Sziasztok! Nem tudja valaki a nagy mellű Amira számát.Aki rendelt a Vasvári Pál utcán meg az Ungvár sétányon.Küldhetitek privátban a segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok! Nem tudja valaki a nagy mellű Amira számát.Aki rendelt a Vasvári Pál utcán meg az Ungvár sétányon.Küldhetitek privátban a segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok, látom egy ideje, de sosem aktív a Brigitta. Bármi infó róla esetleg? Akár privátban is, köszi!
Sok boldog nönapot hölgyeim
staffi · Őstag · Boldog Nőnapot Hölgyeim🌹🌹🙏🥰🥰❤️🌹🌹
Engem meg az érdekelne, hogy ki rendel mostanság ott, ahol Nara is, a másik apartmannban? Megköszönném, ha valaki meg tudná írni....
Ő engem is érdekelne
Sziasztok. Nara hirdetőről akinek van infója nyugodtan írja! Akár privátban is. Köszönöm!
Kérdezlek Benneteket, kedves ittlévők, hogy van-e valakinek infója a néha itt (is) hirdető Tokyo masszőr kisasszonnyal kapcsolatban? Olyannyira "intellektuális " és szabályokat szabó a hirdetésének a megfogalmazása, hogy gátlásaim keletkeztek. Nem like/diszlike - ot várok, azzal sem én sem.mások nem tudnak mit kezdeni. Írd ide ki légyszíves, hogy mindenki hasznára válhasson. Köszönöm előre is!
Dominánspasi · Újonc · Sziasztok vidékiek!
Valaki tud szubmisszív nőt,hölgyet?
Várom privatban.
Ott van az még de több mint egy éves az a videó! Az a csaj már szerintem rég nincs a környéken.
Sziasztok Nelli 31 vagy amira nak valaki a számát privátba stb tudna dobni
Úgy írsz, mintha midnenki gondolatolvasó lenne egész nap a tiktok-ot bújná és pontosan tudná kiről/miről van szó :D :D :D
Magyarfalvi videóijába volt benne
Az arany j utcán volt a videóban .
Csak nem látom mostanába .Telszám meg nincs meg
Melyik lányra gondolsz?
Sziasztok
Van valakinek elérhetősége a a tiktokon levő fekete hajú lányhoz ?
Egy telefonszám jó lenne 🙄
Sziasztok
Nyíregyházán keresek olyan lányt aki egesz estét válal vállalható áron .
Sziasztok nyíregyházán vannak párok? Tud valaki esetleg?
Azért érdekes akit zavart a ki irásom el érte célját, pedig semmi olyat nem írtam , ami nem fedte a valóságot .
Hol van itt a bizalom elmész dugni egy jót a pénzedért közben felvesznek videóra ki tudja hova keül ki internetre vagy megzsarolnak régen azért ennyire durva nem volt hát ezek után már én is meggondolom hogy menjek el valakihez.
Denissa (39)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok kedveseim
Újra itt péntekig vagyok a városban várlak sok szeretettel sok finomsággal !:))) A tőlem megszokott diszkrécióval tisztasággal és korrektséggel!:) Addig is Csók