Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóiról Non-Stop elérhető vagyok ha szeretnél kikapcsolódni vagy el lazulni akkor látogass meg, várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj Viberen a részletekért. 😘
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóiról Non-Stop elérhető vagyok ha szeretnél kikapcsolódni vagy el lazulni akkor látogass meg, várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj Viberen a részletekért. 😘
Meg kell fogalmaznod, mit vársz el, milyen adottságai legyenek a hölgynek, mert e nélkül választani helyetted nem lehet.
SZIASZTOK FIÚK... AKCIÓT AJÁNLOK❗❗❗❗❗ HÍVJATOK BIZALOMMAL. EGY AUTÓS KALANDRA.
Sziasztok. Valaki volt már Tina 48?? Infó kéne róla!!
Claudia (43) masszázsról bárkinek egy kis infója esetleg? Telefonban elég szűkszavú, ami nem feltétlenül baj, de egy kis plusz infó jól jönne...
Köszi előre is!
Köszi szépen!
Szombathelyen voltam vele4 nagyon szép lány, de mint a gép semmi kedvesség és kijelentette csak fél órát maradhatok. Vagy nem voltam szimpi vagy már jöttek utánnam. A szépség nem minden mert kicsit lekezeló a stíluaa
Hol olvastál róla véleményeket?
Nekem is a "kedvencek" között szerepel, de többnyire nagyon messze van, Kaposvárig már elmennék miatta szivesen. A képei alapján top, a vélemények róla elég különbözőek, nem lehet igazán adni rájuk.
Sziasztok!Ramona 35 erosen ajanlott kategoria,tavaly voltam nala ketszer de teljesen meg voltam vele elegedve!!
Sziasztok!
Dorika26- ról szertnék kérni infót! Nagyon jól néz ki a képei alapján, de Kaposváron már többször futottam bele lehúzós csajba...🙁 Azóta inkább csak biztosra (Alice) megyek. Ő tökéletes. De, ha Dori is ksdves lány, aķkor szívesen meglátogatnám.
Sziasztok! Ma Anett Világa (43) -nál 1 órát töltöttem. A hölgy nagyon bájos, vonzó teremtés. Kiváló masszázsától felfrissültem. :) Összegezve: Anett ár/ szolgáltatása: 10/10!
Ezen ne csodálkozz, hiszen több hirdetése van ugyanazzal a számmal. Nálam ez kizáró ok, hogy felhívjam.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen nyugodtan
Sziasztok! Tamara34-ról van valakinek tapasztalata?
Azt gondoltam hátha jobb lett azóta a szolgáltatása! Köszi a válaszodat!
Nincs mit, bár furcsa volt, mert írtál róla te is beszámolót, de akkor neked sem lehetett egy maradandó élmény.
Köszönöm a válaszodat! Akkor hanyagolom!
Tévedsz baratom :) A Minike az Nyiregyen is Minike, meg Debrecenbe is 😉😉