Nekem nem volt, annyit tudok. De majd még megpróbálom.
Nekem nem volt, annyit tudok. De majd még megpróbálom.
Miért? Másoknak nem volt vele szerencséjük? Pedig gondoltam rá, hogy ha arra járok átutazóban akkor megint megállok nála egy lövésre
Mázlista 😀
Üdv. Ójan hölgyel ismerkednék akinek van anyjateje.
Ha valaki tudna segíteni meg köszönöm.
Kb 2 évvel ezelőtt hirdetett már, én kétszer is voltam nála. Elsőre teljesen korrekt volt, könnyen elértem és nem sokkal később fogadott is. Másodikra is könnyen elértem és gyorsan fogadott, viszont aktus közben enelte az árat. Ennek ellenére jó menet volt. Most nem tudom, hogy milyen, dr ha ugyanaz a lány hirdet akkor azért ezek a képek nagyon furcsák róla. Bomba alakja volt, de ennél kicsit teltebb (nem kövér, de csöcsösebb) és az arca is sok szűrőn esett át.
Natasa(22) Letenye... kerüljétek el, mire odaérsz letilt. Ha utána nagy nehezen felveszi azt mondja nincs ideje.
Nincs semmilyen értékelés róla,ott is néztem.
Somogyban van 😉
Nem tudom,de nincs ilyen.
Használd a keresőt ;)
Szonnya érdekelne,hol van az értékelésed,?
Klaudia, Szonnya.
Te kinél voltál? Mert egyről sem láttam hogy irtál volna ...
Nem fog írni senki, pedig nem hiszem, hogy senki nem járt náluk. Lindáról már én is érdeklődtem.
Üdv! Cintia(219 Letenye és Linda(23) Bánokszentgyörgyi hirdetőkről van valakinek infója?
Sajnos még nem. Mendy ritkán jelenik meg, de amikor próbáltam nem vette fel a telefont.
Köszönöm az infót Hanna tényleg a legjobb!
Mendy és Angelnél nem voltál?
Érdekelne
Igen,Kitty22 nagyon ajánlott! Voltam nála.
Hanna :) nyami nyami. Egyszer volt nálunk. Nem is az oldalon vettem észre először, hanem mentem a városban kocsival és egyszercsak kiszúrtam egy szöke- pink hajú szuper alakú csajt amint kerekes bőröndöt húzva megyen a Jókai utcán. Na mondom ezt a nőt már láttam valahol. Amint megállram felugrottam ide , és valóban. Rögtön be is jelentkeztem. Irtó dögös nő és a teljesítménye is okés
Kitti(22) Ibolya(29) megerősíteném, voltam náluk, korrektek. Virág(20) -nál is jártam többször, nem volt vele probléma. Lakáson többször jártam Szelinánál is, viszont Hanna(35) magasan a legjobb szolgáltató, aki "utazó" ugyan,de rendszeresen megjelenik több zalai városban (Hévíz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg)