Sziasztok,Violetta20-ról és Camilla-ról szeretnék tapasztalatokat kérni,a válaszokat elöre is köszönöm.
Sziasztok,Violetta20-ról és Camilla-ról szeretnék tapasztalatokat kérni,a válaszokat elöre is köszönöm.
Kedves Alizka!
Kérlek, a helyesírásra próbálj kicsit odafigyelni!
Sziasztok.
Mint turista szeretnék segítséget kérni.
Fiatalabb lányok (max 25 év) és 40 fölöttiek közül várnék ajánlatot,aki tényleg tudja,hogy mi kell.
Nagyon szépen köszönöm :)
Igen igen összekevertem őket , elnézést kérek mégegyszer !
Kerem szepen csak annyi irnek Pamela 43 szolgaltatoval kapcsolatban nem tudom miert nem lehet elerni a megjelolt ido pontokban telefon keresztul mert ugye bar hide to holgyek azt szeretik ha vendeg felhivja oket de kerdem en itt akkor minek hide to holgynek itt telefonszam ha azon nem lehet elerni egyaltalan
staffi · Őstag ·
Ma egy jó fórumos haverommal azon diskuráltunk többször is, hogy szerinte Belly 34 =Bella 34-el 😊 Én kitartottam amellett, hogy nem egy és ugyanaz a két hölgy és ugy látszik ez a kérdés el is dőlt, hogy két különböző hirdetőről van szó 🙂
Barbi(27) korábbi nevén Alexa ajánlott vagy nem? Olvasgattam vissza a fórumot nem nagyon van pozitív, de egy *** moderálva *** istenítik.
Bella 34 nem pedig Belly ! Elnezest elirtam!
Sziasztok,Tiffany 19-röl irnék,most jelenleg Dombóváron tartozkodik,és nagy ivben kerüljétek el.Egy nulla a csaj,telefonban lehozta a csillagos eget, de amikor nála voltam ezt nem lehet azt nem lehet.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy bizonyos Vnessza21 nevezetű leanyzó iránt.Aki hallott róla valamit,vagy láta esetleg más néven más városban dolgozni annak megkösszönném a segítségét.2016 környékén dolgozott itt Győrben,szeretném újra megtalálni, de sehol nemlátom.Nagyon aranyos csaj volt,imádtam!!!
További szép napot!!
Kedves Látogatók!
Kérjük ezt a témát a Beszélgessünk topicban szíveskedjenek folytatni
Köszönjük
A félreértés oka, hogy a szex értelmezése többféle lehet. Általában az ilyen erotikus oldalakon az aktusra van leszűkítve - ez a kislány vagy direkt homályos akart maradni vagy nem tudta, hogy nem a hétkönapi értelemben kellene használni (amikor is akár a francia, akár a kézi izgatás is a szex része). A lehetséges félreértések és az időkidobás elkerülése érdekében jó a már a telefonban "definiáltatni" a masszőzzel a "szex" (őszerinti)fogalmát. Most (már?) szerepel a hirdetésben a nincs szex mellett az is, hogy nincs erotika. Végülis így már korrekt -de azért jó a telefonban rákérdezni.
Nekem is mindíg tisztázatlan marad az a ,,masszőz” fogalom, hogy akkor mi is van ebbe hogy van a végén francia vagy csak kézi happy finish. Mindenképp tisztáznám egyértelműen a telóba ha ilyen helyre mennék.Szerintem az oldal hibája hogy megengedik hogy itt hirdessenek az olyan ,,masszőr” hölgyek akik nem vállalnak semmiféle erotikus szolgáltatást. El kellene hajtani őket, mondván ez egy erotikus oldal, persze az oldalnak is jól jön a hirdetésért beszedett pénz, nyilván ezért nem teszi meg. Gyerekek, ha masszíroztatni akarok elmegyek Pistihez, úgy meggyúr hogy ná!!!Igaz nincs a végén semmi.😂😂😂
Betty32 és Angi 27 Debrecenben! Lenne valakinek valami infója róluk? Tetszenek a képek csak nem Debreceni vagyok,így nem mennék átt feleslegesen! Vagy olyan ajánlást is elfogadok a teltebb nő és érdemes hozzá elmenni! Priviben is jöhet. Köszönöm!
