Hát rá én is kíváncsi vagyok!
Hát rá én is kíváncsi vagyok!
Ajánlhatál akár privátban is.
Jól meg kell válogatni. 15.000ért is találni korrekt lányt lakáson.
Üdv! Mi történt?
Helló srácok vigyázzatok barbaraval Nagykanizsán hirdet többen vannak a lakásba és bunyó is volt néhány vas cső is elő került időbe tudtam el rohannom nem ajánlom senkinek aki nem akar gondot mint ahogy én jártam
Azért arra kiváncsi lennék ki kér autoban 30 percre 25e-t és mit vállal érte?
30ért órában bevállt helyen tudok milfet Zegen extrákkal.
15e kérdeztem egy pacsai kislányt, de rossz visszajelzést kaptam róla.
De átlag óra 25e körül ahol tudom szobán...szóval ez nekem irreális szám. Egyébként sem az árakkal van gond, irják többen is kifezetik a 40-t is...de mire?
Sziasztok! Laura (31) -nel járt valaki mostanában? Mi a tapasztalat?
Sziasztok!
Ghosthirlt ismeri valaki? Régebben hirdetett itt, sármelléken.
Jelenleg Iharosberényben Lili23 (hirdetése Nagykanizsa) teljesen Viktória kezdeti időszakához képest jó hozzáállású és nagyon aranyos csajszi.
Őt érdemes azon a környéken autós kalandra látogatni.
Szeva! Mindkét lányt látogattam,és ugyan az a véleményem mint neked. Inke vonaltól indítottam, pont ebből az elgondolásból. Amúgy Iharosban régen is voltak jó hirdetők. Viktória egy időben Bmagyaródon hirdetett, még ott is jártam nála, és tényleg cuki csaj. Sajna elérhetetlenné vált. Dia is jó csajszi, csak ha nekem vezet erre az utam, pont nem hirdet.
Szerencsére vannak kivételek, én Iharosberényben jártam Viktóriánál (azóta eltűnt) és Diánál (most inaktív de rendszeres hirdető) és mindkettő teljesen rendben volt külalakra és vállalásokra nézve is. Persze tudom, hogy sajnos belőlük van kevesebb, és általában nem olyan jó a helyzet.
Azon a környéken ez nem kizárt, sőt inkább ez a trend. Az a vidék Inke, Böhönye vonal, addig volt jó ,míg az út szélén ácsingóztak a portékák. Kedvező költségen lehetett jobbnál jobb portékákat a cerkára húzni. Ejj azok a régi szép idők....
Ja, a telefonban... dDe élőben már más a helyzet.
Ő volt az aki mindent is vállalt? De eltűnt mára.
Lara 23 kamu hirdető! Nagykanizsa helyett Inken van. Elsőre képet kér következő lépés letilt!
Köszi!
17 évesen még vele vesztettem el a szüzességem 2006-ban, gondoltam most felpróbálnám 20 évvel később! Hát egészségére annak aki elvette! :D
Úgy tudom már jó pár éve abbahagyta és állítólag férjhez is ment.
Felejtős, igénytelen.
Valaki infó?
Barbara 25 Inke
Sziasztok!
Sokáig itt hirdető vörös démonról Virginiáról van valakinek infója? Teljesen felhagyott a szakmával?