Én voltam vele nem rossz amúgy de semmi extra
vastag eres · Újonc · Én voltam vele nem rossz amúgy de semmi extra
Szia! Korrekt, nyugottan meglátogathatod!
Sziasztok!
Vanda50-ről, aki Kaposváron hirdet, volt esetleg már valaki? Privátba jöhet bármi nemű infó. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Ha valakinek megvan még az elérhetősége, elküldené nekem? Köszönöm!
Engem is érdekelne
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá! :$
Kaposváron hirdető Veronikárol valakinek tapasztalata köszönöm.
Csajt vagy hölgyet keresek akit izgat hogy egyszerre 2 pasival legyen....ápolt sportos jó pasik vagyunk
Helyet szervezünk diszkréten napközben
vastag eres · Újonc · Ja hogy mindenkivel ezt csinálja??? Téged mennyivel húzott be? Nem lehet feljelenteni???
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Kaposváron volt egy - két éve még egy 50 év körüli milf hirdető hölgy, masszázst is hirdetett. Tud róla valaki valamit? Privátba jöhet az üzenet. Előre is köszönöm.
Vike 31 adatlapjához csak 1 cicis fotó van feltöltve . Látta már valaki élőben? Arra lennék kíváncsi, róla készült a fotó?
Sajnos helyes csaj de csak a pénzt vitte el semmi nem történt Emese....
Ne próbáld ki mert nem jó és átverős picsa
Ez a csaj emesse vagy szonya néven van fent. Vigyázat lehúzos picsa ,nem azt csinálja amit meg van beszélve ,félúton meg elküld . Nem ajánlom senkinek.
Sziasztok
Vike 31 ről van már valakinek valami tapasztalata ?
Köszönöm ha megosztod
vastag eres · Újonc · akkor elmondom konkrétan mi történt.... elkérte a pénzt... semmit nem vállalt amit megbeszéltünk mert hogy hnap menjek vissza... senki ne keresse
Üdv. Voltál nála? :)
vastag eres · Újonc · Hát én ma megyek hozzá szval ha minden jól megy akkor lesz infom róla
Sziasztok! A Marcaliban hirdető Karina (25)-ről valakinek tapasztalat?
Vékony popsi szex kedvelő hölgyet keresek...extra jó pasi vagyok