Az ilyesmit már telefonba kell tisztábatenni, hogy tudniillik mely tetrészt masszírozza és mennyire... Amúgy a rózsaszálak tekintetében arányosan áll hozzá, vagy eltúlozza? Mert ez is már telefontéma kell, hogy legyen.
staffi · Őstag · Szia Adélka!! Igaz, elsőnek elnézést kértél tőlem, második alkalommal amikor megint nem jött össze a"randink" másnap én hivtalak fel, és ugye nem kiabálva, nem bunkon megkérdeztem ez megint miért volt jo, hogy lebeszéljük a találkozot és nem vagy elérhető??! Akkor azt mondtad a telefonba, hogy küldtél sms nekem miért nem volt jo.... akkor is mondtam én nem. kaptam tőled sms-t! De igen mondtad akkor is, hogy pedig te elküldted... mit mondtam neked?? Nézd meg mert szerintem nem nekem küldted mert én nem kaptam. meg.... annyit mondtál nekem. "amugy se tudtam volna dolgozni" most amikor szeptember 26.hivosgattalak küldtél egy sms nekem idézem "Szia! Ne keress légyszives! Köszi! :)" Érdekess ezt megkapta ezt az sms tőled.... a másikat nem.... :) Én úgy érzem normális voltam veled amikor meglátogattak, nem hiszem., hogy problémás vendég lennék.... Nincs is olyan hírdető akivel ugymond egyszer is össze vesztem volna (Claudia sztori félre értés volt, nem vita köztünk) Veled sem volt vitám.... sőt... szerintem nagyon korrekt voltam hozzád! Azzal is tisztába vagyok attol, hogy én nem megyek hozzád neked még a vendég köröd megmarad, de attol még nekem is van hova menni hirdetőhöz mert az Adélka azt irja nekem, hogy ne keress légyszíves!!! Az meg, hogy lefoglaltam(foglaltattam) az időpontokat nálad ugy voltam vele nem akartam adósod maradni, viszonozni akartam neked, hogy érezd milyen az amikor az időddel játszanak!! Tudnék még pár dolgot írni neked ami ugyan ugy fedné a valoságot, de minden nem tartozik a forumozokra!!!! Most is azt mondom jó szolgáltató vagy, de sokat kell még tanulnod mit jelent az, hogy Vendég - Hirdető korrekt kapcsolat!!! De van időd még gyakorolni ezt a dolgot!! 😉🙂Megnyugodhatsz veled nem játszom el azt, hogy m@s számrol felhivlak és meglátogatlak, amennyire kedveltelek ez a viszájára fordult.... Részemről ez az Adélkás téma le van zárva, nem foglalkozom tovább ezzel a dologgal! 😘😘(🌹!!!! 🌹!!!!!)
Gabi 32 nagyon jó. Szerintem fullos a csaj egy igazi tünemény. Gyönyörű test és mellé egy nagyon kedves és közvetlen nő nem tudok betelni vele ahányszor voltam nála még mindig csalódás mentes volt. Kiemelkedő szolgáltató Győrben pedig én már több lánynál voltam. Aki róla rosszat tud mondani az vagy hülye vagy pedig nem is volt nála csak feleslegesen írogat.
Szerintem 10/10es nő Győrben
Hy! Dominika és Diora vannak még?
A Corvin negyednél várlak :)
Kedves,vidám lány vagyok ,nincsenek allűrjeim csak ÉN vagyok :))))))))
Dasha cuki pici lány, ma voltam nála másodjára!
Eszméletlen szexi teste van, barátságos és közvetlen.
Én nagyon imádom, csak kár, hogy ritkán elérhető!
Engem teljesen elvarázsolt, egyik nagy kedvencem lett a mini lány! :P