Itten vagyok ni!Nem szabadultok tőlem ilyen könnyen!Nincs hirdetésem fent,mert VL nem kicsit bekócolt,mostmár be kell utazni Debrecenbe,hogy hirdetésem lehessen.De előbb-utóbb eljutok oda is.Addig is vagyok,amennyire tőlem telik.:)))puszi
Itten vagyok ni!Nem szabadultok tőlem ilyen könnyen!Nincs hirdetésem fent,mert VL nem kicsit bekócolt,mostmár be kell utazni Debrecenbe,hogy hirdetésem lehessen.De előbb-utóbb eljutok oda is.Addig is vagyok,amennyire tőlem telik.:)))puszi
Szia Kedves!
Nagyon eltűntél, már kezdtem aggódni, hogy valami gáz van! De remélem nincs, Te!!!:)))
Bravo!Ott a pont!
Kedves túrista,köszönöm,és igazad lehet.A hirdetéseket olvasva,szinte vagy leirnak mindent vagy csak az általános egymondatos hívj és gyere értelmezhető.A lányok a hirdetéssel akarják és tudják felkelteni a figyelmet.Aki keres valamilyen szempont alapján nöt az néz és olvas,telefonon tájékozódik és dönt.Nem lehet nekik könnyű az életük,mert kenyér harc folyik,önmagukat kell adni,hogy elmenjen hozzájuk valaki és utánna vissza menjen.Hangsúlyozom,hogy köszönöm a hozzászólásodat,mert igazad van és nem vádaskodsz.A vérnyomásom beállt amikor valaki valamit feltételez és vádaskodik-téved.Igen voltan dorotinál,tényleg nem akarom reklámozni,nem érdekem,a tapasztalatomat irtam le .Aki hiszi vagy nem az ő dolga,járjon utánna vagy nem.Köszönöm,a hosszászólásodat,szép napot kívánok,laci
texas64! Dorotea biztosan olyan amilyennek leírod. De amiért most billentyűt radagtam az, hogy hirdetési szövegben - ami ugye nem egy klasszikus regény műfaj - ki lehetne találni azért valami eredetit egy-egy lánynak. Ez a szöveg már nem is tudom hány különböző hirdetésnél futott. És ráadásul szóról szóra. Higgyétek el, ez már tud eleve lelombozó lenni. Szegény lány meg erről nem is tehet. Bár mondjuk ez a legkevesebb. Lehet, hogy csak én vagyok erre kihegyezve....
Hi!
Szerintem csak a bnője, anno mintha említette volna, hogy 2-en fognak rendelni a jövőben....
S
Sziasztok ennek a Perla nevezetű hölgynek olyan ismerősek a képei mintha 1az egyben Candy lenne nem?
Irhatnék bármit,,nem hinnéd el nekem,amennyiben találkoznánk és csodálkoznál,hogy "össze tudnánk akasztani a bajuszunkat",mert ahogy kiveszem a válaszodból nemhiszed el,hogy egy vendég voltam.Te ne is menjél el,én tudom,hogy mit veszítesz,de te nemtudod meg soha ,hogy mit nyernél.Kapásból feltételezni,hogy valaki nem mond igazat,nem engem minősít.Hidd el,a véleményemet és a tapasztalatoma tírtam ,A kérdésedre válaszolva,hogy honnan tudom,hogy dorotea-doroti néven is hirdet-mert itt ez eggyik és egy másik lehetőségen más néven - de a kép ugyan az !!!! Sajnálom,a negativ és elfogult hozzá állásodat.Felhívtad ? beszéltél vele ? Tapasztaltál negativumot ? Kapásból nem hiszel.....
Semmi gond Fickó32! Egyszerűen csak 20-ra lapotkért! Van ilyen! Biztosra akart menni!
Helló!
