Sziasztok..Zara 28 számat tudja valaki?
Sziasztok..Zara 28 számat tudja valaki?
így van. Ennyi...Ez nem Chokito, ami ronda és finom, hanem pont az ellenkezője :-)))
Elárulod ki az a korzós lány..........?
Nyilván külsőre... Mire másra értenénk? Meglátod azt mondod ejha ledobja a köntöst akkor meg azt, hogy hú bmeg. De ami ezek után következik az csak lehuzasnak nevezhető. Ennyi.
Merciről tudnátok adni egy kis infót?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.Bella21 ről van infoja valakinek?
A keresőbe hiába irtam be semmi eredmény.Privátba jöhet.
korábban én is kérdeztem ezt a nina 21,aki most már tina...de hiába. akkor alig akart megszólalni,hol van,mi mennyi,hogyan. nem is mentem hozzá,ezután se fogok,ilyen hozzá állással még ingyen se kellene. ahogy olvastam semmi jó tapasztalat vele. gondolom,nem a semmiért van róla ez írva. erről ő tehet.
akkor miért írjátok,hogy jó csaj?? mitől,hol az?? miben?? és még szinte neki nem tetszik,ha ez egy szolgáltatás,akkor szolgáltasson!! mert amit vár érte,az meg jó lenne,mi?? szégyen,hogy még ő írogat itt c..ány módon miket másnak.
ennek ellenére még mindig van,aki elmegy hozzá? ha egy normál munkahelyen is így állna hozzá,már kidobták volna....
staffi · Őstag · Mai napom : Délelőtt tiszteletem tettem a korzó mögött az eggyik kedvencemnél! Franciába még most is kivégez pillanatok alatt, nem tudom de nekem nem csak mint hírdető hanem mint NŐ a civil életbe ugy is nagyon bejövős 😉😊 Egy jó óra múlva már le fixáltam egy időpontot a Vanessza 26-nál :Régota figyelgetem, űzenet váltások köztünk, volt márt itt régebben, ezért biztam benne, hogy vissza tér😊 Tudom, hogy a Leslie barátomnak nem jött össze vele a randi 😣🤔 De... ez a lány nagyon ott van a szeren!! Beléptem az ajtón már simogatott, kedves, aranyos, egyből mondta a zuhany lehetőséget. Cici egy csoda, csinos, kis kemény fenék, nevet, mosolyog, Franciával kezdtünk végig szembenézős, amikor már megfelelőlen felserkentett kérdezte szexelünk??? Közbe huncut mosoly az arcán, persze igent mondtam, első póz lovaglás, bele ült ahogy kell, nem nyafogott, jol mozgott finoman nyögdécselt közbe a két csoda cici előtte mozgott, a szemem megállt rajta mint a sült halnak!!! Közbe puszilgattam a ciciket, aztán hátulról kértem "hadd tegyem magamévá" Komolyan mondom amikor bepucsitott azt hittem elájulok, nagyon komolyan tette, áhhhhh ilyen nincs is azt gondoltam.... na aztán abba a pózba se volt nyafogás, amikor megfogtam a fenekét azt gondoltam ezt soha nem engedem el, ugy kell elperelni tőlem ügyvéd álltal! Kérdeztem tőle van franci@s befejezés mert ugye én gumiba nem birok végezni, de egyből mondta ha ugy szeretnéd ugy lesz.... ott is végig a szemembe nézve értem el a csúcsra😍😘 Sajnos ez a hölgy nagyon ritkán látogat el a városba, de ha többet jönne kinem hagynám egyszer sem! Lakás nagyon rendbe van, tiszta uj lakás!! Ui:Leslie barátom elhiszem, hogy kicsit felhúztad magad de ha teheted ne hagyd ki ez a lányt!!! Halgass rám 🙂😉😉😉
Merciről valakinek valami tapasztalat?
staffi · Őstag · Lilike26: Volt már itt 08.10én pár nap Nyiregyen akkor hivtam mindennap mig hírdetett de sajnos nem értem el, irtam neki üzenetet el sem olvasta! Azota követem a hirdetését utoljára Békéscsabán volt, most újra itt van a városba! Hivom naponta többször folyamatosan ki se csöng... Hirdetése igy kezdődik: "Fiatal lány várja hívásod.... de" jányom ", hogy várod a hivást ha be se kapcsolod a telefonod??? Vagy csak egy kitalált hírdető vagy? Egy fantom? Amugy meg minek is idegesitem magam rajta nem is értem... Csak nem értem a logikát benne, hírdet de nem lehet elérni soha... áhh, nekem ez magass...🙂
A közelmúltban végre sikerült meglátogatnom Mirát. Egy órát töltöttem vele és jól éreztem magam. Itt most le kellene írnom részletesen, hogy milyen volt hátha valaki kedvet kap hozzá. Nem teszem! Ma délután ugyanis felhívtam megbeszéltük 16 órára megyek és egy órát maradok. Eljött az idő hívtam nem vette fel hívtam még egyszer és mégegyszer de semmi. Ez így ment egy órán keresztül a végén feladtam. Gondoltam ha már elindultam nem megyek haza tele tárral ezért felhívtam a Vanessza 26 néven hírdető hölgyet. Már majdnem feladtam mikor végre felvette a telfont meg is beszéltük 17:30-ra megyek mivel szorított az idő csak fél órát kértem. A megadott címhez érve hívni kezdtem ő sem vette fel. Közben elkezdett szakadni az eső beáltam egy kapubejáróba onnan hívtam. Félóra hívogatás után ismét feladtam elindultam haza.
