Igen, pedig volt olyan, akit még messze-messze is emlegetek. Nem tudom, hova tűnt a nyár végén, de amikor Nyír1en voltam, mindíg meglátogattamAnett34-et :) Ha esetleg van valakinek infója, rám írhat privibe.
Igen, pedig volt olyan, akit még messze-messze is emlegetek. Nem tudom, hova tűnt a nyár végén, de amikor Nyír1en voltam, mindíg meglátogattamAnett34-et :) Ha esetleg van valakinek infója, rám írhat privibe.
Drágáim! Ma du. 6 órától vagyok elérhető! Napközben kérlek ne keressetek 💕 csók
Köszönöm szépen puszi 😘
Virág (20) nevű hölgynél tettem látogatást.
A hölgyike durván photo shoppal dolgozik, így utólag átgondolva alig ismerek rá, sztem egy két kép hamisítvány.
A felsorolt dolgokat, extrákat Virág nem csinálja, nem is értem miért van kinn.
Műsora nagyon alap, gyenge, ráadásul pontatlan is volt, a megbeszélt időre nem volt a lakásánál, többször kellett csörgetnem h végre felvegye a telefont.
Abszolút nem ajánlom!
Hali!
Lingammasszázsban Debrecenben ki a jó, kit tudtok ajánlani?
Köszi.
Hali!
Lingammasszázsban ki a jó, kit tudtok ajánlani?
Köszi.
Inkább Nily-re szavaznék! Tisztára, mint Jen Selter.
Most Vanda új képei fogtak meg. Remélem igaziak!
slimjohn · Újonc · Egyet értek tanult kollégámmal, mivel tavaly, s néhányszor még ebben az évben is módom volt testközelből csodálni, sőt érinteni is azt a csodásan formatervezett popsit. Ráadásul Anett minden szempontból a jó szolgáltatók közé tartozott.
Ha már popsiról van szó, akkor ti feltehetően nem ismertétek Anettet a Fürediről, az autós mekivel szembeni panelból.....
gumibogyó · Újonc · A híres jó helyi csajok sajnos eltüntek........ 😉
A kóborló libák meg nagyon műek és flegmák.
Üdv valaki tud valamit a vl hirdetö edinárol a képei gyanusan jok
Sziasztok. Páran beírhatnák a szövegükbe,vagy jeleznék, hogy a m...i nem igaziak,hanem szilikon. Én nem szeretem a szilikonost .
Lassan tényleg úgy érzem, hogy itt már senkinek sem lényeg, hogy legalább kicsit is jól érezd magad. Ne adj isten visszajáró legyél.
Voltam Denissa(20)-nal. Tetszett a hirdetése, hogy felvállalja az arcát, sőt még telefontban is teljesen rendben lévőnek tűnt.
A képeken tényleg ő van, ebben nem is fog csalódni az ember. De jöttek a szokásos dolgok. Az extrák már nem annyik lettek mint telefonban, de ezen túllép az ember, mert végül vagy kéri, vagy nem. Ilyen esetben én a vagy nem kategória vagyok, csak lelombozó, ha valakit pont amiatt választasz.
Aztán szép lassan jön a többi, ami benne van az alapban és telefonon is mondott azt most épp nem lehet, mert "görcsöl". A melleihez ne nyúlj, mert azt nem szereti, máshova se, mert csiklandós. Természetesen a kedvenc pózod azt sem szereti. Nagyon lelombozó volt.
Ez a 20as korosztály tapasztalatom szerint mind ilyen. Említenék kivételt, de mostanában nem volt. Talán anno még Virág, de ő már nagyon rég nem járt erre.
Bubus01 · Újonc · Sziasztok Noéminél voltam aranyos csaj, nem nyafogos lehet pakolni összességében elégedetten tavoztam tőle bár a elég sok mindent nem vállal
Kedves NorbiKom!
Amennyiben valótlan hirdetést, képet talál az oldalunkon, kérem jelezze felénk belső üzenetben a hirdető nevét, telefonszámát (ez a pontos beazonosítás miatt segítség a számunkra), hogy ellenőrizni tudjuk és megtudjuk tenni a kellő intézkedéseket
Datt · Újonc · Mondtam én, hogy a popsoja mindent visz :)))
A mai nap felbukkant Fanni 22 (korábban Tina/Virág) hirdetése és nem tudtam nem észre venni a - felteszem házi - photoshoppolás nyomait a képen. Ha megnézitek az 1. és a 6. képet, amik ugyanazon tükrös szekrény előtt készültek, illetve az utolsó két képet a tér gyanúsan a hölgy felé görbül. Bár elképzelhető hogy simán csak egy fekete lyuk bújt meg valahol a képeken és az az oka ennek a furcsa anomáliának.
Amúgy szvsz semmi szükség a módosításokra, voltam már a leányzóval és semmi nem indokolja a képek manipulálását.
Ugyan ez a helyzet Alisa 28 képével, ahol szintén rettenetes fotóboltolás áldozatává vált a kép
Tina 22
Csendes, kedves lány. Visszajelzései nullák, de a popsi százas. Cicimániások ne keressék meg mások se mert megtartanám amúgy magamnak :)))))
Helo! Istenem,mennyi negatív hozzászólás,ezek után kihez menjek?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Véleményem szerint nagyon felhigult mot a debreceni felhozatal és sajnos kevés a megbizható - rendes és korrekt lány.