Tudtok jó lányt akit megéri házhoz hívni?
Tudtok jó lányt akit megéri házhoz hívni?
Szerintem igen :) mondjuk engem nem érdekel ki hogy dolgozik Normális kereteken belül ... csak engem is nem 1 nem 2 vendeg fel hív ugye te nem vagy lehúzós nincs ember a hazba stb. Stb. Sajnos vannak ilyen lányok és nem.csak ő de mi rendes lányok szívjuk meg akik korrektül próbalnak dolgozni ... Mert ha már egy vendég egy ilyen lányhoz elmegy utána már 100-szor át gondolja hogy elmenjen ami természetes dolog ... csak így nem saját magukkal basznak ki hanem a helyel is és a többi lannyal is nem is 1-2 vendég volt már nálam aki panaszkodott a lányra 5 perc se telt el de már menjen ... könyörgöm ha már ezt a munkat választották akkor csinálják már rendesen nekem sincs kedvem pár vendéghez még is próbálok normális kedves lenni ... ez az én véleményem ...
Majd én meg mondom ki az Dia vagy épp Tina most Nina mikor hogy változtatt nevet ismerem Siófokról ott is elég vendeg panaszkodott rá ... És sajnos az ilyen lányok miatt nem jönnek a vendégek a normális lanyokhoz...
Sziasztok! Örökösföld, esetleg pláza környékén tudnátok ajánlani szolgáltatót? Akár privátban is... Köszönöm előre is!
Sziasztok Xéna 33 vagyok én Non-Stop elérhető vagyok. Nyíregyháza Sóstón várom régi és új vendégeimet. Hívj bátran vagy írj Viberen. ,😘
orgazmo · Újonc · Nem múlt héten csütörtökön voltam Kimberly (23)-nál. Max kétszer próbálkozok, de közben azért reménykedek, mert azonnal ritkán tudsz átnyergelni másik lóra.
Williams · Újonc · Tényleg jó keresztény lehet, mert Linettből máris Kiara lett!😀
Vivien 22-vel én is befürödtem. Telefonban még rá is kérdeztem, hogy akkor ő-e Vivien, mert két hirdetésnél is ugyanaz a szám volt megadva, mondja, hogy persze. Odaérek természetesen nem Vivien, hanem a másik két hirdetésből Emili fogadott aki próbálta bizonygatni, hogy ő Vivien, csak régen készültek a képek. Nem is hasonlítanak egymásra, ráadásul Viviennek a képein több tetkó is van rajta meg egy sem. Érzékeny búcsút vettünk egymástól.
Sajnálatos módon itt az oldalon nem lehet jelenteni valótlan képért csak abban az esetben ha neten bizonyíthatóan máshol szereplő képekkel hirdet, ha más képeivel hirdet arra nincs opció. Kár.
Csütörtökön nem volt kovidhelyzet? Már rég nem voltak ennyien, sokan visszatértek, például airbag Mónika27. Ráadásul a csajok siránkoznak, hogy nincs sok komoly érdeklödö. Ha valami nem stimmel, fordulok és megyek máshoz. Már nem hívom a kiszemeltet 15 percenként.
Hívtam nem vette fel,ráírtam privátban el se olvasta.
Többet nem keresem.
Fruzsi (26)
Aránylag könnyen elértem telefonon , meg is beszéltünk egy randit 20 perccel későbbre. A lánglovagokkal szemben lévő panelban fogadja vendégeit.
Itt azért megjegyezném , hogy a diszkréció kb. nulla, értem ez alatt , hogy nagyon szem előtt van és forgalmas környék. A liften üzenetek hagyva az x emeleti lakók számára , akik szintén űzik az ipart .
Szerencsére én nem mentem olyan magasra. Ahogy felértem már nyílt is az ajtó amin belépve megláttam Fruzsit. Mivel tisztában vagyok vele , hogy kicsoda, így nem ért meglepetés. Gyönyörű szép szeme és kacér mosolya van. Baszobába fixáltuk újra a menetrendet majd irány a zuhany. A kötelező pancsi után vissza a szobába majd Fruzsi letérdelve kezelésbe vette a kis barátomat. Istenien bánik a szerszámmal és mivel láttam , hogy nem okoz neki gondot tövig bevenni ezért kézzel a hajába túrva fogtam és elkezdtem dugni a száját. Annyira jólesett , hogy ha hagyom , hogy fojtassa akkor hamar véget ért volna a móka ezért kértem a vegyvédelmit. Fruzsit az ágyon pucsítva kaptam el hátulról. Dugás közben simogatta szép melleit , szexi derekát, kerek fenekét. Mikor már folyt rólam a víz és éreztem , hogy nem bírom szusszal kértem , hogy fejezze be szájjal. Letéptem magamról a gumit ő letérdelve elém elkezdte újra szopni. Olyan jólesett ,hogy egy ilyen szexi fiatal csaj szopja a farkam , hogy nem sokáig bírtam , ráfogtam a fejére és bele élveztem a szájába. Kedves csaj és a rozsa szálak mértéke is nagyon korrekt.
Részemről nagyon ajánlott .
Lilla (43)-ról van valakinek tapasztalata?
Köszi! N.
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni a 2 lány közül kit ajánlotok. Szamanta 23 illetve Dori 23 KÖszönöm előre is.
Szevasztok Nicole(27) v. Lola szolgáltatókról van vkinek infója?
Köszy
Sziasztok!
Az új lányok közül valaki felpróbálta már Alexandra 22- öt? Válaszotokat előre is köszönöm!
orgazmo · Újonc · Nekem marha nagy mázlim volt Kimberlyvel, már ami a telefonálási szokásait illeti. Hívtam csütörtökön, egyből felvette.Leszerveztük az időpontot, de aztán közbejött valami. Hívtam megint, hogy áttenném péntekre. Megint egyből felvette. OK, köszi hogy szóltál. Hívtam másnap is, de picit féltem, hogy már le is leszek tiltva. Felvette! Aznap tali, hívom a kapuból a lebeszélt időpont előtt 1 perccel, felveszi és közli, hogy neki még kell 5 perc. Na jó... eltelt, hívtam, semmi. Eltelik még 5 perc, hívom, semmi. Nagyon dühös lettem, hogy így kapom vissza végül a lemondott randit, de azt gondoltam, nagyon sok meló volt leszervezni hogy eljussak hozzá, legyen alibi, nyugi, nagyon rá is voltam mozdulva a képeire, úgy voltam hogy kap még egy esélyt. 15 perccel a leszervezett indulás után megint hívom, és végre felveszi, jajj ne haragudjak már, de most készült csak el, mehetek. Mentem, és jelentem szép a lány, és kedves. A rózsacsokor átlag feletti. A kedvemért még a zavaró tényezőt is kiiktatta (telefon némít). A produkció nekem megérte. Ha nem lenne ez a mostani home office meg kovidhelyzet, keresném a lehetőséget és rohannék vissza hozzá.
Aki viszont tud Amy-ről bármit, az itt vagy privátban jelezze már. Szerintem január lesz belőle, de őt is meg akarom látogatni. Ha nagyon botrányos, bármi okból, akkor persze kihagynám. Köszi!!
Sziasztok!
Amy 25-ről tudtok valami infót, beszámolót? Jöhet priviben.
Köszi!
Williams · Újonc · Elég sűrűn változtatja a nevét. Ez nem jelent jót. Nemrég még Maya volt, utánna Nicol, most meg Linett. Érdekes!
Nelli 27 Kállósemjén. Volt már valaki nála?
Sziasztok este 8-ig elérhető vagyok 😘