Innentől kezdve a két lány részemről nem ajánlott. Pedig a Mira szolgáltatásával meg voltam elégedve de ez a mai nap kiverte nálam a biztosítékot. A Vanesszánál még nem voltam de ez így is marad.
Ha a vendég lefoglal egy időpontot de nem megy el és ezt nem is jelzi akkor a hölgyek ki vannak akadva. Akkor kérdem én ha lefoglalok egy időpontot és ott vagyok időre hívom is a hirdetőt de az basszik felvenni a telefont akkor én ne legyek kiakadva? Legalább visszacsörgetne vagy küldene egy sms-t hogy hívjam vissza ahogy a Rami szokta de nem. Itt most lehet védekezni azzal, hogy azért nem jelez vissza nehogy bajom legyen belőle. Nem tudom ki, hogy van vele de ha egy hírdetőt több mint félórán keresztül hívogatok azt biztos nem családi körben teszem. Én azt hiszem joggal várná el ilyenkor az ember, hogy valami magyarázattal szolgáljon a kedves hírdető hölgy. Még az sem baj ha valami hazugsággal a semminél az is több és legalább nem érezzük úgy hogy hülyére vettek. Azt hittem lesz egy kellemes vasárnap délutánom de a hölgyek tettek róla, hogy ne így legyen. Ezek után részemről felejtősek.
Azt már tudjuk hogy kihez nem kell menni szerencsére az ilyen lányok kikopnak idövel :D De jó lenne pár pozitiv értékelést is olvasni itt :D ilettve hogy az adminok ne rakják átt más topicba !
slimjohn · Újonc · Néha az "út porában" is lehet gyöngyszemeket találni. :)
Újonc82 · Újonc · Tobebe, micsoda igényességre val, hogy utcáról is válogatsz.
Aki akar valamit nézze meg a felhozatalt...azt dönteni így vagy lehet...a sex kell?? Hajrá...mindenki azêrt van itt vagy nem?? Meg kell tudni beszélni mindent(is).
Nézd meg jobban azokat a képeket. A mellei kicsit túl sok photoshopot kaptak.. :)
Fanni 21 nél nem járt még senki?? Azok a képek... Atya ég! :D
Egy kis “élmény”csokor az utóbbi időből:
Dianna25: Nagyon nagyon forgalmas utca a helyszín, maga a hölgy a képeknek megfelelő, a szolgáltatása során mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát, jól csókol, finom francia és a szexben is megfelelő.
Viki24: sajnos már Nyíregyházán hirdet, vele kapcsolatban egyetlen negatívumot tudok említeni, hogy a csókot nem nagyon engedte, inkább szájrapuszi volt, viszont a kényeztetésre hihetetlen módon reagált, és a szex is kiváló volt vele, előtte pedig gyengéden franciazott.
Mézi27: ő sem itt hirdet már, kinézetre nekem bejött. Az időt rendkívül szigorúan tartja, túlságosan is, pedig előtte sokáig engedte a kényeztetést, amit láthatóan élvezett is, a franciaja jó lenne, de nem szereti sokáig csinálni.
Mercy barátnőjét, Tarát szívesen kipróbálnám, valamit Kitti 22-t is.
Az utóbbi időben sajnos *** moderálva ***. Épp ezért próbálkoztam az utcai vonalon, és inkább ez jött be mostanában. A Teva fele délelőttönként szoktak kint állni lányok, Nyirmihalydibol. Van egy csinos, fiatal, Reni a neve, és egy kicsit idősebb és teltebb lány, mindkettő nagyon jó szolgáltató, ami a lényeg az *** moderálva *** is barátibbak
Tudtok ajánlani nekem valakit a p laza környékéről
Köszönöm
Privátba is jöhet
Sziasztok
Semmitérő hozzászolas...
Raerunk igen. Arra,hogy ha már én és még jonehanyan így jártunk nálad( Nia -Dia meg még ki tudja mi lesz a neved) tudják az emberek mire számítsanak. Hiába vagy jó csaj, de egy nulla amit nyújtasz