VIP Thai masszázs szalonban aki járt milyen idős, milyen csajok vannak? Van esetleg aki ajánlott? Fiatal, szép, formás csajok az ideálom. Illetve mennyi az extra kézi munka vagy cumi van gumival?
Candy nagyon jo véleményt tudok mondani pár napja voltam nála igaz de amit telefonba meg beszéltünk az úgy is történt.. Ajánlom mindenkinek... 💋❤🙏 Alig várom hogy újra találkozunk ... Puszi innen is Gergő ❤💋
Ibolya egy tűnemény! ☺️
Valaki volt Vésén a Lisa(55) nevű hirdetőnél? Ha igen leírná a tapasztalatát privátban is jöhet.
Így van, elvileg Inke a helyszín, többet én sem tudok.
Mivel Marcaliban is hirdet, gondolom a két város között van valahol.
Sziasztok!
Ketrinkee25 nél volt már valaki? Bármi info?
Sziasztok! Karolina Inke? Tud valaki infót róla milyen lány?
Sziasztok! Ki az a szoptatos Vivi?
Ő engem is érdekelne.
Volt már valaki Lindusszal (24), aki Letenyén hirdet? Mik a tapasztalatok?
Sziasztok Candy(25) -nel oltárcon járt már valaki ? Ha igen milyen a tapsztalat privátban is jöhet köszönöm
Sziasztok,
Ketrinke 25 vagy Biankáról tudna infót adni, akár privátban is? Vasárnap esti programnak szánom, de érdekelne a velemeny előtte.
Üdv! Letenyei Linda (24), tapasztalata van valakinek?
Múlt héten voltam nála.Aranyos csaj,korrekt árak,egyszerű panel lakás a randi helye.
Vanessza 18 nál járt már valaki?
Köszi!
Van vele tapasztalatod?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a letenyei Dzseniferről van valakinek tapasztalata? Privátban is jöhet. Köszönöm.
elviel már csak onlyzik... X-en megtalálod @ghostkitty141_ néven, vagy a onlyn ghostgirk141 néven.