Szia Kedves texas64! Úgy látom már megint megy ez az önfuttatás, hogy "Hirdető" ranggal dícsérgetnek egy lányt /Dorotea!/
Ezek után én már biztosan NEM megyek el a Doroteához...., de szerintem ha más elolvassa az öndícsérésedet meg, hogy milyen néven is szokott, hirdetni, Te ezt honnan tudod, ha csak egy vendége voltál és még csak most fedezted fel??? :)
Eléggé mulatságos vagy...
Helló
Érdekes, pont a múlt héten került szóba az a látogatásod, amire akkor én is reagáltam a fórumon. Végül is kiderült, hogy akkor egy nagyon csúnya félreértés történt, aminek sajnos te ittad meg a levét, de nem direkt kib@szás meg személyes dolog volt benne...
Helló
Én is olvastam a "figyelmeztetést", és pont most akartam reagálni rá, de pontosítottál. Szóval ma voltam én is az István úton, az ominózus templom melletti helyen. Biztosan kiderült már egyeseknek, hogy én nem a magasabban lévő helyre járok :-)
Viszont lentebb mindíg rendben volt minden, ma direkt alaposabban körülnéztem, és ott az ég világon semmi ilyen nincs. Sztem a "lenti" lányokkal semmi ilyesmi gond nincs.
Debrecenben van egy 35 éves nö,Dorotea,vöröshajú,zöld szemű,popon kívül vállal mindent,a száma.06202362047.miért írok és javaslom ?mert nem húsz éves hanem tapasztalt vonzó ,eredeti képekkel,igényes,vállal leszbit is -a párommal fedeztük fel-tiszta szívvel javaslom,telefonon lehet beszélni vele,egyeztetni,a részletekért.Van amikor doroti néven hidet,mind kettő ugyan az.
Viszont a győri hirdetések több mint fele, kamuképes hirdetés, így nincs miért irigykedni!
Erre mondják, hogy a szomszéd kertje mindíg zöldebb!
vipvip · Újonc · De kár hogy nem Győrben lakok, találtam egy csini csajt ott.
Korina(25) Győr
Cleoval én is így jártam!
Ez a kamera kérdés időről-időre visszaköszön. Nem mondom, hogy még nem voltam olyan helyen, ahol létezett, de működni még sohasem látta. Általában a biztonság fokozása érdekében szerelik fel és egyik félnek sem érdeke az események rögzítése, főleg nem régóta üzemelő vendéglátó egység esetében. Persze ez csak én véleményem, mindenki maga dönti el, hogy megy vagy marad.
Florance
Ahogy kezdődött
Minden rendben volt, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Felhívtam és minden szükséges információt megkaptam. A telefonba végtelen kedves volt, így reménykedtem, hogy jól választottam.
Utazás
Helyi viszonylatban nem gond. A város legnagyobb lakótelepének főútja mentén. Gk-val könnyedén, de a buszmegálló is közel van.
Babaszoba
Talán az egyik legigényesebb környezet, amiben hasonló céllal jártam. Nem magas panel, alig emeletén. Rend és tisztaság mindenütt, igaz aznap első vendég voltam. Fürdőszoba igényes és ffi tusfürdő is volt. Törölköző rendben. Klimatizált lakás, de a klíma nem a lányszobát hűtötte, pedig a nagy melegben jól jött volna, viszont meglepő módon kaptam hideg ásványvizet.
A Baba
Sajnos ezúttal sem tudom úgy kezdeni, hogy a valóság felülmúlja a fotókat. Remek képek! Nem rossz Nő, nem bántani akarom Florancet, de az Ő hirdetésben most is van egy kis kanyar. A megadott 33 évhez nyugodtan hozzá lehet adni a szokásos évszámokat, ami ebben a magasságokban már sokat számít. Ha 18 éves lányhoz indulok, de 23 éves fogad az nem gond, de ha 33-hoz indulok és 40 fogad ott már érezhető a különbség. Ettől eltekintve viszonylag egyben van a Hölgy. A szilikon cici kemény és kényeztethető, viszont a a beavatkozás nyomai láthatók és érezhetők. Arca azért árulkodik a tevékenységéről. Az utcán inkább az alakja miatt fordulnék meg utána. Viszont kellemes szerelésben fogadott, mely a későbbiekben is szerepet kapott.
