Sok boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek!
LambertGyula · Újonc · Esemény dátuma: 2020. 03. 04.
Név: Dominika
Kor: 27
Első megjelenés: 2016.03.31. 16:03
Alkalom: 1.
Időtartam: fél óra
Közös zuhanyzási lehetőség nem volt, így egyből nekivetkőztünk. Mondtam, hogy franciát nem kérek. Kedvenc indításom, főleg ha ilyen gyönyörű testű nővel állok szemben, hogy az ágy szélére ülök, míg ő előttem áll, és csókolgatom a testét. Imádom az ilyen magas nőket, a szép hosszú párductestüket. Míg faltam a testét, ő közben simogatózott, ahogy kell. Ezután pettingelni kezdtünk kutyában és lovaglóban, aztán gumiban toltuk mindhárom pózban. Hamarosan kiderült, hogy nem szereti, ha szájjal érek a melléhez és a nyakához, és azt sem, ha kézzel a nyúlok a lábai közé, hiába ígértem, h nem akarok ujjazni, valamint külön kezet is mostam alaposan az egész akció előtt. Ilyenkor mindig finoman eltolt magától, vagy arrébb mozdult. Ettől eltekintve fura módon nem volt távolságtartó, csókolgatta a nyakamat, érzékien nyögdécselt. Aztán amikor először lekonyultam kicsit, megváltozott a dolog. Ideges lett és türelmetlen. Kissé panaszosan és ingerülten mondta, h nem tud ebbe beleülni. Hiába mondtam, h semmi baj, ez nem azért van, mert ő rosszul csinál bármit is, vagy mert nem lenne kívánatos, hanem mert eléggé alacsony a vérnyomásom. Ráadásul nagyon változékony vérpéniszem van. Innentől a feeling inkább átment kicsit futószalagba, szeretett volna mindenképpen kivégezni, holott mondtam, hogy ez nem elvárás részemről, többnyire orgazmus nélkül szoktam távozni a lányoktól, ami biztosan nagyon furcsán hangzik, de én már megszoktam, és enélkül is tudom élvezni az együttlétet. Egy ponton megint megkértem álljon elém, mint először, mert az olyan jó volt, hadd gerjedjek fel újra, de neki már nem volt türelme ehhez, és kifakadt, azt mondta: "most ácsorogjak itt mint egy f*sz?" Próbáltam visszaterelni a hangulatot a kezdő állapotba, kedvesen kédeztem, mi a baj, miért ingerült? Ha a rózsaszálak miatt aggódik, azt odaadom akár most is. Azt mondta, nem arról van szó, csak ő úgy képzeli az ilyen együttléteket, hogy az mindkettőnknek jó… Mivel én is akadoztam, nem igazán tudtam, milyen pózok lennének jók mindkettőnknek ilyen tiltások mellett, azt ajánlotta, bízzam rá magam, hátamra fektetett, levette a gumit, és sok kenőanyaggal kézimunkába kezdett. Hamarosan szóltam, hogy ez nekem nem ér semmit. Aztán megint jött egy kutyapózos petting, szuper teste megint felajzott, kértem másik gumit, és reszeltünk az félóra végéig. A barátságos hangulatot azért sikerült így is megőrízni, beszélgettünk, még a kiskutyáját is megmutatta. Kedvesen elköszöntünk végül.
Összegezve: Én elhiszem neki, hogy ő annak a fajta lánynak tartja magát, akit nem csak a rózsaszálak motiválnak, hanem kölcsönös örömökre törekszik, bár ennek ellentmondanak a tiltásai… Ha ezek nem lennének, valószínüleg újra próbálkoznék nála, hátha másodjára már nem feszélyezné annyira az én kissé problémás szexualitásom, és akkor talán még a csúcsra is eljuttathatna. Mert egyébként nagy élmény volt fél órán át érezni ezt a pompás testet…
Gabo30 · Kvázi-tag · Boldog Nőnapot! A hirdető hölgyeknek 🌷🌷😉
Köszönöm szépen! 😘
ghost1 · Újonc · Boldog nőnapot kívánok,minden kedves hölgynek! :)
Boldog NŐNAPOT a hölgyeknek! 🌹🌹🌹
Sajnálom hogy így jártál..Nekem korrektebb történetem volt,többször voltam egy lánynál,aztán kávézás a városba,csavargások...Aztán közölte hogyha így vagyunk haverok,akkor többet vízszintesbe nem leszünk,nem fogad...Aztán szerelmes lett,a srác úgy tudja táncolni jár..Végül is valószínű,voltak nála érzelmek irányomba..,de nálam ugye tiszta lappal nem indulhatott..Néha még rám ír,de nem sokat zavarjuk egymást..Végül is korrekt volt.
