Ez a két variáció lehet.Attol tartok az utóbbi lessz.A vándor madarakkal ritkán volt pozitív élményem!
Ez a két variáció lehet.Attol tartok az utóbbi lessz.A vándor madarakkal ritkán volt pozitív élményem!
Szamanta23 nál aki volt megtenné hogy ír akár privátban? Kíváncsi lennék:) l
Vagy nagyon jó és rejtegetik a többiek vagy annyira megszívták hogy beszélni sem mernek róla :p
Engem is érdekelne!Sehol semmi róla.
Sziasztok,
Amy ( 25 ) ről van valaki aki privátban tudna írni pár sort :)? Kerestem fórumon nem találtam semmit róla.
köszi
Azért valami tapasztalatban gazdagabb beszámoló mondjuk engem is érdekelne. Kinézetre elég szimpatikus csaj
staffi · Őstag · Ujabb hölgyet látogattam meg Minike 24 néven hírdető hölgyet! A VL-chaten ismertem meg,akkor Debrecenbe hírdetett pont! Elmondása szerint Debrecenbe könnyebben el lehet érni telon mint Nyiregyen. Most itt van Nyiregyen igy meglatogattam. Amikor beszállt a kocsimba ,csak.lestem egy nagyon szép hölgy, nezett rám a nagy szemeivel! Egy lakásba vittem el , utközbe beszelgettünk es akkor éreztem ,hogy a kémia müködni fog :) Nagyon csinos csaj,kepei a valóságot tükrözi teljesen, amit megbeszeltünk ugy törtent minden,kedves volt kedvembe járt , lehetett több pózt is kiprobalni vele, francia finom. Jol éreztem magam vele ,biztos ,hogy ha ujra elérem akkor meglátogatom! Ugy gondolom ha valaki korrekt vele akkor viszonozza,viszont ha valaki nem korrekt vele akkor szerintem határozottan el fogja mondani a velemenyét! Arra is rájöttem nem az a hirdető aki egy nap minnél több "vendéget fogadjon " és futoszallagon tudja le a vendégeit tipus.... pl.... időt se nézett most velem,ugy kerdeztem tőle nem járt még le az időm...?! Ahogy a Tibeti barátom szokta mondani: Ez az en szubjektív véleményem,amit a hölgynél tapasztaltam!
A véleményem az hogy egy 20? éves “C” lánykának biztosan a vendég kielégítése a legfontosabb...
Tupac · Újonc · Hello, Sheron (20) volt valakinek szerencséje? Vélemény?
Jani2 · Újonc · Kisvárda - Záhony vonalon a 4-es úton szoktam látni.. de hidd el nekem te nem szeretnéd őket és más épp eszű ember sem.
Sziasztok!
Valaki járt már Shakti Masszázsnál? Örülnék, ha megosztanátok a tapasztalatokat velem privátban. Köszi.
Sziasztok
Nyiregyhazán, vagy a megyében vannak még utszéli lányok?
Ha igen hol, merre?
Tudja valaki?
Szép estét! Alizka 18-nál volt már valaki itt Nyíregyházán? Tetszik a kerekded forma? Csak jó lenne valami infó is. Köszönöm.
Sziasztok! Ázsiai vagy más egzotikus hirdetőt tud valaki? Sehol nem találok! A válaszokat előre is köszönöm!
Airgeneral · Újonc · Osztom a véleményt!
Üdv tagok Netti38-ról tud vki valamit? Ritkán hirdet és nem elérhető akkor sem mindig.
,Panna 55-ről valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Örökösföld és környékén keresek hirdetőt, ha valaki tudja hogy ki rendel esetleg arra, ne tartsa magába jöhet privátba is akár, köszönöm
Igen, szuper massázs a többi titok
Ne keresd mostanában. Nem lesz