Abba lehet hagyni.
Abba lehet hagyni.
Sziasztok Alexa 22-vel valakinek tapasztalat? Jöhet privátban is, meghálálom!
Sziasztok! Miert nem enged privát uzenetet kuldeni? Kepet kell hogy feltoltsek . De sehol nem találok ilyen lehetőséget . Valaki segítene?
Öreg, rákattintasz a jobb felül látható kék mezőben nagyítóval jelzett keresőre, beírod, hogy Vivi, és egy csomó véleményt kapsz.
A legjópofább:
"Két feltétel együttes teljesülése esetén érdemes próbálkoznod:
1. szimpatikus vagy neki.
2. A csillagok állása kedvező.
Ha bármelyik feltételt bizonytalannak érzed, ne kísértsd a szerencsédet, mert kicsi az esélyed."
Én nagyon régen voltam nála egyszer, akkor mindkét feltétel együtt volt.
Szasztok. Vivi 34 röl valakinek infó??? Minden érdekel róla.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy kik rendelnek a Jerikó utcán?
Válaszokat előre is köszönöm.
További szép napot!
Nagykanizsa Éva 50. Megkérdeztem tőle mennyi egy óra ,válasz nélkül letiltott egy *** moderálva ***, de miért is? Irtam az oldal szerkesztöknek?? Én is letiltottam vissza.1 napig fog itt dolgozni ezzel a hozzájárulással
Vl Ketrin 27
VL Lili 24 Valaki irja meg hogy most ki a kedvesnek biztosan nem nevezhető barátnője!!
VL Mariann 31
Kerülendő kategória!!!
Ketrin VL 27 is megjelent!
Szintén messzire kerülendő!!!
Menj máshoz,
És írd meg milyen volt.
Valaki nem tudja mi történt Belly szőkeséggel?Ha valakinek van valami infója róla, az írjon már nekem üzenetet, köszi.
Miért? Mi a baj vele??
Sziasztok Robi vagyok! Új vagyok még az oldalon! Tudtok ajánlani Debrecenben és nyíregyházán olyan csajokat akinek jó a furulya tudása? Jöhet 40feletti is ! Válaszokat privát üzenetben várom! Köszönöm! ;)
Sziasztok!
Jázminkát(18 éves) nem ajánlom senkinek *** moderálva *** :D
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstón várom szeretettel régi és új vendégeimet, az ünnepek alatt is elérhető vagyok Non-Stop hívj vagy írj Viberen. *** moderálva ***
Sziasztok!
Szonja 40.
Mostanában járt nála valaki?
Igaz amit írtál! Ennyi rózsaszálért sokkal több kellene.
Nem csak te vagy vele így
Én is gratulálok hozzá akinek van hozzá undora, hogy lehet rá fanyalodni !???
Sziasztok,
Evelin (27)-el valakinek tapasztalata?
Köszi
Jól mondod Staffi barátom. A régi szép időket hozza fel az autós kaland,ami ráadásul hiányzik is. Gondolom sokak emlékeznek még az Arany János utcára,mikor hétvégén ott kocsikáztunk a zsigulival,és válogattunk a jobbnál jobb csajokból. Én konkrétan szeretem az autós kalandot. Csak a szopó fantom rám ne jöjjön egyszer :-D :-) :-D