Valamit még tudsz róla?
Valamit még tudsz róla?
Sziasztok! Ki az akit érdemes mostanában meglátogatni? Kit ajanlanatok? Van esetleg olyan aki barátnőjével együtt fogad?
Sziasztok! Vivien48 ról valakinek van valami infója ? Jöhet privátban is köszönöm!
Régebben Amira néven futott, a franciája az egyik legjobb tényleg mély torkos.
Sziasztok! Nelly 31 röl valakinek van valami infója? Jöhet privátban is. Köszönöm !
Azért a "chatet látunk" felvet némi kérdést...
(Persze a hsz törlése után elég egyértelmű lesz a válasz is.)
Kedves fórumozók!
Más sokszor, sok helyen és formában próbáltuk kommunikálni, hogy senkinek soha, semmilyen indokkal ne utaljatok pénzt előre. Sokan próbálkoznak azzal, hogy "összebarátkoznak" a vendégekkel, és mindenféle állítólagos nehézségekre hivatkozva pénzt kérnek. Számos ilyen chatet láttunk, és csak egy dolog véd ellene: ha lerázzátok az illetőt. Akkor se utaljatok, ha taxira kell, ha biztosítéknak, a gyerek tápszerére, a macska műtétjére...
Csak valódi szolgáltatásért és csak a helyszínen szabad fizetni.
Ha ilyen hirdetőbe futtok bele, kérjük, jelezzétek nekünk belső üzenetben vagy e-mailben.
Dominánspasi · Újonc · Tölem is utalást kért!!!
Kamus szerintem pénz lehúzás!
Sziasztok,
egy par info Tifany29-rol.
Talalkozas elott penzt kunyeral , kuldjek vagy a szamlajara vagy toltsem fel a telefonjat es majd levonjuk az aktusbol… Teljesen felejtos!
Sziasztok!
Esetleg valaki járt már az Ashley(34)-nél? Tud valaki információval szolgálni róla? Nem vagyok nyíregyházi városrész és árak /extrák is érdekelnek! Akár privátban is. Köszönöm szépen előre is.
Jázmin (19) úgy látom új lány, ha valaki tapasztalta már milyen, akkor megköszönném a véleményt, akar privátban is.
Engem is érdekelne
szia lucci azt szeretném kérdezni hogy Émi irtad kézi plusz francia őt lehet franciázni? nyalható?
Engem is érdekelne a bambuszból van valakinek több infója Ai-ról, képről bejön hátha valaki próbálkozott nála.😄
Szandra (57)-ről tud valaki valamit? Tényleg olyan "elérhetetlen" mint amilyennek írják? Akinek már sikerült bejutni hozzá mik voltak a tapasztalatok? Mit enged és mit nem? Rózsák száljai hogy alakulnak?
Köszöntem!!
Mátészalkai csajoknal ismerős valaki?!
Köszi
Sziasztok
Segítsetek, Sóstóhegyen ki rendel Narával még?
Köszi :-)
A képek alapján fejre nekem elég manus kinézete van. Még mintha arcszőrzete is lenne… de akkor ha voltál nála lehet jobban tudod.
szia te miből gondolod hogy travi a nuch? már ez nekem is megfordult a fejembe? ki kell deriteni? tévesztettem a hölgyeket a rinda mindent vállal megegyezés kérdése
A Nuch nem travi véletlenül? 😅 A Rinda jól néz ki. Ő miket vállal? Megérős?