Az egyik legjobb Nyiregyen!!
Az egyik legjobb Nyiregyen!!
Sziasztok, ki(k) van(nak) akik a Polírudvarban fészkelnek és normálisnak mondhatók?
Sziasztok Zsófi 35 hirdetőröl tud valaki valmilyen infót adni,milyen szolgáltató?
Hello.Serena 46 ról Valakinek valamilyen infója lenne túl jók a képei nem szeretnék pofára esni találkozáskor ...Privátban jöhetnek az infók köszi
*** Kérjük az önreklám mellőzését ***
Fruzsi 20! Pécsen van helyileg. Amit vár az ember azt kapja! Nagyon kedves közvetlen könnyedén el lazultam a társaságában. Szőke haj kék szem formás alak. Szex kiváló!! Orális tehetsége fantasztikus!! Lakás rendben volt rendezett. Amint lessz lehetőségem biztos meglátogatom újból 😘😘
Nadin 24 nagyon szép nő.
Szolibarna szép bőr,csodálatos popó,a cickók kicsik szerintem.
Sajnos több jót nem tudok mondani róla,a fiatalokra jellemző flegma hozzá állás,gyorsan kicsinálná a pasit,aztán hadd menjen.
Én biztos,hogy többet nem megyek hozzá.
Üdv Urak! Lexy nevü hölyről valakinek van infója?
Sziasztok ! Elérhető vagyok ezen a hosszú hétvégén is fiúk! Puszi!
Üdv!
Van-e valakinek megosztanivaló infója Vanessza (26)-ról? A telefonszáma 2042-re végződik.
A másik érdekes hirdetés Alexandra (25) (+36....1925).
Köszi
Sziasztok.
Várok minden kedves vendéget most is, a hosszúhétvégén hozzám, Sopronba.
Aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni NE várjon tovább, hívjon.
Nálam masszázsra és BDSM-re van lehetőség.
Azonnal fogadlak!
Millió puszi Laura
Sziasztok!! Nagykanizsán vagyok elérhető hetfő reggelig aztán Zalaegerszegen !! Várlak titeket szeretettel 😘😘😘
Sziasztok!
Augusztus 21-től reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép és kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Üdv. Nati 22 C vágány minden velejáróval kerülendő!!!
Most Detti 21 (jól láttam hogy sokkal fiatalabb)
Celldömölkre már tényleg jöhetne valaki jó kis csinos, jó testű, szexi csajszi!!!
Maya 42 egyetemnél rendel.
A képei valódiak,szuper cickókkal márvány sima bőrrel.
Kedves bújós,és szerintem szereti is csinálni.
Nagyon jó a francia tudása,meg amúgy minden.
Jó volt vele bátran ajánlom mindenkinek.
Helló Mindenkinek!
Ritkán írok, de akkora kellemes meglepetés ért hogy most kell..............
Vica 38 Malompark mellett, bejutás egyszerű lakás fürdő rendben,a lány szerintem fiatalabb,már a telefonba nagyon kellemes a hangja, arcra szép, teste csinos,intelligens kellemes társaság
a végkifejlet után is végtelenül kedves,csokor átadás utólag,ritka korrekt lány.............
Sziasztok.Tud valaki ajánlni popo válalot molf kategoriába ha lehet jöhet privibe is köszönöm elöre is pacsi
staffi · Őstag · Tegnap amikor voltam a Raminál, beszélgettem vele egy kicsit mondom van egy új lány, Perla 28 érdeklődtek nálam de nem ismerem a hölgyet! Erre mondja a Ramika itt van velem szembe lévő szobába! 😁😁 Mondom neki a végén bemutatod nekem? Mondta persze, de sajnos amikor jöttem elfele szólni akart neki a Rami, de kiment a városba vásásolni :( Ha valaki esetleg volt nálla, vagy tervezi esetleg akkor egy kis infot szivesen olvasnák róla a fórumon! Meglátogatnám, hogy magam járjak utánna, de most időhiányba szenvedek :(
Sziasztok!
Holnap azaz 08.15-e 14 órától Pécsen leszek elérhető 08.18-ig! Első alkalommal látogatok hozzátok. Időpont foglalás már reggel 9-től lehetséges.
Várom hívásotokat...😉
Pusy...: Betty 😘