Alibarbi és a negyven rabló eggyike majd mesél a károsultaknak! :D
Alibarbi és a negyven rabló eggyike majd mesél a károsultaknak! :D
Egy nagyon megbízható "szolgáltató"Én is bátran ajánlom
Igen.Anikó egy jó választás.Persze,csak az én véleményem.
Nekem is írt. Szerelmes levelet. Oda van értem.
Mást is fenyeget privátban aki leirja az igazságot? Jobban tenné ha meghúzná magát és szakmát váltana! Jah, hogy büdös a meló? 😉
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, Anikó35 szeretnék infót. Megbízható?
Én vagy 4 éve voltam nála, engem nem lopott meg, de büdös volt a szája. Azóta ha meglátom valahol mindig ez ugrik be róla. Staffit is lenyúlta, ő úgy hívja, hogy enyveskezű. Én csak szimplán büdösszájú lopós.
Sziasztok!
Kicsit megvédem Anikót, a fotók róla készültek,nem kamu. Jó teste van, nekem bejött nagyon testre. Az arca megosztó lehet, ilyen sakndinávos beütés. A fogsora valóban hagy kivetnivalót maga után, ez tény, de ezt ezt felülírja a hozzáállása, ami csillgos ötös. Én ha ott járok renszeresen meglátogatom. Az ápoltságával semmi gond nem volt eddig, ha lett volna, akkor azt 69-ben minden bizonyára éreztem volna.
Viszont egy másik hasznos infó a debreceni MT-knek, hogy Fannybabát messziről kerüljétek. Volt itt nyíregyen is, de echte lehúzás az egész, le sem öltözik, csak flegmán nyomkodja a telefonját,s felháborodásodra közli, hogy sajnos jön fel a barátnője, 5 perced van, de nem vetkőzik, és csoki vissza nem jár,,,szóval kéretik vigyázni srácok!
Most más néven fut. Csak segítek ne hogy ti is....
Sziasztok! Anna (60)-ról van-e valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Emese 24 valakinek tapasztalat, vélemény.
Sziasztok. Van még olyan hülye itt a városban aki Linda25 még megy lassan nem le olyan akit nem lopott volna meg. Pl sajna engem
Sziasztok. Navigator, Irtam privátban!
Sziasztok! Kriszta masszázsról mik a vélemények?:) köszönöm!
Linda vagy Vanda néven fut. Sajna engemet is. Nem is tudom hogy engedik ide Debrecenben.
vigyázzatok ismét itt tolvajkisasszony most Linda néven ,nem érdekel ha mást mondanak engem meglopott
Linda 25/27 ról van szó! Újra hirdet a rohadék. Kerüljétek nagy ivben mert rosszul jártok! Miért lett törölve az eredeti poszt? Kedves Adminok is a lopós kurva mellett állnak?
Timi 54, s.o.s francia. Rendben volt. Kedves hölgyemény fogadott, lelkesen tette a dolgát
Evelin 31 elmegy, Réka 34 nagyon jó és ajánlott, Roxana is kedves aranyos leányzó és jól éreztem magam nála.
N.
Dóri Újra itt érdemes meglátogatni :)