Ő most nem a Mesi, vagy Sziszi néven van?
Ő most nem a Mesi, vagy Sziszi néven van?
Sziasztok!
A most jelenleg fent lévő Maja 33 nem a mi régi Majánk?
Telefonszám képek nem ugyan azok. '/
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani utcai szolgáltatót, aki istenien cumizik? *** moderálva ***
Esetleg lakásos van, azt is megköszönöm.
Üdv. Bitch
Delutan hivtam, hogy legyen idopont estere (nem sokat tartozkodok a varosban). Idopont lebeszelve, kert, hogy hivjam fel fel oraval a talalka elott. Amikor probaltam hivni a telefon folyamat kicsongott (letiltotta a szamomat valoszinuleg). Korrekt hirdeto.
Huuu Rita 20 Nagyon jól néz ki...... jól jönne egy kis infó
Airgeneral · Újonc · Már régen nem láttam.
Látom Luna újból feltűnt,*** moderálva ***.. Kerülendő.
Én is hasonlóan jártam mindkettőjükkel. Pedig ha Fanni odatenné magát,én rendszeres vendége lennék. De minek is tenné oda magát,ha van elég palimadár? Na üdv Pali voltam, Madár Pali...
Űdv.18-25éves korosztálybol .kit érdemes keresni?aki nem lehuzos nyafogos?
Sziasztok! Régen dolgozott itt egy lány a jerón, Napsugár.. Ő már végleg befejezte szerintetek?
Alexan · Újonc · Nincs!Esetleg a fővárosban Pesten!
Sziasztok,voltam egy "Nyíregyi" csajnál,valójában kállósemjén...
Most éppen izabellának hívja magát 23 éves,magas fekete hajú,elvikeg szereti popsiba.
Na most a popsi része annyi,hogy addig fogdossa a cerkát,hogy visszarakja punciba,illetve MINDENT extrába vállal,ami azt jelenti,hogy *** moderálva *** bemehetsz az ajtón.
Egy átlag csaj *** moderálva *** amiben minden benne van.Kedves "most éppen Izabella" *** moderálva ***,plusz egy fadarab,HAGYJÁTOK KI,NE MENJETEK HOZZÁ!
Sziasztok,voltam egy "Nyíregyi" csajnál,valójában kállósemjén...
Most éppen izabellának hívja magát 23 éves,magas fekete hajú,elvikeg szereti popsiba.
Na most a popsi része annyi,hogy addig fogdossa a cerkát,hogy visszarakja punciba,illetve MINDENT extrába vállal,ami azt jelenti,hogy *** moderálva *** bemehetsz az ajtón.
Egy átlag csaj *** moderálva *** amiben minden benne van.Kedves "most éppen Izabella" *** moderálva ***,plusz egy fadarab,HAGYJÁTOK KI,NE MENJETEK HOZZÁ!
Heló,én voltam vele tudom ajánlani,aranyos rugalmas,jó szűk punci,viszont mostanába masszázslány ként van fent,nemtudom miér
Sziasztok Diána (22)-rol valaki velemenyt irni? Koszi
A tatabányai sabrina-diamondot mindenki messze kerülje el, rossz tapasztalat.
Sziasztok! Nem tudjátok néger lány szolgáltató van Debrecenbe? Köszönöm a segítséget!
Popsibaszó · Újonc · Eliza 25 volt a csúcs csak eltünt:-((
Popsibaszó · Újonc · Vivike 30.Nekem bejött,de csak aki nem a rettenetesen nádszál vékony lányokat keresi az látogassa meg.NEM kövér pont kellemesen husis ahogy kell egy nőnek.
Popsibaszó · Újonc · Natty Masszázs nagy fotoshopp mágus!!Csak úgy hajlik körülötte a tér!!!🤣🤣