Nagyon szépen köszönöm Kedvesem 😘 Várom a következő talit ☺️
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Nagyon szépen köszönöm Kedvesem 😘 Várom a következő talit ☺️
Én is csak jót tudok róla mondani. De miért nem próbálod ki ha te senkinek nem hiszel! Hajrá és várjuk a beszámolódat 😉😉
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Nagyon szívesen ;)
Köszönöm a meghívást! ;)
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kedves ZéróZénó ! :) Minden pozitív értékelés ami Rám irányul, falsnak gondolod. Várlak szeretettel,hogy Te is tudja olyan pozitív dolgokat írni ,amiket a többi kedves Úri emberek :) Puszi :* Lia
staffi · Őstag · Hivtam a Barbara 31 hirdető ahogy beszelt a telefonba azt gondolom az elmúlt 5 évbe nem hallottam hirdetőt ilyen kedvesen elmondani az étlapot. 🙂 Ez egy plussz pont ☝️
Köszönjük, hogy az egy órás friss regeddel máris ilyen szuper infókat osztasz meg velünk :D :D :D
Lia 32, Nyíregyháza - na, ő egy földre szállt angyal.
Végtelenül kedves és korrekt. Önmagára és a környezetére maximálisan igényes, ami nálam talán az egyik legfontosabb szempont.
A tapasztalataim alapján nem reménykedtem benne, hogy valaha találkozom olyan lánnyal, akinél egyszerűen nem tudok mibe "belekötni".
A kisugárzása, a kedvessége magával ragadó. Az intim dolgokra nem szeretnék kitérni, mert nálam ez a teljes összkép része, de ezzel a részével sem volt semmilyen probléma.
Nagyon vigyázzatok Rá! Ő tipikusan az a lány, akit az ember szívesen megtartana magának!
Köszönöm szépen a választ!
Nagyon csábítóak voltak róla a fotók és viberen folyamatosan frissiti a fotóit nagyon kis guszta leányzó,de hát így gondolom a személyes találkozó is necces vele.
Sziasztok! Volt már valaki nála? Vélemények jöhetnek. Gyere nálam nem fogsz csalódni!
Barbi (18) - Miskolc
Sziasztok
Felejthetetlen franciára kit ajánlanátok a mai napon ?😎
Letty 20-ról valakinek van tapasztalata? : )
Melli31nél volt valaki mostanában
staffi · Őstag · Köszönöm a választ 🙏🙂
En voltam nala, nemrossz, amit kértem azt megkaptam. Leveleken van nem Napkoron. Rózsák szama is barati!
Van, de nem Magyarországon. Itt az átlag ár alatt vannak, és mindenben benne vannak, meg is masszíroznak, ha "eltéveszted" a lyukat az sem gond, azon vannak, hogy kiszolgáljanak. Cserébe sohasem valkódi képekkel hirdetnek. Legutóbbi látogatásomkor megbeszéltük az árat, aztán a szobában mondta, hogy legyen +20% és két lánnyal. Először nem akartam, de bejött a másik és az még jobban is tetszett, így belementem (mind a kettőbe)
staffi · Őstag · Barbara 31 Napkoron hirdet probálta már valaki? Irjon mar ram privatba aki volt vagy ide is jo ha a forumra ír. Vagy csekkoljam le én?! .. 🤔🤔
Valakinek tapasztalat a kínai lányokról?!
Sziasztok! Jövő hét végén érkezem a városba ! Tudtok ajánlani megbízható lányt ?
udv!
staffi · Őstag · 100.embernek....eleve hirdetett..... Ott volt a teloszáma.... Onann ki tudja mennyi latogato mentette le..... ☝️