Sziasztok! Volt már valaki nála? Vélemények jöhetnek. Gyere nálam nem fogsz csalódni!
Barbi (18) - Nyíregyháza
Sziasztok! Volt már valaki nála? Vélemények jöhetnek. Gyere nálam nem fogsz csalódni!
Barbi (18) - Nyíregyháza
Sziasztok
Felejthetetlen franciára kit ajánlanátok a mai napon ?😎
Letty 20-ról valakinek van tapasztalata? : )
Melli31nél volt valaki mostanában
staffi · Őstag · Köszönöm a választ 🙏🙂
En voltam nala, nemrossz, amit kértem azt megkaptam. Leveleken van nem Napkoron. Rózsák szama is barati!
Van, de nem Magyarországon. Itt az átlag ár alatt vannak, és mindenben benne vannak, meg is masszíroznak, ha "eltéveszted" a lyukat az sem gond, azon vannak, hogy kiszolgáljanak. Cserébe sohasem valkódi képekkel hirdetnek. Legutóbbi látogatásomkor megbeszéltük az árat, aztán a szobában mondta, hogy legyen +20% és két lánnyal. Először nem akartam, de bejött a másik és az még jobban is tetszett, így belementem (mind a kettőbe)
staffi · Őstag · Barbara 31 Napkoron hirdet probálta már valaki? Irjon mar ram privatba aki volt vagy ide is jo ha a forumra ír. Vagy csekkoljam le én?! .. 🤔🤔
Valakinek tapasztalat a kínai lányokról?!
Sziasztok! Jövő hét végén érkezem a városba ! Tudtok ajánlani megbízható lányt ?
udv!
staffi · Őstag · 100.embernek....eleve hirdetett..... Ott volt a teloszáma.... Onann ki tudja mennyi latogato mentette le..... ☝️
Sikerült már valakinek megkapni azt a bizonyos számot? :)
Szia adnál egy telefonszámot nekem is köszi szépen.
staffi · Őstag · Most lett kitiltva inenn mind a két regisztraciojaval... Valami galibát csinált előre utalással a chaten ott van vissza lehet olvasni az admin mit írt.....
Dominánspasi · Újonc · Milena néven hirdetet!
staffi · Őstag · Igy nehéz lesz megtalalni, lehet a kálloi uton 2-3 hirdető is. Az meg, hogy nem olyan rég... Egy hete? Két hete? 3 hete? Egy hónapja?... az se olyan rég volt még... Nevét sem tudod?... Tű az szénakazalba... Esetleg nem Emese 22 néven hirdetett?? :)
Szia Hanna!Kérhetem a barátnőd telefon számát?Köszönöm!
Szia Hanna!
Elérhetőséget kérhettek?
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok aki szeretne ma du 4-5 ig itt vagyok nyiregyházán . Puszi 😘
Érdekelne engem is a telefonszám!Köszönöm!