Sziasztok! Amirárol valaki tud valamit ? Jó szolgáltató pedig !
Sziasztok! Amirárol valaki tud valamit ? Jó szolgáltató pedig !
Sziasztok. Latihoz volt már valakinek szerencséje?
Kérdezz mi érdekelne?
Kállói út környékén családi házban van. Sem a házat sem a hirdetőt sem sikerült megnézi belülről. A látványtól nem elmentem, hanem eljöttem, de nem a ház nem tetszett...
Engem is érdekelne
Sziasztok! Alisa28-ról van valakinek infója?
Zozy80 · Újonc · Engem is érdekelne Emma26! :)
Attsi · Újonc · Emma26 ki volt? Infó jöhet privátba is.
Szia!
Régebben jártam hozzá, akkor még más néven hirdetett!
Azóta felszaladt 1-2 kiló, de még mindig nagyon dögös!
Extrái nincsenek, de érti a dolgát és lehet döngetni rendesen!
És a külső tényleg nagyon ott van!
Remélem sokáig marad!
BlackMan88 · Újonc · Negatív reklám is reklám!
Én tuti elkaplak egyszer! 😅😁🤭
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Névtelen, profiltalan, emberek mogott nem tudhatja senki ki áll .. írhatja még az is aki még nem is volt nálam, vagy esetleg aki ki akar túrni :) … mindegy az biztos, hogy olyan negatívakat írnak le rólam ami a 3 negyede nem fedi a valóságot ! Lehet nyugodtan itt hazudgálni meg rámszállni, ezzel csak nagyobb nézettséget és több vendéget szerzek, hogy rólam van mindig a téma, még csak kiváncsiságból is ellátogatnak hozzám. Puszi 😊
Sziasztok ! Amirával 27 mi lett hogy nem látni a hirdetést ? Valaki tud róla valamit? Vasvari streeten rendelt . Privatba is jöhet info . Hiányzik nagyon .
Nextone · Újonc · Huh de fel tudjátok b.s.ni az agyam..
Ha elmész autókozmetikába, kifizeted azt, de foltos marad az autó. Érdekel téged hogy pont aznap a “mester” miért nem tudta a kocsidat rendbe hozni? Nem. kivered a hisztit? Ki.
Akkor miért más szolgáltatásnál “be kell nyelni” a minőségtelen munkát? Dehogy kell.
10 éves, 1 éves vagy 1 napos regisztrációval…mit számit? Nem volt megelégedve, leirta.
Sziasztok!
Adelin (23) szeretném meglátogatni, elég szép lány.
Van esetleg valakinek valami tapasztalata róla?
bbbs · Újonc · Igazad van. Ugyanakkor erre jól bevált taktika, hogy saját cím helyett egy szomszédos házat/utcát ad meg először, ahova jól odalát. Aztán megnézi ki az aki csak "céltalanul" sétálgat, miközben próbálja a hölgyet telefonon elérni. Aztán mire sikerül 3-4. alkalommal, addigra a hölgynek hirtelen közbejött valami / elkapta a fejfájás / befutott egy törzsvendég, stb.
Az ilyen hölgyek telefonszámát törlöm, a hölgyet pedig elfelejtem. Még akkor is, ha mások szerint nagyon jó és megbízható. Lehet hogy az, de a történtek szerint én nem vagyok neki elég jó. Nem is kínlódok vele, hogy mindenképp találkozzunk, mert ebből csak a "muszáj-alkalom" lenne, kevésbé jól sikerült színvonallal.
Hannával még nem sikerült találkozni, talán a közeljövőben összejön.
Meg hogy nem is 22 az is biztos
Fruzsina 25 nagyon szép lány.... jól jönne egy kis segítség......
Igen a fórum tényleg arra van hogy néhány napos regisztrációval osszuk az eszet. Véletlenül mindig pont ugyanarról a lányról írjuk a negatívakat. Pont erre való tényleg.
Kéretlenül is azt tanácsolom neked hogy engedd el Hannát, tedd túl magad rajta. Szerencsére vagyunk páran akik szeretik és élvezhetjük a szolgáltatását.
Teljesen jogos, még szerencsére, hogy én szimpatikus vagyok neki, így hát mindig jó kis adok-kapokos műsorban van részem. Dejónekem😁
Kedves Hanna a fórum ezért van hogy amit tapasztalunk azt megoszuk másokal.Mégvalami ha nembirod a kritikát akkor ne emberekel foglalkoz.