A r.l.oldalán hirdető ázsiai vállalkozó nem egy nagy durranás!!Ezen az oldalon (vidéki lányok)külömb szolgáltatok vannak.
A r.l.oldalán hirdető ázsiai vállalkozó nem egy nagy durranás!!Ezen az oldalon (vidéki lányok)külömb szolgáltatok vannak.
Nándi · Őstag · 13 éves regisztrációval még mindíg vakon "focizol"? Csak azért kérdezem mert ez idáig kizárólag kérdéseid voltak!
Sziasztok. Nem volt senki mostanság Belleya 36?Privátban is jöhet az infó. Köszi.
Kicsit válogatós vagyok,ha már fizetek érte 😉És ha a hívás során nem szimpatikus akkor jön a következő.Meg ugye én sem érek rá mindig így hiába szimpatikus ha nem tudunk időpontot egyeztetni.
Sziasztok. Volt valaki mostanában Belleya 36? Jöhet priviben is. Köszi.
vagy: csak hó vége van 😆😆😆
Te hányat hívsz fel egy nap? Csak nem biztosításokat akarsz kötni? :-) Mert én azt hívom csak, akihez menni szeretnék, és ha felveszi, tudunk egyeztetni akkor nem hívok feleslegesen másikat. Ha nem veszi fel, akkor jön a B terv.
ne gondolkozzál sokat, ha már ilyen szerencsés vagy ma; akiket elérsz: v*rrd le 😆😉
Üdv. Mindenkinek.Egy gondolat mai napon is úgy jártam hogy akikre kíváncsi voltam lányokat mindenkit sikerült egyből felhívni.Azon töröm a fejem hogy vajon mi lehet az oka?Két gondolat jutott eszembe az egyik vagy sokan lettünk hüségesek vagy még többen csórok.Lenne egy harmadik gondolatom is de azt már le sem merem írni.
Ceasar1963 · Újonc · Sziasztok!
Héra34 domináról tud nekem mondani valamit?
Milyen? Érdemes megcsörgetni?
Köszönöm!
Egyébként szerintem én is a kezdetektől
"hódolója" vagyok.
Szuper volt a kiscsaj már az elején.
A fényesudvarban indult, Bogi vezette be.
Aztán Csapó utca, Bethlen utca ,Sinai utca stb.
Szép hosszú pályafutás, Jó volt.
Nándi · Őstag · Ha emlékeim nem csalnak több mint 10 éve ismerem.....
Kapásból fel sem tudnám sorolni hány lakásban és alkalommal jártam nála. 😁
talán Nándi egyik nagy kedvence és vélhetően ez átjön a személyes találkozáskor is ... szerintem
Kedves Masszőr hölgyet keresek ajánlások alapján. Privátba is jöhet. 🤞🏻
Mi a titkod ?
Én is mindíg kedves voltam vele, és
jól fizettem....
Mikor hívod ?
Nándi · Őstag · Van 😁
Sziasztok.
Sokunk kedvence, Lottika iránt
érdeklődöm.
Végleg abbahagyta ?
Néha feltűnik még a hirdetése, kicsörög,
de nem veszi fel...(nekem).
Van olyan szerencsés akinek felveszi?
Sziasztok ! Tudtok lanyt aki házhoz jön akar vidékre is és nem kamu ? Pl Bia? Vagy bárki más ?
Köszönöm szépen 0000
Alexan · Újonc · Üdv Törpapa!Debrecenben lévő Grétire kérdeztek rá.Pesti Gréti bizonyára "hozza" a formáját.
Legyen szép napod.