Sziasztok valaki valami infót a hölgyekről tud mondani?
Fruzsi24 Kiara22 Lola19 Anitabellini23 Lia27
Sziasztok valaki valami infót a hölgyekről tud mondani?
Fruzsi24 Kiara22 Lola19 Anitabellini23 Lia27
Van valakinek tapasztalata Szonja Masszázs (31) hölggyel? Válaszokat lőre is köszönöm.
Sziasztok En senkit nem akarok lejaratni de aki itt hirdet annak a valosagot kell hogy tukrozze hiszen nem mindenki fordul vissza az ajtobol. Egy tapasztalat csilla nevu lany lehet ő van a kepen de tapasztalatom szerint kb 10-15 evvel ezelotti. Fentartasokkal kell kezelni. Amugy rendben volt minden...
Sziasztok!!
Tudna nekem valaki ajánlani egy csinos és ügyes hölgyet akit érdemes lenne meglátogatni???
Privátban várom a hölgyek nevét!!
Köszönöm!!Pacsi
"Irodába"!? Nos, ez finoman hangzik, akkor jól láttam én, hogy játszik ott nála egy kis ízletes titkárnő(s) fétis. Izgalmakat élek át már most. 😎 Ilyen hamvas kis hölgyike és máris bírja a jó ízlést, a képsorozata is odababrál emberesen. Nem is tűr halasztást a látogatása..
És ahogy az már ilyenkor lenni szokott a keresztelkedés megtörtėnt! Felvete a csajszi az egyik általam is kedvelt hirdető nevét :-)
Egy q-va se ér annyit!Ez az egész csak illúzió!Nem kell ezt olyan komolyra venni!👋
Sziasztok az Anikóval kapcsolatban tudtok valamit?
Sziasztok.
Elég régen jártam itt és látom a fórum sem naprakész. Remélem azért tudtok nekem segíteni. A mostani étlapról melyik finomságot érdemes választani?
Köszi a segítséget.
Tina Valakinek Vélemény ??
Réges rég írtam de kikívánkozik belőlem a közelmúlt 2 negatív tapasztalata:
Christina 23 Debrecen 30/.....4255 Belváros: Az e-on közelében fogad, egy koszos, igénytelen, büdös törölközős lakásban. A csaj köszönőviszonyban nincs a hirdetésben rád mosolygó szőke lánnyal, helyette alacsony fekete, hegyes orrú, unott idősebb nő fogad.. Álló farokkal úgy voltam egye-fene de a hozzállása borzasztó -ha magamnak kivertem volna, akkor ezerszer jobban jártam volna.
Dóri 19 Debrecen 70/.....7188 Belváros: csók street: A hirdetésben pucsító, 19 éves, göndör, csini lány helyett kap a makktárs egy (vagy akár igény szerint kettő) 49 éves, szépnek a legjobb indulattal sem mondható túlérett "hölgyet" az egyébként normális, kulturált szolgáltató házban több milf is vadássza a fogyasztók kegyeit.
Dora 21:
Maximálisan egyet kell, hogy értsek! Nálam már volt, hogy az irodámban látogatott meg, és én is voltam már legalább 3-4 helyen nála. Mindenhol csak a hely változik, ő nem!!! Dora 21 visszatérése óta az egyik legjobb, ha nem a legjobb szolgáltató! teste 10/10, arca kedves, mosolygós (szubjektív, nekem bejön), hozzáállása 10/10. Jelenleg pontosan tudja mire gyűjt és amíg itt lesz a maxot nyújtja (elmondása szerint), szóval érdemes időben flekeresni mert bármikor "elveszíthetjük" Na ahogy ezt leírtam és visszaemlékesztem a vele töltött időkre, már hívom is egy újabb talira!! :D
Lehet, hogy nem Bianka az, de ha nem haragudtok én a képeket lementem azért :D Kitudja lesz-e még rá alkalom :)))
Mindenki azt hiszi hogy ezek a lányok akik pénzért ezt teszik hogy majd pont velük akarnak ki alakítani kapcsolatot közelebbi viszonyt. Attól mert meg oszt pár dolgot magáról meg ha el árulja az igazi nevét attól még ugyan úgy csak egy senki maradsz neki az életben. Kölcsönös a dolog neked kell a ki elégülés neki kell a pénz. Meg van az egy órád és húz a francba kb ez van a lányokban. Szerintetek pont egy munka darabjával akar majd közelebbi kapcsolatot? Szerintem ha bármelyik lány is fel hagy majd ezzel a munkával egyikőtöket sem akarja látni soha az életben. Hiába volt kedves veled hiába hiszed azt hogy neked több mindent el árul magáról te csak örökké egy leszel a sok közül. Lehet annak aki előtted volt vagy aki utánnad megy ugyan azokat a dolgokat mondja és ő ugyan abba a hibába esik mint te. Elhiszi ő is hogy neki különleges a kapcsolata a lánnyal közbe pedig nem. Ha ti ezt munkát végeznétek kíváncsiak lennétek egy faszira is? Szerintem tuti nem. Nekik ez munka. Ha normális vagy te sem szereted a munkád te sem szeretsz dolgozni te sem akarsz a munkáddal foglalkozni munka időn kívűl. Persze vannak kivételek van olyan akinek a munkája a hobbija azt csinál amihez kedve van amit szeret de ez a nagyon ritka ahogy az is nagyon ritka hogy egy lány kíváncsi ránk a valódi életben. Vitatkoztok itt hogy nekem az a lány többet mond el te jobban tudod az életét. Közben meg csak annyit tudsz amennyit ő akar amennyit egy 20 perces masszázs között el árul neked 2 menet között. Ne nevettesétek ki magatok.
Bianka (23) valaki? :O külsőleg 10/10nek tűnik! aki volt nála ne tartsa magába!
...valami kamilla virágszállacskát suttognak. 😁
Ha már megbízható szolgáltatókról van szó, utolsó találkozóm egyiküknél volt.
Dóra 21: időpont egyeztetés könnyen ment (vagy csak szerencsém volt, ez nem derült ki). Könnyen megközelíthető helyen (körút), parkolás közelben, ingyen.
Kinézetre tökéletes, hihetetlen jó alakja van. Arcra bejön, de ez persze szubjektív véleményem. Azt viszont objektíve kijelenthetem: hozzáállása tanítanivaló, odafigyel a vendégre.
Eddig nála jött össze leginkább a bújós barátnő-fíling.
Francia rendben van, aktus is (de nagyon). Kellemesen meglepődtem azon, hogyan reagál aktus közben. Számomra az a kategória, amikor már nem is akarom eldönteni, hogy ennyire jó neki vagy ennyire jól színészkedik. Mindenesetre teljes mértékben hihető a reakció, így inkább átadtam magam a (talán) kegyes hazugságnak, neki is ennyire jó. Nem próbáltuk végig a Kámaszútrát, maradt új póz következő alkalomra.
Egy biztos, visszajáró leszek nála. Különösen úgy, hogy Zsuzsa visszavonult, TOP5-ös listámon egy névcsere aktuális.
Köszönöm Dóra, csak így tovább! Találkozunk még. :)
Akkor már ne hagyjuk ki az eggyik legjobbat Gina Diamondot vagy a Lindát mert ő is nagyon megbizható jó szolgáltató volt :) De azért most is vannak igenis olyan hirdetők akinek fontos, hogy a vendég jól érezze magát nálla, és mindent megtesz azért, hogy visszatérő vendég legyen. . igaz hogy nem sok van ezekből a hölgyekből de azért vannak egy páran hála a jó égnek :D
Siófok
Ki a görcsről van szó? :P :P