Siófok
Siófok
Ki a görcsről van szó? :P :P
Kíváncsi voltam, hogy belátod-e, hogy nem kell rám fújni egy h*lye Q-a miatt sem!? Az hogy "ismersz" egy ilyen csajt régről, hidd el nem jelent infóelönyt semilyen téren..legfeljebb ő hitette el ezt veled! Sajnos már ilyet is tapasztaltam. Teljes a káosz és a hazugság körülöttük! Tehát(!?) Azzal jönni ilyenkor, hogy "Én jobban ismerem és jobban tudom, mint te".. szóval ez több, mint mulatságos. :-) A fontoskodás és a fo*toskodás is csak egy rossz szokás. Magamról tudom, kezelhető..:-)
Te is tudod, hogy azok nem "újoncok" voltak, tisztelet a kivételeknek! Túl van spirázva az a rész is!! Ilyen észrevétel még lehetne jó pár! Pl.-ul: mit kell a szimpla városi topikba írna, ha a negatív kritikát a 'Hölgyek topic- Negatív tapasztalatok részbe kell írni a jót ugye értelemszerűen a Pozitív tapasztalatok -hoz, a kérdéseket pedig az 'Általános témák- Kérdésem van.. részbe?? Tehát? Akkor mit kell írni a városiba?
Welcome! ..de most komolyan!? Nem értem a Nyiregyi urakat, hogy kihez tudnak Debrecenbe átjönni?? Nézem, hogy hogyan indulna hetem-holnap ugye hétfő-de a világon semmi! Ellenben Nyiregyen ez a Lisa28 nem olyan gyengét mutat és nem akarnám elpillantani, ha már itt/ott van!? Szaladt már rá valaki? Elég kifinomult képekkel halad, csak nem akarnák házhoz menni a lófahéjért..!? Szóval?
Tami Valakinek vélemény??
Sziasztok! A nyíregyházi Kingát próbálta már valaki? Autóban vagy házhoz megy. Jöhet info privátban is. Köszi
Egyetértek! Immár 9 x voltam Mirával és itt vidéki viszonylatban valóban egészen jó!
Ugye milyen finom!? Amikor kapcsol egy kis zenét és már riszál is 'Go-Go-ban..!? Hibátlan.
Elképzeltem milyen szép a pink felső a zöld short nacival!?
Gabo30 · Kvázi-tag · Nos hajrá újoncok! Írjatok ide a fórumba is, és osszátok meg milyen volt a szolgáltató,ne csak egy személyes véleményetek legyen a hirdetésnél..
Mindig ugyanaz a csaj van több hirdetéssel rászervezve! Régi történet, ahogy meghallják az utca nevét, már sokan tudják, hogy "miről" van szó. Saját felelősségére mindenkinek. A körülmények is muatják ott, hogy mire lehet számítani.
Tegnap miután otthagytam Vanda(26)-ot, meglátogatta Szofi(41)-et. Na, ott már minden rendben volt. A fényképek nem hazudnak, hozzá állás profi. Olyan vagány, kedves, barátságos hangulat. Jó szolgáltató, feledtette velem az előző affért. Még tuti vissza megyek.
Pont te voltál a durci ha jól emlékszem elküldtél tudakozóba pedig én csak osztani szorozni akartam😂
Üdv mindenkinek valaki volt már Honey29 nél a képeit nézve nagyon bomba.
Gabo30 · Kvázi-tag · Ja jó észrevétel,azért hittelesebb lenne ha egy tapasztalt fórumozó írna személyes véleményt ,az adott hirdető hölgy hirdetéséhez.. szt
Egy kis észrevétel :Azok a hirdetők akik engedélyezik a hírdetésük alá, hogy a vendégei személyes tapasztalatokat írjanak, megfigyeltem hogy a hozzászólók 95% - kának, nulla hozzászólása van a fórumon! Érdekes dolog ez...?! Fórumra még egy tapasztalatot nem írt le, de a hölgyek hírdetése alá irnak tapasztalatot :)
Doc · Tag · Bianka (27) kis finomnak tűnik! Nemsokára fogok beszámolót írni róla
Gabo30 · Kvázi-tag · Dorina, Csilla, Norci,Anna,Zsuzsa, akiket ismertem és abbahagyták .. :(
Bianka (27) finomnak tűnik.... Ne tartsa magába az infot, aki tud róla vmi... ;) Vagy inkább elmegyek hozzá :D