Hello!Iwettcica vélemény? Info? Tapasztalat? Jöhet privátba is! Köszönöm
Hello!Iwettcica vélemény? Info? Tapasztalat? Jöhet privátba is! Köszönöm
Szia
csatlakoznék ha lehet!
Sportos,Ápolt, pasi vagyok 18/5 mérettel rendelkezem!
Írtam pm!9
Szia
Nagyon szivesen csatlakoznék Hozzátok!Ápolt,sportos,helyes pasi vagyok,20/6-os mérettel rendelkezem...
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék. A héten hétvégén erek haza és rég nem voltam Nyiregyi lánynál. Kit érdemes most kipróbálni akinél tuti nem ér meglepetés és csalódás?
Cső! Volt már valaki Lizinél,a kis alacsony szőkénél? Mit lehet róla tudni?
Ha Bács kiskunban jártok szólj 😀
Menj el orvoshoz!🥲
Sziasztok! 33 éves nő vagyok, normál alkattal.
Olyan férfiak jelentkezését várom, akik benne lennének egy hármasban. Férjem lenne természetesen a másik partner(semmi homo).
Csak felváltva kell velem lenni.
Legalább 16 cm legyen a varázspálca.
Ha jól sikerül a party,akkor már kettesben is randizhatunk.
Még annyi, hogy nem fizetek senkinek! És én sem fogadok el.
Szimpátia alapján kölcsönösen szexuális élményt nyújtunk. Csak Nyíregyházán találkozhatunk.
Sziasztok. Ez engem is érdekelne.
Sziasztok!
Bambusz thai masszázs szalonban járt-e valaki mostanában? Új lányokról szeretnék kapni infót, kihez érdemes menni. Régiek között, akiről már esett szó a fórumon, nem dolgoznak.
Előre is köszönöm!
N.
Sziasztok valakinek valami infó Adrien 52 ről? ☺️
Sziasztok.
Nórival volt valaki? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Lány beszállna harmadiknak lány kényeztetésére?
Igényes 50-es pár vagyunk?
Olvass vissza írd be Ramocsaháza.
Engem is érdekelne !!
Kellemes napot. A Ramocsaházi leány leányokkal volt e valakinek tapasztalata? örülnék neki ha valaki megosztaá velem a tapasztalatait,
szia! Írj rám privátban, mert én nem tudok levelezést kezdeményezni veled!
Sziasztok. Nyírszőlőshöz közeli lányokat keresek
A Narához volt szerencsém. Igen vendég centrikus. Én ugyan esetére látogattam meg a minap és egy kissé fáradt voltam, de jól kezelte a helyzetet. Kaptam tőle egy finom franciát, majd mikor az action-re került sor lelankadtam, azonban utána úgy felszopott hogy igencsak állt és már ment is a numera. Ott van a top hirdetők között, részemről ajánlott.