Boldog új évet Fiúk! Idén is töretlen odaadással várlak benneteket! Csók!
Boldog új évet Fiúk! Idén is töretlen odaadással várlak benneteket! Csók!
Meg ha már pár sorral lentebb néztem:
Tina 32: A kor valós vagy ahhoz közeli.
Helyszín: a fényesudvar, de nem a panel, korrekt hely.
Külsőre: A képen ő van, mivel kedves lány, igy haragszom magamra hogy leírom, de fő az objektív hozzáállás, a testét eléggé megviselte a családalapítás, vékony, de sok minden lóg. Viszont az arca nagyon bejövős, legalábbis nekem.
Hozzáállás: Én remek hozzáállást tapasztaltam, kedves, empatikus, nem siettet, nincs csalás, nincs rejtett költség.
Akik egy fergeteges szxcsatát akarnak egy bombatestű nővel, azoknak nem ő a jó választás, de akik egy kedves, szép arcú, figyelmes, korrekt lánnyal szeretnék jól érezni magukat egy kicsit, és ehhez megfelelő modorral rendelkeznek, azoknak remek választás lehet.
Szép estét!
Régen írtam beszámolót, volt egy kis szünet, most kicsit megtöröm:
Black Domina (22): Időnként feltűnik városunkban, nevével ellentétben nem a domina a fő profilja. (Meg sajnos a virággyűjtésen kívül semmi sem az igazán)
A kor valósnak tűnik, így elsőre egy csinos, barátságos lány. A rózsák száma alapból nem vészes, de a sok a +, azért húzós is lehet. Eddig volt a jó rész, aztán a csalódás.
Igazából olyan az egész, mint egy futószalagos látványpékség. Az ajándékozás után indul a szalag, gyors zuhany, meg mindenből egy kis ízelítő, alapból egyébként nem rossz, ügyes, de érződik rajta a gyors letudás vágya, csak menj el gyorsan, számára ideális szolgáltatás az lenne ha otthon magadnak megoldanád miközben rá gondolsz, a csokrot meg elküldöd. Ha a hozzáállásán változtatna ajánlható lenne, de igy tényleg csak végső esetben, csak ha senki más nem ér rá és gyorsan le akarja tudni az ember, mert ez az ő célja is. Biztos hogy vannak tőle nagyobb norvég varázslólányok is itt, de amit nyújt az a korrekt, empatikus szolgáltatástól is messze van, így részemről az alsó polcra kerül.
Volt még egy szőke hölgy erre, talán pesti, de a rózsákon nagyon nem vettem észre, 30-nak hirdette magát, olyan 40-es volt, talán ez az egyetlen ami pontot von le tőle, egyébként csinos, jó alakú milf, a Malomparkhoz közel. A nevét sajnos elfelejtettem, ha jön még erre megírom, mert ő viszont már megütötte a lécet. Jó francia, az actionba is odateszi magát, nem alibizik, többszöri pózváltás után (ami első szóra, szájhúzás nélkül, tényleg készségesen ment, pedig volt sok :)) végül úgy lett végem hogy fordítva rápattant a velem egykorúra és az isteni feneke fel-le mozgott rajta, és utána sem egyből lepattant, hanem kis levezetés, megnyugvás, majd után ovatosan lecsusszant. Még kis beszélgetés, itt az óra az előző esettel ellentétben teljesen ki lett használva. Ha látom még a hirdetését leírom a nevét és maximálisan ajánlom.
Sziasztok Xéna vagyok, Boldog Újévet mindenkinek Nyíregyházán elérhető vagyok Non-Stop 😉 kellemes estét mindenkinek 😉
Hali! Buék! Melani 29-rők vakakinek,valami megosztható infója nincsen véletlenül? Köszi.
Maximálisan ajánlott kategória a hölgy,legutóbb a firestationnal szemben praktizált.Kedves,készséges,odaadó.Legutóbb popsi kényeztetésre voltam nála,mennyei volt.
