Sziasztok.Info kéne a lányrol.Köszi
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
staffi · Őstag · Mikor voltál a Gaby -Dóra párosnál??
Palika28 · Újonc · Nyiregyen keresek egy jó csajt aki sztriptíz táncot is válal. Kit tudtok ajánlani?
Hová tűnt Viktória 39?
sziasztok kedves urak hivásait várom😊😊😊
Tiffan 36 tud valaki valamilyen infót róla?
Jó kérdés!! Nem biztos, hogy tudok rá válaszolni...de ha Margarett Mean az ő korában füvet szííív??? :D Szóval a legutóbb csak azt hittem, hogy vele találkoztam. Mint kiderült akkor a tesó fogadott. De egy kalap mindkettő. Vannak sokkal színvonalasabb szolgáltatók. Ez olyan mintha egy autó szerelő azt mondaná, hogy bocsi de nem vezetek autót! :D :D MI ez az új terendi??
Melissza (25) ? Tapasztalat? Köszi!
Gabo30 · Kvázi-tag · Hidd el nekem jó lesz 😊
Köszönöm!
Milyen érdekes, hogy már el is tűnt ez a kétes hirdetés...
Üdv, Makktárask!
A minap Olivia40 látogattam meg. Kicsit nehézkes a környéken parkolni, lakás fürdő célnak megfelel, semmi extra.
Kedves aranyos hölgy, valamikor sokat fogyhatott, a bőre kicsit megereszkedett.Finom franciája van, majd missziben folytattuk. Közben lehet csókolgatni, láthatóan élvezi. Baromi hosszú combja van, szite követeli, hogy vegye az ember a vállára.
Kutyusban fejeztük be, nekem nagyon jó volt hogy magasa a hölgy, mivel vékony jól meglehetett fogni a csípőjénél.
Elmondása szerint a nagydarab nagyrépás fickóktól indul be, így aki ezeknek a követelményeknek megfelel erősen ajánlott.
sziasztok kedves urak hivásait várom sok szeretetel
Köszönjük a tippet, minden szava igaz.
Csinos aranyos leány, mosolygós.
Aztán ezzel a pozitívum ki is merült. A lépcsőház ajtóban fogad( a szomszédos mint amit mond). Panel szoba egy hevenyészetten letakart foltos heverő. Zuhany lehetőség nincs.
Figyelem, a hölgyhöz nem lehet hozzáérni! A francia erőltetett, aktus csak misszionáriusban lehet, igazi guminő feeling volt. Ja és ha véletlenül nyögnél élvezéskor akkor szól hogy ne tedd mert a család ott a másik szobában.....
Ivon mindig egy hétre jön. egyik szombattól rendel, következő hét péntek estig kereshető. Másnap reggel váltja Tinus. Szóval február 5 estig mehetsz. Vagy utána három hét múlva jön megint.
Én úgy gondolom ha a képek valósak akkor jó! Hozzáállás nyilván kérdéses! De ha valakinek lesz konkrét tapasztalata legyen kedves írja meg:) evégre azért van a fórum:)
Palika28 · Újonc · Na hetföre van idöpontom Ívonnál. Alig várom.
Nándi · Őstag · Kislány van neked arról fogalmad, hogy ezzel a bejezéseddel mennyi potenciális látogatódat vadítottad el!?? Talán majd rájössz! :D
Na itt van az Ivon. Nem tudja valaki hogy a héten lesz csák vagy jövöheten is.? Külföldön vagyok azért nem akarom felhívni ne menyen az ö számlája is.