Üdv! Járt már valaki Arabellánál? Megéri meglátogatni?
Üdv! Járt már valaki Arabellánál? Megéri meglátogatni?
Egész éjszakára keresek partnert Debrecenben ?? Kit tudtok ajánlani ??
Te ezt honnan veszed? Tartod a kapcsolatot vele?!🤫😉
Ő egy élő legenda....... Aki ismer megtalálája, ha ő is akarja.
Szerintem Ő pótolhatatlan........
Na, hogy akkor egy építő jellegű tapasztalat is legyen a topikban (mert már napok óta nem volt):
A korábban sokak által felmagasztalt Any (37) -vel volt egy időpontom leegyeztetve. Már vártam a talákozót, mert tényleg sokan dícsérték itt és a debreceni fórumon. A megbeszélt időpontban és helyen hívtam is a a hölgyet, először nem vette fel. Vártam pár perecet, gontoltam, biztosan még készülődik, de a következő hívások során már a telekom automata monoton és érzelemmentes hangja jelezte, hogy Any nem elérhető, így ebből nemigen lesz randi... Jártunk már így, C'est la vie.
Csak az a furcsa, hogy az adatlapon és a telefonbeszélgetés során is külön kiemelte, hogy ha valaki a időpontot foglal és - jelzés nélkül - nem jelenik meg nála, az tiltólistára kerül. Ez érthető, gondolom a konkurencia szeret alávágni a másik üzletnek, de egy korrekt visszajelzésnek én is örültem volna (pl. figyu, fáradt vagyok, tovább maradt az előző vendég, láttalak az ablakból és nem tetszik a kabátod stb.).
Maybe next time. :-)
Gabo30 · Kvázi-tag · Pihenőn van, de az is lehet többet nem lesz.
Sajnálom h ezt kell olvasnom Tőled Goodness! Én 11x voltam vele korábban(8 hónap alatt ) és akkor még lehetett nyalni és csókolózni is ami ráadásul egészen jó is volt !
Amúgy mindenben megerősítem az általad elmondottakat mert kedves és barátságos lány. Ő biztos tudja az okát a szerviz nyesegetésének de így biztosan egyre csappan a vendégköre.
Szép napot! :)
Sziasztok!
Anett, aki a legnagyobb belvárosi bevásárlóközpont mellett rendelt, mikortól lesz? Van valakinek infója?
Elolvastam.Nem kell neveket sorolni..Ezt a mondatot hiányolom:"Tisztelet a kivételnek!"
Sziasztok! Ma délelőtt Daniellánál jártam, erről írnék pár sort.
Telefont elsőre felvette, könnyen egyeztettünk időpontot, a telefonban kedves és segítőkész, a hangja kifejezetten szimpatikus.
Stadion utcában szokásos társasház, viszont hallhatóan nem egyedül rendelt, több lány is volt a lakásban, habár diszkrétek voltak és nem találkoztam velük, csak a hangjukat hallottam az érkezésemkor. A lakás szép és tiszta, a szoba is tökéletesen megfelel a célnak. Külsőre azért elmarad a képeken látható retusált megjelenéstől, de nem csúnya. Mosolygós, szépek a fogai is, a bőre is ápolt és a testalkatán is látszik, hogy törődik magával. Arcra kicsit elmarad attól, amire a képek alapján számítottam, de még így is az átlagnál jobb. Popsi és cici kerek és feszes, lógásnak nyoma sincs. Kifejezetten kedves, ritkán tapasztalható kezdeményező készséggel, szívesen és értelmesen beszélget, simogatással ráhangol a randira.
NFsajnos extra az amúgy is picit a veszprémi átlag fölé belőtt ajándékon felül. Az RL adatlapja nem hiányosan van kitöltve, hanem valóban csak ezeket vállalja, tehát csók és nyalakodás kizárva, NFVSZ szintén. Ez picit levon az élvezeti értékből, ugyanakkor a franciája kiváló, nem érdemes kihagyni. Az együttlét során jól mozog, nem kényes, nem nézi az órát, nem siettet, kellemesen eltölthető az idő. Pozícióváltásra jól reagál. Egy picit hiányzott az együttlétből, hogy kerülte a szemkontaktust, bár ez legtöbbször jellemző a lányokra. Összességében pozitív élmény, bár külsőre a jól elkészített retusált képeket nyilván nem hozza élőben, ez lehet egyfajta csalódás, még ha nem is néz ki rosszul. A kínálat kicsit szűkös, és kicsit a veszprémi átlag fölött van az ajándék, NF extrával még inkább, de a mostanában tapasztalható botrányos felhozatalban azt kell mondanom, hogy ajánlható. Ha nem vágysz különösebb extrákra csak egy sima együttlétre, a kedvesség és a hozzáállás megvan hozzá.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani legénybúcsúra egy lányt az oldalról aki jó müsort ad?
Sziasztok!Nórikához mennék,valaki volt már nála?tapasztalatok?
Szöveg, telefonszám, név ugyanaz, szerintem igencsak valószínű, hogy ugyanarról a lányról van szó, annak ellenére, hogy a fotók ki lettek cserélve (gondolom a háttér miatt, mivel az előző fotósorozat a nyíregyi lakásában készülhetett). Az egyik legjobb szolgáltató volt városunkban. Hirtelen kedvet kaptam egy pesti kiruccanásra 😉
Addig jó mindenkinek míg nem jársz sehova, 😁de ezt itt nagyon be nézted ,ez nem az az oldalt amit te keresel! Csak neked csak most , mondom a lehetőségeket, egyet f*zetsz kettőt kapsz, vagy ütlek és borulsz,a kettő együtt már extrának számít.Szemkarate bekötött szemmel ez már fel*ras , Kis **róf zenjére( A nézésíít meg a járását). Továbbá van lehetőség be nyalni a 220-ba egy kád vízbe állva, ezt csak 1x er tudod kipróbálni 😁szerintem ezt hagyd a végére.Ha komolyan érdekel a dolog keress a ***moderálva***.com-on. 😀😀
Most tényleg nem tudom eldönteni, hogy ekkora világbajnok troll, vagy tényleg nem tudja, hogy hol van. 😀
De ha az utóbbi, akkor inkábba a r*ndivonal pont hu-n kellett volna regisztrálni. 😁
Gabo30 · Kvázi-tag · Való igaz a teló szám egyezik, de viszont a testalkat háát nem igazán hasonlít a régi Zsuzsa 37-re.. Valaki hívja fel és meg tudjuk mi az igazság.
Pont erre gondolam én is.Nem vagyok benne biztos hogy ő az.
A szöveg ugyanaz, de a képek nem stimmelnek. Ez a lány egy kicsit vastagabb és a cickók sem egyeznek.
Jó kezdeményezés a Szerkesztőség részéről, hogy a hirdetők megadhatják adatlapjukon, hogy mi az amit kedvelnek és vállalnak, mi az, ami extrának számít, s mik azok a momentumok, amiket az adott lány nem kíván szerepeltetni a kínálatában. Egyre többen élnek is ezzel a lehetőséggel, ami eleve jó támpont az oldal látogatói számára-
Vannak viszont olyan hirdetések, ahol a hirdető olyan szinten semmibe veszi a leendő látogatókat, hogy képtelen 2-3 mondatban bemutatkozni, ehelyett egy "Szia" áll ott. Az ilyen adatlapoknak legjobb visszaköszönni és gyorsan lapozni egyet.
Alexa 20-ról és Nina 20-ról debreceni lányokról van valakinek infója?
RL Hirdető Zsofirol infó valaki