A lényeg
Érkezésem után megbeszéltük a részleteket és mehettem fürdeni. Zuhanyzás közben szóval tartott, majd megkérdezte, hogy kisöcsit megmosdathatja-e. Mit lehet erre válaszolni, Nanááá! Miután töviről hegyire megmosta, törcsi és irány a szoba. ott már várt a hideg ávíz és gyertya lobban, ami a nappali viszonyok miatt túl nagy romantikát nem lopott a szobába.
Az ágyon elhelyezkedve kisöcsi felé fordult a figyelme, aminek hamar láthatóvá vált az eredménye. Mielőtt villámlátogatás lett volna a dologból áttértem Florence kényeztetésére. Csók vonatkozásában nem egyeztettünk, de a reakciókból úgy vettem le, hogy nagy nyelvcsata elé nem nézünk így go tovább.
A szilikonos cicik megismerése kellemes időtöltés volt, helyi viszonylatban ritkán találkozok velük. Kemények és fekvő helyzetben is csillagvizsgálót játszanak, ebből eredően a kebel szex nehezen hozható össze, de jó volt, azonban nem lett volna szerencsés a teljes időt itt tölteni, ezért tovább haladtam délre.
Az édenkert a kora ellenére szép, ápolt, fogyasztható. A kényeztetésre jól reagált, már a köldök vonalát elhagyva kezdte magát kényelembe helyezni. Szokásom szerint húztam egy kicsit, aminek meg is lett a hatása. kellemes hangeffektusok és arcmimika jelezte, hogy jó irányba haladok, aztán valamiért úgy gondolta, hogy túlságosan nem engedi el magát, ezért elindultam északnak, melynek a végén kisöcsi jó kezek közé került. Kellemes játszadozás, kényeztetés vette kezdetét, de még nem vágytam védelemre, így visszatértem az édenbe. Ismét elindultunk a felfelé ívelő úton és intenzívebb kényeztetésbe kezdtem, amikor is valami oda nem való érzés jelezte újpercemnek, hogy ez itt nem a szokványos környezet, melyet tovább rontott a nem a gazdagságot jelentő kis hiba, így Florancet szépen visszavezettem a valóságba és átadtam magam a kényeztetés örömének.
Miután felkerült a védelem, kaptam egy alacsony alkoholtartalmú konyakot, majd jeleztem, hogy jöhet Overdorse, de előtte kaptam egy igazi nyelves csókot, ami ugyan meglepett, de jól esett. A korábban ujjpercemmel érzékeltek így is visszaköszöntek, pedig ebben a pozícióban viszonylag kellemes látványt nyújtott partnerem. A fizikai hatás kellemetlenségének elkerülése végett rövid idő alatt pontot tettem a mondat végére. Kellemesen leápolt, majd irány tus. Visszatérve a szobába próbáltam magam ráhangolni a folytatásra, de nem ment, ezért szép lassan a távozás mezejére léptem.
Rezsi
Annyi amennyit a telefonban megbeszéltünk. Első találkozásról lévén szó előre, de diszkréten. Távozásomkor még ott volt. Normál besorolás és az extrák is elfogadhatók.
Összkép
Nem volt rossz, amit az is jelzett, hogy a teljes program lerövidítése ellenére is jelentősen túlléptem a megbeszélt időt. Ennek ellenére valami hiányzott, néhány dolog zavart. Kedves volt, jól elbeszélgettünk, mégsem érzem azt, hogy vissza kellene térnem. Nem érzem, hogy téves randevú lett volna, de a telefonszámát sem mentettem el.