Sziasztok. Nina képei elég jók. Volt már nálla valaki?
Sziasztok. Nina képei elég jók. Volt már nálla valaki?
Sziasztok!
Pécsett Lily(26)nevű hölgyről (korábban Zoé néven) valakinek vélemény?
Most magam elé képzeltem azt a látogatót és fórum olvasót, akinek egy ilyen allalommal szemben mentális kifogása van..😁
'De a képzelőerőm cserben hagyott...😁
Sziasztok. Betty21 és Leona 23 pár napja még más néven volt fent. Volt valaki náluk? Köszi.
Sziasztok Rubi 40-ről tudtok infót adni? Köszi
Sziasztok.
Ninettke befejezte vagy csak nyaral?
A "jó beszámoló" soha nem objektív, ugyanis emberek lépnek kapcsolatba emberekkel, ha látszólag csak testileg is, de aki a "dolgok" mögé lát, az tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű. Amikor itt lesz újra az Eszter, akkor felkeresem..
Ugyanez az én véleményem is a Lizáról. Nemrégiben kérdezte valaki(kitsit talán állította is), hogy ő néhány képe alapján idősebbnek látja!? Válaszoltam rá, hogy ez nem igaz! Örülök, hogy más is észrevette ebben a csajban az értékeit!
sziasztok,
pár hete más városban már észrevettem egy lányt, de messze is volt, illetve ismeretlenül ilyen nagy távolságra nem vállalkozom. De hát, ha a Tibeti szerzetes nem megy a hegyhez, akkor a hegy jön el hozzá :)
Pár napra így nálunk volt Annabelle 27 ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ahhoz képest, hogy elég nehezen lehetett elérni, annak ellenére senki nem írt róla semmit még ez idáig. Ma már nem lesz, elmegy, de elmondása szerint biztosan fog jönni, ezért megosztom én a högyről a tapasztalataimat, hogy következő alkalomra a félősebb férfitársaimnak gyakorlati tapasztalat megosztás alapján könnyebben dönthessenek.
Egyeztetés: nehezen ment, de ***moderálva***. Innentől egyszerűbbé vált az egyeztetés.
Helyszín: egy (nekem) új örökösföldi lakás, felújított panel.
Külső: a képek telejsen a valóságot tükrözik. Mint a képeken is látható, hogy szép arca van, test étlagon felüli, és gyönyörű formás cicik (ami a képeken nem látszik).
Előadás: ***moderálva*** Egyértelműen a tűzes, vad szexcsaták hívei menjenek, aki mentálisan nem tud erre ráállni, annak nem biztos, hogy ő lesz a megfelelő választás. De aki szereti az ilyen alkalmat, vagy mentálisan nincsen kifogása, akkor az egy felejthetetlen alkalmat fog átélni.
Értékelés: nagyon jól éreztem magamat. Ugyan én mentálisan nem voltam feltétlenül erre felkészülve, de ha jön, biztos hogy felkeresem még, mert ezt a jól élvezhető alkalmat biztos fel lehet még tovább turbozni.
Tapasztalataim, mint mindig a saját szubjektív érték ítéletem szerint írodott, és garanciát nem válllalok.
üdv és derűs napokat
DieHard · Újonc · A minap összefutottam vele ( Vivienn 34 ) és egy barátnőjével (Bianka 27 ) egy legénybúcsún.
Hát, minden elismerésem, nagyon jó hangulatot csináltak. A képeik fedik a valóságot. Nem voltak félénkek! Mindent bevállaltak.
Ezek után szerintem privát is fel fogom keresni őket!
Sziasztok! Debrecenben ismertek sportos, szexin izmosabb hirdetőt?
Sziasztok! Édenről tudtok valamit? 2-3 hónapja nem hirdeti magát.
Sziasztok.
Két újabb beszámoló.
Mindkét lány esetében a helyszín ugyan az, a borok felett bíráskodó tere.
Liza 37: Már rég nézegettem, a fotói is bejöttek, megpróbáltam.
Telefonban nagyon kedves, mondhatni már bohókás, lehet vele viccelődni, gondoltam jól indul.
