Sziasztok Candy(25) -nel oltárcon járt már valaki ? Ha igen milyen a tapsztalat privátban is jöhet köszönöm
Sziasztok Candy(25) -nel oltárcon járt már valaki ? Ha igen milyen a tapsztalat privátban is jöhet köszönöm
Sziasztok,
Ketrinke 25 vagy Biankáról tudna infót adni, akár privátban is? Vasárnap esti programnak szánom, de érdekelne a velemeny előtte.
Üdv! Letenyei Linda (24), tapasztalata van valakinek?
Múlt héten voltam nála.Aranyos csaj,korrekt árak,egyszerű panel lakás a randi helye.
Vanessza 18 nál járt már valaki?
Köszi!
Van vele tapasztalatod?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a letenyei Dzseniferről van valakinek tapasztalata? Privátban is jöhet. Köszönöm.
elviel már csak onlyzik... X-en megtalálod @ghostkitty141_ néven, vagy a onlyn ghostgirk141 néven.
Sziasztok! Mery (33)-mal kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
Hát a mai napon aktív hirdetők közül én senkit, de hétvégére többen is inaktívak, meg vannak akik Kanizsán hirdetnek, de a környékén fogadnak. Közülük pl Tatyjanaról nagyon jó emlékeim vannak, és Diáról is. A most aktívak közül akihez mennék (nem voltam még, de egy ismerős jókat mondott róla) Rebeka(21) NEM (27) !!
Amúgy kit ajánlanátok Kanizsán?
Lehúzás az egész nő és Rebeka is a barátnője vigyázzatok velük mert nagyon ki forgatnak és nem ajánlom hogy el menjetek hiddjetek nekem
Többen vannak a lakásba verekedes
Jázminhoz se menjetek kesztelyen és kanizsán is szokott hirdetni jó kis csaj de csak lehúzza a lóvétokat
Ennyit eddig csak gy kért (illetve kérni kért több is, de egyhez mentem el ennyiért) Ő viszont megérte. Másnál lehet az alap 15 +minden más extra, a végén ugyanoda jutsz, vagy feljebb. Itt 25-ben benne volt, amit szerettem volna.
Nem egy, hanem félóra.
Igen le és senkinek sem ajánlom elég durvák a srácok vigyázzatok és barátnője is fent van Rebeka néven senki ne menjek
És ugyan úgy a barátnője Rebeka néven van fent csak pénz lehúzás az egész ne dőljön be senki neki vigyázzatok velük vas cső minden élő fordulhat
Pénzt lenyulták? Ha igen, irány a kékek!
Ez egy óra? Nyugodtan leírhatod ki ez. Avagy privát.