De a 98 százalékuknak nem szabad hinni,amit mondanak azt fenntartással kell fogadni..A szemük elött csak a pénz van csajszija válogatja mennyire aljasodik le hozzá,hogy megszerezze..
Még egyszer ne ess ebbe a hibába,szépek,jók kedvesek,de csak addig amíg érdekük van,,
Minden jót!
staffi · Őstag · Srácok ha felhívtok Nyiregyi hirdető csajt és Császárszállásra invitál a talira benneteket csak óvatosan, mert a képek se mindig fedik a valóságot, meg a finannszirozás is változik mikor oda értek.. jelen pillanatba öt hirdető is oda invitál, nagyon felkapott lett nekik az a hely, igaz az öt hirdetés nem öt lányt takar.. csak óvatosan makktársak... 😉😉😉
Sziasztok.
Ma este elérhető vagyok 23:00 ig ha valaki akar egy kis kikapcsolodást nálam Nyíregyházán megkapja puszi 😘
Üdv maktársak. Laura 25-ről valakinek valami infója van? Milyen a szolgáltatás és átverős csaj-e?
Az ilyen szolgáltatót jó magas ívibe kerülni kel! Itt a db számít, meg a gazdinak jósok legyen ...
Én ma hívtam fel pont a te beszámolód alapján. Köszöntem neki aztán az árakról kérdeztem,erre kinyomta a telót. Jó teste van,de a jelleme...
Üdv!
Ez a dühöngő,pici vélemény..
Itt Sopronban,nagyon alacsony a szolgáltatások színvonala..Talán olvassa ezt az a lány aki hozzánk jár ide..
Ha elkéri a rózsaszálakat bizonyos időért hogy szolgáltatást nyújtson,akkor kutya kötelessége végigszolgáltatni az időt..Nem lehet sürgetni,ki van fizetve az idő..
Ők lennének az elsők akik szólnának ha befizetnek valahova és 30 perc helyett 15 perc múlva elküldik őket.
Ők választották ezen szolgáltatást mi pedig nekik adjuk a néha igen nehezen megszerzett rózsaszálakat...
Jártam más városokban,messze nem ilyen rossz az ott dolgozók hozzáállása..
Tudom hogy az öreg osztrák kuncsaftoknak elég a 10 perc,de vannak itt magyar kedves vendégek... Hahó lányok...!!!!
Ő tipikusan az 'ingyen se' kategória. Azért eléggé zuhant a színvonal Győrben az elmúlt pár évben. Én mostanában csak Vivienn(29)-nél fordulok meg többé-kevésbé rendszeresen, másokhoz nem vitt rá a lélek. *** moderálva ***. Talán nem véletlen, hogy ők mind arccal hirdetnek.
Sziasztok !
Mai látogatásom Dominika 27 re esett.
Telon hivtam fél ora mulva fogadott is. 30 percre mentem árak átlagosak.
Külsöleg olyan mint a képeken arca is szép és azok az ajkak hmm
Hozzáálássa együttlét teljesen jo Isteni NFrancia és aktus sanos nem sokáig birtam de 1 jó élménnyel távoztam ami a mai világban már nem alap sajnos..
Csak ajánlani tudom .
Sziasztok!
Ma és Szombaton este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Komolyan mit vártál? Nézd meg a képeit, süt róla az igénytelenség...
Sziasztok ! Nicol 28-rol pár szó ! Nagyon kerülendő . Semmi nem ugy van ahogy megvan beszélve . Együttlét nagy nulla . Hozzáállasa kb siess siess már , tudom hogy ezt is azt is megbeszéltük de nincs kedvem hozzá. Gyors élvezz el es menj . Iszonyat bánom hogy meglátogattam. Remélem maradhat üdv
Gabo30 · Kvázi-tag · Köszönjük az infót! igazi fadarab :) Kevés olyan lány van akivel tudsz is beszélgetni már ha belefér az időbe,azért vannak kivételek igaz egyre kevesebb,,lassan elfogynak a régi jó szolgáltatók :(.. az ujjak meg áhh