Vivi 26
Első alkalommal lemaradtam róla, de most összejött a találkozó.
Egyeztetés viszonylag könnyen ment, bár utólag kiderült: magy mákom volt, mert az egyéb időpontok foglaltak voltak. Kis időre el fog menni, de egy-két héten belül lesz még városunkban, aztán ki tudja mikor lesz legközelebb Nyíregyházán.
Gyönyörű nő nyit ajtót, a képek önmagukért beszélnek. Hangja is kellemes, megnyerő telefonban is, személyesen is. Korábbi hozzászólókkal egyetértve azt kell mondjam, valóban poszterre illő jelenség. Szerintem testre 10/10, de elég sokatmondó képeket tett fel magáról. Arca is szép. Nincs róla arcképes fotó a hirdetésében, így elkövettem azt a hibát, hogy a számomra ideális arcképet képzeltem el. Emberi gyarlóság, magam okolhatom érte. Számomra a szépség istennőjének picit másabb típusú az arca, de ettő függetlenül azt kell mondjam, hogy szép, még akkor is ha a szépség relatív.
Az elején tisztáztuk a játékszabályokat. El lehet vele beszélgetni, ajánlott is. Oldottabb a légkör, illetve a normális emberi hangnemet díjazza, értelmesen meg lehet vele beszélni a dolgokat. Simogatás lehet, csók nem. NF, masszázs extra (ritkán szoktam masszázst kérni, de most nagyon megérte. Segített ellazulni, illetve jól is csinálta.) KF nincs, ezt egyébként is meggondolja az ember fia, hogy kéri-e. Nála sajnos nem lehet megízlelni a rószaszirmokat, pedig láthatóan ügyel a higiéniára, sokan követhetnék a példáját. (Budapesten láttam hasonló dolgokat, mint nála, már ami a higiéniát illeti.)
Egy órára szoktam menni, de most nagyon belefértem az időbe, zuhanyzás előtte, utána, masszázs, NF (számomra jól érzékien csinálta, a látvány pedig beleégett a retinámba). Aktusnál az első pózban kicsavart. Nem éreztem olyan rettenetesen szűknek, örültem is hogy de jó, nem okozok majd csalódást, aztán hoppá... Kellemes volt benne mozogni, nem nyafizott, volt kis beleélés részéről de nem vitte túlzásba, aztán csak azt vettem észre, hogy kicsavart. Nem számítottam rá, hogy ennyire hamar elintéz. A látvány biztos lenyűgözött...
Rózsaszálak magasabbak, mint az átlag, említették az Árok utcát korábban. Nos, az árak ottaniak, a szolgáltatás minősége egy másik Á.-s utca, az állomás környékén. Sokunk kedvence is ott rendelt sokáig, de Vivi is magasra teszi a lécet. Szigorúak a szabályok, nem vállal sok dolgot, de amit vállal abban korrekt. Azt kell mondjam, hogy megérte hozzá elmenni. Biztos lesznek, akik drágának fogják találni, vagy rövidnek az étlapot, talán emiatt nem is mennek hozzá.
Nem nagydumás csaj de azért érdeklődő. Nem bújós barátnő, tartózkodó de mégsem hideg fadarab. A szépség mindent visz, de nem beképzelt és lenéző.
Vivi, ezúton is köszönöm, hogy ott lehettem! :) Visszamegyek még.
Ui.: majdnem elfelejtettem, Tibeti szerzetes-nek ezúton is köszönöm a tippet, már nem az első, ami nagyon bevált. :)