A helyszínen ért az első meglepetés. Liza a fotókhoz képest lényegesebben fiatalabb élőben, és csinosabb is szerintem, lehet akkor mikor a képeket csinálta (nem a profi fotókra gondolok) szálkásabb volt, nem tudom, de egy bájos, szép lány fogadott az ajtóban. :) Kedves, cserfes, olyan szeretni való kis bestia, holott a képek a dögös milfet tükrözik szerintem.
Test sokkal szebb mint a képeken, a cicik különösen!
A szaktudást nem hiszem hogy kellene ecsetelnem, profi a hölgy mind francia, mind szex terén, ami viszont ismét meglepett az a full barátnő feeling. Húz magához és magába, ölel, simogat, rádtekeredik, esküszöm mint valami szeretet éhes kiscica. Nagyon bejött. Ritka élményekkel gazdagodtam, biztos vissza megyek még hozzá.
Aki a napokban tűnt fel: Kimberly 21
Nem tudtam ellenállni a kísértésnek, pedig a huszon pár évesekkel kevés jó tapasztalatom van, gondoltam egy életem...
Lakásba belépve halvány fény, kintről beszaladva nem láttam először a lányból semmit. Na mondom jól indul, azt se látom kihez jöttem :D
Aztán előttem lépkedve a szoba felé kezdett a szemem hozzá szokni a sötétebb helyszínhez és lám lám, egy gyönyörű nő sziluettje lebeg előttem, egész magas, szép, na de az a comb és fenék...juhé, megérkeztem. :D
A lány pont mint a képeken. Gyakorlatilag nincs a kép retusálva, egy szép, magas , csinos, formás lány állt előttem kedvesen és mosolygósan.
Nincs nagy cicije, de az szép, lehet vele foglalkozni is bátran, de a feneke és a combja...az mindent vitt :)
Kedves visszafogott lány, megtesz mindent amit kérsz normál kereteken belül, ügyesen teszi a dolgát, viszont gondolom a korából adódóan kicsit bátortalan, nincs még nagy rutinja hogy hogy kell a férfiakat levenni a lábukról, de majd belejön ha kicsit marad még a szakmában. ;)
Egyébként nagyon kellemes emlékek fűznek hozzá is, megéri meglátogatni, bár nem könnyű bejutni hozzá.
btom · Újonc · Azért írtam ilyen részletességgel, mert én is szoktam hezitálni és jól esik amikor valaki bővebben leírja a véleményét egy-egy szolgáltatóról és arról , hogy milyen a környezet.
Nem mindegy, hogy egy lepukkant moziban nézel meg egy filmet vagy egy cinemában / szerintem/. Kösz!
Azért azt is tegyük hozzá, hogy anno Enemy-nek nem nagyon volt komoly konkurenciája! :) Most szerintem a dobogóra sem biztos, hogy felférne :)
Legutóbb felkerestem Jessy-t az apró szekcióból.
A képek (stílusa, a fotók minősége) nem túl sokat sejtetőek, és mondhatni nem is túl bizalomgerjesztőek, mivel azonban évek óta látom a hirdetést, gondoltam annyira rossz nem lehet.
Felkerestem tehát. A hölgy a képeknek megfelelő, kor valós. Hozzállása korrekt, kedves.
Technkia: egész jó.
Negatívum: ***moderálva*** át a szomszéd szobából, amitől kissé bizarul érztem magam.
Összességében: megérte, nem csalódtam, de nem hiszem h megyek még egyszer.
Kösz. Ez jó, hogy így elhangzott részletesen, zaftosan! A képei és a telefonos performance alapján nekem jó értelemben odab*szott, de vagy az időpontal nem jutottunk közelebb egymáshoz, vagy pedig ingatag lettem egy két konkrétabb hirdető miatt.
Szívem ne szaladj rá a halott csalira!? Provokálni akarnak, ez teljesen nyílvánvaló. Aki valóban volt veled, annak tudnia kell, hogy hol vagy elérhető!
Ahol legutóbb Seherezádé is volt az Anett20-al??
Sziasztok
Tudja-e valaki hogy kik dolgoznak a Meki kornyeken (ahol regebben rendelt Anett, Barbie, Letti, Nily.....).Esetleg ha van beszamolotok annak nagyon orulnek.