Bianka 24-et nem próbálta még valaki esetleg?
Az a popsi brutálisnak tűnik. Látom, hogy 1 vélemény van egy 1 hozzászólású profiltül, így abban nem bízok teljsen. Esetleg más próbálta már?
Bianka 24-et nem próbálta még valaki esetleg?
Az a popsi brutálisnak tűnik. Látom, hogy 1 vélemény van egy 1 hozzászólású profiltül, így abban nem bízok teljsen. Esetleg más próbálta már?
starion · Újonc · A látszat csal ;-) Jobban jársz ha kihagyod!
Gabo30 · Kvázi-tag · Aranyszabály! Előbb mindent a szemnek, majd mindent a kéznek :)
Pamela, korábban Kristin és Laura. Egy lányról van szó.
Dinka76 is írt róla néhány sorral lejjebb.
És én is ugyannezt tapasztaltam a hölgynél úgy fél éve. Úgy látszik könnyebb nevet változtatni, és jelentgetni a hosszászólásokat, mint normálisan hozzáállni a dolgokhoz. Újabb névként javasolnám például a Lois-t, az még nem volt.
Tud valaki írni, olyan hirdetőt akinek bőrnaciban vannak képei?
Köszönöm előre is!
De, hogy legyen értelem is a hozzászólásokban:sexy barbi( most éppen barbi23, szőke fiatal tetovált) és barátnője nem hívei a szex előtti tisztálkodásnak.
Erre mindenki készüljön fel, aki gumi nélkül akar hozzájuk közelíteni.
Barbi annyit mondott ( véletlenűl elszólva) nem szereti ha alúl kényeztetik, ezzel a gusztiustalan módszerrel vezeti rá az érdeklődőket a terület elhagyására.
Fruzsi24 masszázsáról valaki infót ?köszönöm..
Sziasztok.
Mia23 -nál jártam, egy kellemes egy órát voltam.
Nagyon rendben van a lány,szép és kedves.
Egy finom maszirozást kértem,majd jött a csuszka...imádtam!Remélem még tudok menni..nagyon szép lány!!Ajánlott!
Sziasztok. esetleg autós kalandra lenne hölgy, veszprém-fehérvár útvonalon? :)
A héten meglátogattam. Beletrafáltam egy olyan időpontba amikor kifejezetten jó hangulata volt. Velem nagyon aranyos és figyelmes volt. Azért a testért megéri felkeresni. Még mindíg a nagyon ajánlott kategória! Jönni fog még.
Fütyülős · Őstag · Úgy értettem az ő szilikon mellei nem tetszettek. Nagyon életidegen tapintása volt.
:-DDDDDDDDD
Roxy 26
Üzenetet váltottunk itt az oldalon, majd a találka előtt beszéltünk telefonon.
Panzióban voltunk.
Roxy egy nagyon szép, beszédes, közvetlen, csinos és kedves lány. Olyan volt, mintha már ismertük volna egymást, de ez csak miatta volt, én elég zárkózott vagyok általában.
Egy húzós éjszaka után találkoztunk, de mivel kissé nehezen jött össze a randi ezért fáradtan is bevállaltam. De jól tettem! Bár csak a feléig jutottunk annak amit elterveztem, de nagyon jól éreztem magam. Mindenben nagyon ügyes volt.
Mindenképpen visszamegyek még, be kell fejeznünk amit elkezdtünk.
humm · Kvázi-tag ·
Emlékeim szerint Bársony kebleit én is láttam.... sőt, nem csak láttam!
... nekem régen, kb 2 éve a kedvencem volt, többször voltam nála, és most is mindig mennek, de.... a hozzáállásban is sok változott - nem pozitív irányba, illetve a képek messze kerültek a valóságtól - ez viszont pozitív kilogrammban változott...
Pécsen ki masszíroz jól és franciával fejezi be? :)
Sziasztok
jessica vagy szandika valaki valami tapasztalat?! Mert mostanság elég sok hölgy eltűnt és gondoltam a fiatalabb korosztályt megpróbálnám de igazából nincs sok info senkiről
ki lenne az ajánlott??
kankirály · Lelkes újonc · Kedves szerkesztőség! Minap írtam a fórumba (Győr városok), tapasztaltam, h az oldal kérdezte tőlem, hogy nem -e vagyok robot? ill, nagyon sok jelzőtáblát, autót kellet kipipálnom. Picikét nehéz volt, azért összejött. Erre miért van szükség? Mi ebbe a jó? Ha megvilágítanák ezt.
Üdvözlettel.
Kankirály.
Szerintem meg nincs benne semmi különös. Vannak férfiak, akik szeretnek örömet okozni, és ebbe tartozik az is, hogy kényeztetik a hölgyet. Ugyancsak vannak olyanok is, akik a nőket kifejezetten becsülik, függetlenül attól, hogy mi a foglalkozásuk. Adni esetenként nagyobb öröm, mint kapni és ez a szexre is vonatkozik. A baj akkor van, ha azt állítja magáról, hogy profi az orális vonalon, és éppen az ellenkezője derül ki. Az a baj, ha azt írja, hogy szereti a kényeztetést, miközben legeljebb úgy tűri, mint egy fadarab. Abban persze igazad van, hogy ő a szolgáltató, amiért fizetünk, és elvárható lenne az, hogy minden ami a normális szex kereteibe fér, az alapban legyen. Amikor azt sorolják, hogy mi minden extra, már ki is farolok a buliból.
staffi · Őstag · Lehet gyenge volt a forgalom :)