Nelli 27 el vigyázni nehogy beleszaladjatok egy lehúzásba! Borsodba nagy mester!!
Nelli 27 el vigyázni nehogy beleszaladjatok egy lehúzásba! Borsodba nagy mester!!
Sziasztok.
Adelinről van vkinek infoja?
köszönöm!
Meglatogattam újra a Lia 33 hirdetőt. Most egy kellemes finom naturfranciára vágyott a testem - lelkem szóval ezért kerestem fel a hölgyet. Igazság az, hogy a Lia irányithato es ugy csinal mindent ahogy én szeretném, nem duzzog nem ellenkezik szóval teljesen a kedvembe járt mindenben. Megegyeztem vele egy teljesen korrekt rozsaszalba ami egy fél óras naturfrancia programot tartalmazott, nagyon meg voltam elégedve szóval ha ugy alakul az életem kérek tőle "repetát majd"újra 🙂
Sziasztok :) Flóra (18) vélemény valakinek?
Sziasztok!
Mai napra kit ajánlotok?? Válaszok privátba is jöhetnek előre is köszi!
Anett27 valaki vélemény akár privátban? Lájkbol nemtudok dönteni:)
Háló! Larácskáról van valakinek infója?
Köszi!
Sziasztok van olyan lány nyíregyházán akinek van barátja és lehet velük egy 3 ast ? Aki tud ilyet írjon köszönöm
Én is kicsit "freaky" vagyok, egyszer elmentem egy hölgyhöz Nagykállóba, mert gyönyörű kerek volt mindene, de amikor elnavigált a telefonban a házukhoz, kicsit elbizonytalanodtam, mert finoman fogalmazva az utca vége volt kék fallal, meg műrózsákkal, Máriával, meg mindenkivel, de ő maga olyan kedves és odaadó volt, hogy nem bántam meg. Szóval ne ítélj elsőre... ez nem ostanában volt, nem is nagyon hirdetett a hölgy, a nevére sem emlékszem. Ezt nem a te reaskciódra írtam, hanem a többieket akartam bíztatni.
Jól látom, hogy csak franciát vállal?
Sziasztok.
Lorina, őt még nem láttam itt. Volt már nála valaki? Félek, hogy ő is a guszevi lányok közül való.
Anett27 valaki járt nála?
Meg meg, hisz a lakat kattant az ajtón kapun🤣
De legalabb "megcsináltad"?! 🙂
Engem is érdekel.
Szissztok!
Ayane hírdetőről van esetleg valakinek tapasztalata?
Danke.
Sziasztok. Barbara 31. Nálam felejtős, több okból is.
csinos, szép arcú, de a hely ahol fogad és a higénia már bajos.
Sziasztok!
Alisa 19-ről tud valaki valami infot? Privátba is jöhet.
Arany János környékén is szoktak lenni?!
Egyetértek, sajnálom hogy nem lehet ezeket jobban szűrni. Volt már hogy rontottak rám a lakásban is ketten, hogy húzzak el miután fizettem. Kár hogy ezek ellen nem lehet mit tenni