Sziasztok! Valaki jart mar a szombathely mellett hirdeto Esztinel aki parjaval is hirdet Eszti es Norbi neven? Akar privibe is johet az info ha van vkinek! Koszonom szepen!
Üdv!
Volt már valaki Nyíregyen Roxi (22)-nél vagy Tamara (23)-nál?
Ez csak egy magánjellegű vélemény! Mindenki döntse el saját maga, hogy mi az, ami megéri és mi az, ami nem. Személy szerint én 4 hölgyet látogattam rendszeresen. Az egyik megkért, úgy kb. 4-5 alkalom után, hogy ne menjek többet, mert ezentúl csak olyan vendégeket tart meg, akik bejönnek neki. Ez becsületes, őszinte hozzáállás volt. Illedelmesen elköszöntünk egymástól. Nem sokkal később abba is hagyta. Gondolom megtalálta az igazit. Volt két olyan hölgy, akik kb. az 5. randitól elkezdtek bunkó módon viselkedni. Jött a kamu csók, ezt nem lehet, azt nem akarom, igyekezz már, lejárt az időd, stb. Gondoltam rossz napja van (előfordul), de a következő még rosszabb volt. Hozzájuk sem mentem többet. Egy ideje már őket sem látom hírdetni, ezért nem is írok neveket. De! Van, ami mellett, már nem tudok elmenni szó nélkül! Ez pedig Niki28 (Szombathely) viselkedése! Ez volt az eddigi leg embertelenebb, leg aljasabb dolog, amit tapasztaltam! 1 év után derült ki, hogy mekkora színésznő, hogy nem diszkrét, hogy mindent elmond másoknak. Egyszer, már lehúzott egy virágcsokorral, majd hetekig nem vette fel a telefont. Kapott egy negatív értékelést. Megkért, hogy töröljem, és rendezzük az elmaradást. Most sokkal ügyesebb volt. Elhitette velem, hogy több vagyok, mint egy vendég. Aztán letiltotta az értékelési lehetőséget és szó nélkül lepattintott! Mindezt azért írtam le, hogy tudjátok, mire számíthattok. Még a leg kedvesebb lány is tud, nagy meglepetéseket okozni. Persze, nem szabad általánosítani. Nem írok ide mindent, részletesen, mert NEM lejáratni akarom. Ha bővebb információt szeretnél, kérdezz.
Buek!
Az idei evben remelem tobb velemeny lesz...
Nagyon boldog új évet kívánok minden régi és új vendégemnek!
Teljesüljön minden kívánságotok, és legyen nagyon sok csodás élményben részetek!!! Rajtam ezután sem fog múlni ;)
BÚÉK Mindenkinek!
nivod85 · Újonc · Boldog Uj Evet kivanok mindenkinek!!!!
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék volt-e már valakinek szerencséje Katarina nevű hölgyhöz? Ha igen, mennyire ajánlott?
Eredményekben Bővelkedő Sikeres Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek aki az oldalon Szolgáltatást kínál és azoknak akik azt ígénybe is veszik!
Kedves Lányok!
BUÉK!
Köszönjük, hogy vagytok nekünk!
Köszönjük, hogy foglalkoztok velünk, ha fáradtak vagyunk, ha idegesek vagyunk, ha az asszonynak otthon fáj a feje, vagy ha különleges dolgokra vágyunk!
Szelep vagytok Ti, az életünk lufiján!
Vigyázzatok magatokra, és remélem mi is jól tudunk majd vigyázni rátok!
Puszi!
ghost1 · Újonc · BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK,MINDENKINEK! :)
Bár az évnek még nincs vége, lehet, hogy négykézláb érek a végére, de addig míg stabilan állok Boldog Újévet Kívánok!
🍾🥂😀
Ha nem aktív a hirdetése feltehetőleg nem fogad vendéget, akkor értelmetlen hívogatni is.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Boldog új évet kívánok mindenkinek és főleg azoknak a lányoknak akik szebbé teték a szürke hétköznapokat.