A foci pályánál, az a liza 24? Nála voltál? Mivel ugye azóta már nem hirdet...
A foci pályánál, az a liza 24? Nála voltál? Mivel ugye azóta már nem hirdet...
Én is azon szerencsések közé tartozom akik meglátogatták Fanny24-et első itt tartózkodása során még éppen annak utolsó óráiban. A szerviz l.osztályú. Kedves és barátságos fogadtatás ,odaadó ,barátnő feelinges hangulatteremtés mindez egy kis bőnyálas-szürcsölős franciával majd váltottpózos izgalmas aktussal megspékelve. Siettetés vagy óranézegetés nyomokban sem! Minden mozdulata a vendég elégedettségét szolgálja amely valódi minőségi etalont képez az olykor szerény városi felhozatal mellett! A vendég a távoli városok kínálatát megtekintve olykor vágyakozik újabb lányokra aztán megtörténik a várva várt "csoda" midőn a kiválasztott szépség útra kél és jelenlétével emeli szeretett városunk ideiglenes hirdetőinek rangját. Kérdésemre elmondta ,hogy alapvetően elégedett volt a város vendégeivel és remélhetőleg láthatjuk még őt szűkebb pátriánk tájékán!
Az először, de sajnos csak rövid ideig nálunk tartózkodó Fanny24-nél töltöttem el fél órát tegnap éjjel. Reméljük nem utoljára járt nálunk ez a kivételes tehetség. Azt hiszem a legvidámabb együttlétem volt ez. Ősidők óta ácsingóztam a leányzóra és irigykedtem keleti sorstársaimra.
Nem éppen a szokásos, lányokhoz járó állapotomban voltam, de mivel Ő nem ismert, így legalább nem érte meglepetés. Jó hangulatban voltam, ami tovább emelkedett azáltal, hogy a késői időpont és sűrű programjai ellenére Ő sem tűnt éppen szomorúnak. Külsőre az én típusom. Hosszú fekete haj, barna szem, cuki arc, vékony test. Zuhanyzás után lefeküdtem az ágyra. Vad, bőnyálas franciába kezdett. Imádtam, ahogy rám nézett közben. Majd nyaltam egy kicsit, aztán újra Ő franciázott. Az aktusnál először Ő volt felül és olyan közel hajolt, hogy bekaphattam közben a melleit. Aztán elölről is csináltuk. Amiért különösen hálás vagyok, hogy kényeztethettem a lábfejét. Már régóta nem volt alkalmam erre ilyen csinos lánnyal. Öltözés közben kaptam még nagyon kedves szavakat is, ami nagyon jól esett. Ha legközelebb jön biztos, hogy rendesen rákészülök, normális időben megyek és 1 órát maradok.
Szívből ajánlom mindenkinek, mert amelett, hogy szép és jó a szexben nem feledkezik meg arról, hogy még az ilyen jellegű randikon is a kedvesség elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
Üdv! Érdeklődni szeretnék, Denissa 20-nál járt-e már valaki. Képek alapján álomnő, csak hát igencsak újoncnak tűnik, nincs róla vélemény máshol sem, így meg elég lutri volna felkeresni. Meg az is fura valahol, hogy dominaként szerepel ilyen képekkel.
Nicol21: fkapu, lakásban sokan, diszkréció nulla. Képek megfelelnek a valóságnak. Francia egész jó de aztán csak szétteszi és várja a végét. Felül nem akar lenni. Menet közben simán benyitnak a barátnői. Siettetés van, óranézés van. *** moderálva ***. Senkinek nem ajánlom.
Gabo30 · Kvázi-tag · Hasznos menüpont! A hirdető csajoknál,szeretem/vállalom, Extra(ha megkérsz),Nem szeretem,igaz még csak 1-2 hirdetés alatt láttam pl:Gvendolin-25.
Jó dolog főleg ha új csaj a kiszemeltünk, és még nem jártunk nála na meg kezdőknek.Szerintem így pontosabb képet kapunk az adott szolgáltatóról ,már aki ezt a részt kitölti a hirdetése alatt.Az már más lapra tartozik hogy a valóságban a randin, azt kapod amit megbeszéltetek és amiért mentél.
Sajnos nincs részletesebb beszámoló. Az ajtóban sarkonfordultam.
Gordon80 · Újonc · Nóri 26 Szolnok
Sziasztok. Ma délután meglátogattam Nórit, és nagyon jól éreztem magam vele. Már a telefonos egyeztetéskor is egy nagyon kedves hangú hölgyet ismerhettem meg, élőben pedig sokkal fantasztiksuabb. 1 felejthetetlen órát töltöttünk el együtt, és kellemesen el is beszélgettünk. Sexy fehérneműben és magassarkúban fogadott, ahogy írta, ami nagyon bejött számomra. :) Egy gyors tusi, és utána pillanatok alatt egymásra hangolódtunk. Úgy gondolom, mindketten nagyon jól éreztük egymást. Tuti biztosan találkozunk még, amint lehet.
ui. Köszönöm Nóri, nagyon jól éreztem magam Veled. Puszi :)
Sziasztok! Aki esetleg járt már Stella22-nél Debrecenben, írhatna pár sort h milyen szolgáltatásokat vett igénybe és hogy milyen volt!?
Előre is köszönöm :-)
Azért nem kell tulozni.... A legtöbbnek ilyenkmor jo ha anyit csinálsz benyálazod az ujjaid aztán hirtelen odanyulsz (tudod hova xd) aztán egyböl be indulénak s már kivnáják ;) :)
a másik uadat meg bedughatod az exitbe. érted. bár ezt csak akk kell ha nagyon be van indulva a csaj, én tudom több csajnál voltam már.
Én is nézegettem Liza24 képeit, de a a fotógarancia hiánya visszatartott. Amúgy meg néha sajnos vakon kell repülni ebben a műfajban. Én is megjártam már párszor, amikor infó nélkül rárepültem új lányokra. Minden esetre itt a lehetőség, hogy leírd vele a tapasztalataidat. Szerintem egy részletesebb beszámolónak mindenki örülne.
Nem értem, miért támogatjátok az ilyen örömlányokat, akik még aktusra sem hajlandóak....
Nem értem a kedves makktársakat.Itt van pl a Liza 24. Ma vagyis pénteken voltam nála. Már hirdet 5 napja kb. Gondolom nem én voltam az első vendége. Akkor mi a francért nem lehet ide annyit írni,hogy pl a hirdetésben képeken szereplő hölgy és aki valójában fogad ott a hasonlóság 10:1.
Gabo30 · Kvázi-tag · Mert több mindenkinek kéne írni ,nem csak el járni a csajokhoz.
Szépen beleszaladtál, pedig ismert a hozzáállása...
Letty 20 (debrecen) aurája nagyon görbíti a teret :D
Tami....sok like....az ***moderálva***-en. Meglatogattam. Nem kellett volna. Szolgáltatás szinvonala egy nagy nulla.
Sziasztok!
Az apróban hirdető Denissánál volt valaki? Tapasztalat?
Köszi
Miért ilyen halott ez a fórum?
Sziasztok! A Pécsi Kendra 28 -ról kellene friss beszámoló!! KöszI!