Léna(27):
Tegnap délelőtt jártam nála. Egy órás időtartamra jelentkeztem be. Késtem negyed órát, ma se értem hogyan, nem szokott előfordulni. Kedvesen kezelte, felajánlotta a fél órát, elfogadtam egy extrával megspékelve. Nagyon rendben van ez a lány. A kor valós, a fényképek igaziak. A hozzáállása példás, sokan szolgáltató tanulhatna tőle. Végig vidám, mosolyog, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Amit vállal maximálisan teljesíti. Barátnő feeling, jó beszélgető partner! Csillagos ötös, megyek még, ha jön!
Sehi(23):
Nála akkor voltam, mikor a közelmúltban Ny.házán rendelt. Sokat nézegettem anno Db-ben is, volt, hogy előző nap lebeszéltem aztán másnap de. lemondta, többször is. De, korrekt volt, mindig küldött sms-t. Na, itt össze jött. Elég furcsa helyen rendelt. A fényképek alapján mást vártam, nem volt sokkal másabb, de mégis más, maradtam. Olyan túl tisztességes szolgáltató, aki mégsem ide való. Amit vállalt mindent teljesített, de az egész gépies, érzés nélküli, olyan kötelesség teljesítéses volt. Mindenre oda figyelt, talán túlzott precizitással is! Hiányzott a beleérzés, a kraft. Vállaltam, tisztességesen teljesítem, becsületes vagyok, de legyünk túl rajta, kész. Barátságos, de nem több. Nekem egyszeri alkalom volt! Mindig írom, a véleményem szubjektív, mással lehet másként viselkedik, lehet én nem voltam bejövős neki!