Sziasztok. Berni 29 nél volt valaki? Valami vélemény?
Sziasztok. Berni 29 nél volt valaki? Valami vélemény?
Igazad van Naomi 26 ról érdeklődtem:)
Üdv!
Legénybúcsúra tudtok szép leányzót ajánlani?
Van az a mondás, hogy jobb adni mint kapni. Érdemes ezen kicsit elmeditálni. 😉
Jelenleg szerintem nincs városunkban olyan szolgáltató aki megközelítené a debreceni Lotti 24 színvonalát. Az ajándékozásról meg ne is beszéljünk. Akár még taxival is megéri átmenni a hajdúsági megyeszékhelyre.
Jelenleg kettő van belőle Nyíregyházán.
Köszönöm a választ. Egyszerűen fogalmazva nem ajánlott a hölgy:)
Kedves Adrián!
Köszönöm a választ.
Akkor miért van a fórum, ha nem azért, hogy megkérdezzük az esetleges véleményeket, hogy ne rossz szolgáltatóhoz menjünk?
A lájkokból kiindulva nem ajánlott??
Sziasztok!
Vkinek van infoja Naomiről?:)
Előre is köszönöm a segítséget:)
Én voltam nála Pécsett többször, amikor még szexet is vállalt. Korrekt, normális, dögös nő. Jól éreztem magam vele. Szerintem látogasd meg, nem fogsz csalódni.
Kedves, normális nő, habár sztem bőven 50 fölött van már. A képek csalókák - elég alacsony és nagy hasa van, de a melle és a feneke szuper. Finom puha a bőre, nem válogatós, technikája átlagos.
Noémi38, Harkány, valami vélemény róla?
Sziasztok.
Frida 23-nál volt már vki?
Volt valaki a Rea nevű hölgynél masszázson?
Milyen volt, árban milyen szint?
Mia-nal voltam. Kedves volt, mosolygós, de nem túl bőbeszédű. Nem is baj mondjuk nem beszélgetni mentem. :) azok a cickók.. :)
Technikája semmi extra, de tette amit kell, nincs rá panaszom.
Evelin (24)-ről valaki? Nagyon bomba csajnak néz ki. Képek alapján az 59kg-ot sokallom, vagy elírta vagy nem tudom...
Vagy Cintya (18) ?
Sziasztok! Mira(26) és Kimberly(23)-ról valakinek véleménye? Képek rendben vannak, de azért hozzáállás se ártana.
Én külsőre sokkal jobbat vártam, de a hozzáállása tényleg szuper.
Sziasztok. Kiara 22 ről vélemények?
Reka 20 hoz jelentkeztem de mint kiderult Bianka 26 nyitott ajtot mindegy maradtam nagyon megbantam minosthetetlen szogaltatas elkerulendo yDebrecen