Igen ebben lehet igazad van, újra kell számolni, lehet hogy csak két nap alatt fogom tudni teljesíteni. Az anyagi része nem gond.
Igen ebben lehet igazad van, újra kell számolni, lehet hogy csak két nap alatt fogom tudni teljesíteni. Az anyagi része nem gond.
Ez okos dolog de hogy fogod bírni legalább ötven csaj hirdet ennyivel szexelni egy nap nem kis teljesítmény.A másik dolog hogy országos szinten több száz csaj összegben hogy fogod bírni ez miliókba kerül megkérdezhetem mit dolgozol.
Sziasztok!
Egy különleges kihívást tervezek: egyetlen nap alatt felkeresem az összes nyíregyházi hirdetőt. A projektet a szomszédos megyékben is folytatnám, és a célom az, hogy 2026 végére az egész országot bejárjam.
A tapasztalataim alapján értékelni fogom a lányok szolgáltatásait, majd kiválasztom Magyarország Év Szolgáltatóját. Ezzel szeretném megkönnyíteni az érdeklődők dolgát, hogy kevesebb legyen a csalódás.
Igen én is érdeklődtem, de választ senkitől sem kaptam. Pedig biztosan járnak hozzá.
Minimum 6x kérdeztek rá más forumozók az apróban hirdető Zsófi (36) -ra de nulla válasz.
Vagy senki nem jár hozzá (nem hinném), vagy annyira rossz hogy "ha már én megszívtam szívjon más is, csak azért sem adok infót" vagy szimplán lesz*rja mindenki aki volt nála, hogy kérdezgetik... Érdekes mindenesetre.
Jol néz ki? Mert képet nem küld magáról, így elég rizikós…
En ani 44-et es meliszat szeneltem ki, roluk mi a velemenyetek?
Szevasztok. Nyiregyhazan kit ajanlatok? Melyik hirdeto jobb?
Szia! Nem nagyon tudom ajánlani, anno az Arany Jánoson szedtem ossze, olcsó, de igénytelen, valószínűleg szerhasználó is.
Apróba hirdető Zsofi36-nál járt már valaki? Vélemény jöhet privatban is
Dominánspasi · Újonc · Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék Lara 22 volt már valaki?
Jöhet privátba is az infó.
staffi · Őstag · Régen voltam nála... Jo pár éve, akkor jó volt most nem tudom milyen lehet. Akkoriba több alkalommal is voltam hozzá. Próbálj rá😉😉
Sziasztok. Valaki tud véleményt írni az apróban hírdető Barbiról?
Üdv Vivien 25
Valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
És tényleg 😀
Köszönöm
Köszönöm szépen a kedves szavakat. Várlak titeket, a képek valósak és minden más is. Csók Any
Petra, és Gaby minden rendben. Lili más kategória
Dikk a Gyurcsányné Nyírbátorban.. 🤣 🤣 🤣
staffi · Őstag · Gaby parádés, Petra csúcsszuper, Lili 29 nekem nem jött be...