Adél 23-nál még tényleg nem járt senki? Nem hiszem el. Egyáltalán nincs róla semmi a fórumon..
Adél 23-nál még tényleg nem járt senki? Nem hiszem el. Egyáltalán nincs róla semmi a fórumon..
Azt mondják "ízlések és pofonok", de én mindig megijedek amikor meglátom Ts Nikol képét!
staffi · Őstag · Tegnap két órán keresztül hívogattam az Ivon39 hírdetőt. Nem értem el telon.... :( mikor már adtam felfele a reményt vissza csörenntett egy rövid diszkrét kis csörrentest :) vissza hívtam, beleszolt a teloba egyből a hangja megtettszett ,beszélt ,nevetett, laza volt... jeleztem neki mennék udvarolni hozzá,időpontot adott de nekem az késő volt... :( igy megbeszéltem vele egy későbbi fix időpontot.... ha megtörténik a dolog megirom....😉😉 de olyan érzesem van ,hogy nem fogok csalodni....
BlackMan88 · Újonc · Köszi az infót, én azért rápróbálok mert nagyon megfogott a kislányos bája, remélem a hozzáállásával sem lesz gond!
Gáz a csaj. 2 szot ismer csak. PLUSZ es az EXTRÁT:) alapjaban nem lenne rossz. De ezzel meg az elszallt rozsacsokrokkal nem.hinnem hogy sokaig lesz koztunk. Ő is az a fajta hogy gyorsan hamar sokat. Aki sok kicsi sokra megy alapon melozik rajott hogy sokkal jobban megeri kevesebbert de tobbet dolgozni :)
BlackMan88 · Újonc · Anett22-nél járt már valaki?
BlackMan88 · Újonc · Dóri20-nál járt már valaki?
Pédé · Tag · Lili(34)-ről esetleg tud valaki valamit ?
Hónapok óta nem láttam a hirdetését. AMikor legutóbb találkoztunk (tavasz végén), annyit mondott, hogy egy hzónapig nem lesz most. De azóta sem láttam sehol a hirdetését....
Belly33: Hol is kezdjem? Nézegettem már régebben is hallottam róla hideget meleget! Tegnap felhívtam csak kíváncsi voltam. Telefonba szimpatikus volt beszélgettünk egy kicsit. Ma meg is látogattam! Nem bántam meg nagyon nem!!! Cuki szőke lány fogadott kis bugyikába kiemelve csodás testét:) képeken is tetszett de élőben jobb:) és ami fontos az arca is szép na és a szemei na azok nagyon cukik:) igényes lány kellemes illattal selymes bőrrel! Együttlétre csak azt tudom elmondani nagyon jól éreztem magam vele, ahogy bújt hozzám, ölelt ahhh nekem nagyon bejött! Punci isteni kellemes hamar nedves lett majd hallható volt hogy tetszett neki ez igen beindít:) francia ahogy csinálja na az nem semmi a látvány és az érzés is nagyon jó:) szexben is jó volt nem nyafog pont ahogy szeretem:) összességében azt tudom mondani bolond voltam hogy eddig nem mentem el hozzá az ilyen lányok miatt érdemes elmenni jó kedvel jöttem el tőle és ez nagyon fontos:)
Sziasztok
Eszit 31. Kinek milyen tapasztalatai vannak a hölgyről?
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha igazán spéci masszázst akarsz a városban akkor csakis NURU Rebekánál. Kicsit húzós a rózsák száma,de megéri az árát! Nagyon komoly ez a thaiföldi cucc amivel csinálja,magam is meglepődtem mert felért egy kellemes aktussal, pedig szex az nuku! Rebeka pedig tudja mi a dolga, egy igazi kis művésznő!
Tinához én is szeretnék eljutni egyszer, de még soha nem tudtam elérni telefonon... :(
Sziasztok!
Szeretném töletek megkérdezni,hogy /Angel 47/ hirdetőről mi a véleményetek.
Válaszotokat előre is köszi.
Sziasztok, az aprohirdetesben szereplo Katánál jart mar valaki?
Jani2 · Újonc · A tipikus JumpScare” játékok borítóid idéző valaggal készül a méltán híres Halloween-re 😅
Hú, azért Enikő 32 képe valahogy inkább ijesztő, mint erotikus. 😆 A leírásról már ne is beszéljünk...
Suzyt érdemes meglátogatni?
Szamanta23 ról tud valaki valamit? Ki volt nála?
Sziasztok.Monroe masszázsrol valaki valamit tud?
Már sokszor hívtam de semmi.
Köszönöm.
Ja valakit tudtok nekem ajánlani?
Köszönöm 😘