -ig Magyar lány,jelenleg nincs albérlete de egy nagyon jó diszkrét otthonos panzióba fogad ami benne van az árban.Gondom nem volt vele a dolgát nagyon érti, aki szereti a vékony lányokat annak tudom ajánlani. Röviden ennyit tudok róla.
Sziasztok!
Jázmin (22) -ről nem tudtok valami információt adni?
White Ladyröl tudtok esetleg valamit?Hetek óta hiába próbálom elérni,ki van kapcsolva.Nyugdijazta magát?
A Vasutállomással szemben az "aranyjanin" és annak a folytatásán a "lábatlanhüllön",és az azokat keresztezö "agancsosvad" utcákon,és azok környékén esténként szoktak unatkozó lányok lenni.