Erre csak azt tudom mondani Sehikét is sokan szapulják,és kb ugyananyi ember megvan vele elégedve..
minerva · Újonc · Erre csak azt tudom mondani Sehikét is sokan szapulják,és kb ugyananyi ember megvan vele elégedve..
Kedves "Fellengzős vagyok, mert sok hozzászólásom van" úr! :)
Annyira nem hiszem, hogy szüksége lenne reklámra, én kérdeztem meg, hogy írhatok-e róla, mert konkrétan 0 vélemény volt róla, rajta kívül kb 3 hirdetőről tudnék hasonló pozitív dolgokat elmondani, csak róluk elmondták már sokan szóval nem éreztem szükségét a dicsőítésnek. Nem tudom itt aktívkodnak-e adminok de törölhetnék ezt a rágalmazó hozzászólást, azt hittem azért van ez a fórum, hogy segítsük egymást, én is sokat köszönhetek az itteni véleményeknek... Egyébként privátban ha adsz egy telószámot szívesen felhívlak és letesztelheted mennyire Anikós a hangom. :D Na szép napot!
Sziasztok. Klaudia 24. Még mindig a sokk rabja vagyok. Azt hiszem rá fogok szokni😁
Mai választásom Klaudia 24 re esett. Nem bántam meg, és ha olvasnád akkor most közlöm törzsvendéged leszek. Köszönöm a gyengédséget, a jó hangulatot és a felejthetetlen órát☺️ Srácok nálam ez az igazi szolgáltató✌️
Sziasztok! A Polírudvarban vagy környékén van valaki, aki ajánlott?
Tegnap meglátogattam Alma 102.
Nagyon kedves, kezdeményező és odaadó volt.Ajanlom mindenkinek
Kedves Anikó,
Elég gyengén sikerült ez az önreklám, bár sok munka van benne. Biztos hogy szükséged van rá?
Üdv N.
Puszi Fiúcskák :)
Új lány vagyok a városban várok minden olyan kandúrt aki ki szeretne kapcsolódni és jol akarja magát érezni!
Hívjatok bátran ne habozzatok !
Csóközön LEJLA!
Privátban (nehogy sértsünk vkit és vita legyen) kaphatok tippeket 3-4 szolgáltatóra akit érdemes meglátogatni (masszázs is lehet közte nyugodtan) és 3-4re akit mindenképp kerüljek? Többet is várnék, szóval küldjétek nyugodtan, ha van fejben ilyen listátok, köszönöm előre is!
Nem igazán szeretnék belefutni a legutóbb leírt fiaskóba... Köszi mégegyszer ha küldtök párat!
Anikó 41
Üdv! nem írtam még senkiről a fórumba, de úgy gondoltam megosztom róla a tapasztalataim, mert általában én is a hozzászólásokból és a véleményekből indulok ki, és róla semmit nem találtam, hátha hasznos lehet valakinek.
Kapcsolatfelvétel: Pofonegyszerű, ha nem értem el visszacsörgetett, telefonban mindent elmondott, nagyon közvetlen
Lakás: A legnagyobb lakótelepünkön található, teljesen átlagos, masszázságy, minden ami kell, erre nem is pazarolnék több karaktert.
Külső: Szép, bájos arc, az alakja olyan mint a képeken, szerintem sok 40-es megirigyelhetné, vagy akár még fiatalabbak is, látszik, hogy tesz az alakjáért de ezt el is mondja.
Együttlét: Kellemes masszázs, mindenki máshogy szereti ez igaz, nekem pont megfelelt az erősség, illetve ahogy csinálta, végig beszélgettünk, de gondolom aki a csendet igényli az is megoldható, a háttérben lágy zene szólt. A végén kézzel repített a csúcsra, egyetlen negatívumként azt tudnám megjegyezni, hogy nem vállalt többet, valakinek ez csalódás lehet de végül is telefonban ezt is elmondta korrekten.
Hozzáállás: Végtelenül kedves, aranyos, cserfes nő, egész végig be nem állt a szája, imádnivaló! Szerintem a barátnő feelinget kimaxolta, mikor először voltam nála akkor is úgy éreztem mintha századjára jönnék. Egy apró példa, hogy a végén nem csak simán szélnek eresztett, hanem jött a fürdőszobába utánam és segített lemosni a masszázsolajat, nem volt az az érzése az embernek, hogy minél gyorsabban el akarna küldeni, másnál sajnos megesett már.
Ár: Nem sok viszonyítási alapom van, de biztos, hogy nem több az átlagnál, összességében nagyon ajánlom ezt az élményt, én biztos visszamegyek még...
Sötét cicijű, és sötét p....u lányt kit ajánlanátok ?
Paragvári utca körül kit ajánlanátok
Csak Kimberly 22-t látok. Felhívtam: se kellemes, se megnyugtató, se érzéki nem volt a hangja.
Sziasztok!
Bianka(26) nevű tündér már régóta itt rendel, még sincs róla beszámoló!
Vkinek volt hozzá szerencséje?
Köszi, üdv
Sziasztok
Kit/kiket tudtok ajánlani az itt hirdető lányok közül?
Zara 38 Nyíregyházán engem is érdekekne. Ha valaki tud róla valami hasznosat,szívesen venném.
Edina28 Debrecenbe. Valakinek valami hasznos infó róla?Köszönöm.
Nándi · Őstag · Nem kevés perverzió szükségeltetik! :D
Anna 53?? Hú b+
Valaki járt már Klaudia 24-nél? Telefonban igen kedves, sőt kōzvetlen, ami persze nem baj.