Sziasztok.
Az apróban Hirdető párnál volt már valaki, debrecenbe Hirdető.
Jöhet privátban is.
Sziasztok.
Az apróban Hirdető párnál volt már valaki, debrecenbe Hirdető.
Jöhet privátban is.
Abban nem vagyok biztos, hogy az értékelést a lányok magukról írják, de ennél a hölgynél is volt egy illető (azóta törölte magát, de a profilképe alapján meg lehet még találni más lányok alatt is a bejegyzéseit) akinek a profilját kicsit jobban szemügyre vettem még anno mikor elérhető volt. Tavaly június környékén regisztrált és a közel 60 értékelést írt kb idén márciusig, amiből szinte kivéltel nélkül mindegyik 5 csillagos volt. Sok olyan lány is szerepel a listán akik 0-24-esek, akikről azért köztudott, hogy nem a csalódásmentes kategóriát képviselik általában. Volt olyan, hogy egy hét alatt 15 értékelést írt. Nem tartom kizártnak persze, hogy valaki ennyire produktív legyen. Az is elképzelhető persze, hogy összegyűjti az élményeket és egyszerre kiadja magából, de bennem azért az ilyeneket olvasva inkább a gyanú merül fel, hogy nem valami "bér értékelő"-e az illető. Bár lehet csak én vagyok túl szkeptikus.
Nem atverosek... Korrektek.. Jessica 28 ő a harmadik de ő is nagyon jó fej... Roma... De hibátlan... Viktória magyar lány iszonyat odaado lelkes csaj....
Sziasztok!
Viktória 30 és Lola 31 ugyanaz a személy lenne? Nagy a hasonlóság a képek között! Valakinek tapasztalata velük?
Akár privátban is. Köszi
Oké, elhiszem, nem kötözködésből kérdeztem.
Igen azt én is láttam... és mivel arcra is bejönn ezért kivi lennék hogy lehúzos e vagy sem....
Sziasztok
Vikivel 50-es balmazi hölgyről (apróhirdetés), akinek van tapasztalata, privátban írhatna róla!
Köszönöm
Ráadásként a zinterneten is lehet találni róla egy "összefoglaló" posztot. 😁
Arra, hogy elolvastam őket. Illetve már akkor olvastam, amikor az értékelések "szerzői" még nem törölt profilok voltak. Ha visszajön majd vess rá egy pillantást.😉
Most nem aktív a hirdetése, ezért nem tudok utánanézni, ezért meg kell kérdeznem, mire akapozod ezt az állítást?
Én fenntartásokkal kezelném, az aki az értékeléseit saját maga írja, nem lehet túl jó választás.😉
Sziasztok!
Olivia(18) ról érdeklődnék, volt e már valaki nála? Előre is köszi a választ! :)
Engem is érdekelne!
Köszönöm a válaszod. Kicsit tartok az egésztől olyan idegen nekem de nagyon ki szeretném próbálni.
Szia. A Lili és a Timi két szuper jó csaj! Nyugodtan keresheted őket!
Sziasztok. Van bárkinek tapasztalata : Timi39, Lili29, Vivien30 lányokkal?
Még nem voltam lánnynál de hónapok óta tervezem csak nem tudok dönteni. 🥴☺️
Na, ez valóban örömteli hír :)
Régen is Reni néven hirdetett a hölgy? Nem tudom, hogy volt-e már hozzá szerencsém.
szia Nándi
múlt héten már voltam nála, valóban csalódásmentes.
csak ajánlani tudom.
nálam 10/10-es a nő
köszönöm
sziasztok
Sziasztok!
A Hajdúböszörményben hirdető Enci nevű hölgynél
volt már valaki? Infó jöhet privátba, előre is köszönöm.
Anno igen, most még nem de fogok!