Üdv. Lusy/Lucy-vel (25) van tapasztalata?
Üdv. Lusy/Lucy-vel (25) van tapasztalata?
Helló! Tifany 19-ről van itt valakinek tapasztalata? ;)
Sejtettem hogy gond van vele mivel probált lehuzni?
Gréti19(20):
Sok hezitálás után, gondolva az "Adélkás beszámolókra", csak elmentem hozzá.
És nagyon jól tettem, szép élmény volt.
Előző nap egyeztettem le a másnap délutáni időpontot. Minden rendben is volt, ezt a megbízhatóság miatt írom le.
A lakás tiszta, rendezett, barátságos.
Részletekbe nem bocsátkozom, de maximális kedvesség, odafigyelés, full barátnő feeling, erotika magas fokon.
Mindent kívánság szerint teljesít, sőt még azon is túl, veleszületett természetességgel. Nagyon jó beszélgető partner is, értelmes, empatikus.
Van benne valami plussz, ami már sok "profinak mondott" szolgáltatóból kiveszett. Csak maradjon így sokáig!
A virág szálak is a "földön járnak" és nem az "egekbe repülnek"!😊
Minden perce élvezet volt! Mindenképpen megyek még!
Sziasztok!
Campus környékén esetleg ajánlás?
Sziasztok! Az utolsó két hozzászólást aki moderálásra küldte, nagyon büszke lehet magára. Teljesen korrekt, normális bejegyzések voltak. Kicsinyes bosszúvágyat nem így kellene kiélni, bár az illető biztos meg van magával elégedve.
Voltam a Bellus nevü hirdetőnél. Egy nagy nulla az egész csaj. Egyáltalán nem foglalkozik a vendégével és még le is akar húzni. Vigyázzatok!
Sziasztok! Az itt hirdető "Debreceni búvóhelyről" szeretnék érdeklődni. Vitt már fel oda valaki csajt? Kinek mi a tapasztalata a helyről? Diszkréció,tisztaság,ár stb.. köszi a válaszokat.
Engem is érdekelne.
Tupac · Újonc · Hello! Igen, egy nagyon szép lány, modell alkattal, hosszú lábakkal, szép nagy mellekkel fehérneműben fogad, ahogy a képeken van. Nekem nagyon bejött viszont ha annyira készséges lenne mint amilyen szép, nem lenne gond, de nem, ha nem irányítod, leül és végigdumáljátok. Mindent csak 'zokniba' csinál, azt sem szívesen, nem jó színësz, semmit nem hiszel el neki. Tehát ha elég hogy szép, akkor hajrá, ha egy nagy akciót szeretnél akkor nem ajánlott...
Sziasztok
Pár lányrol érdekelne info hátha vki tud vmit roluk ujoncok még ahogy látom.
Bellus 24 Laura 24 Maya 23 érdekelne ha vki tud vmit ne tartsa magában :D
Szia Ceasar1963! Engem is érdekelne a hölgy elérhetősége
Ceasar1963 · Újonc · Igen.
Ismét bebizonyosodott, vagy pozitívat vagy semmit...
Szép munka. (jah bocs, nem ide...)
Üdv, tehát tényleg olyan, mint a képein?
Olvashattam volna az Alexa (24) megjegyzésedet előbb is, akkor kihagyom. Amit leírtál az sajnos mind igaz. A képek azok dögösek, de a valóság...... Remélem más rajongó figyelmesebb lesz.
Engem is érdekelne
LambertGyula · Újonc · Nekem se. Win 7-ed van?
Hát..Én mint "normális" lány ismét mennék Sopronba...A témához annyit fűznék hozzá,hogy mikor megérkezem első nap kora d.u. az az első,hogy MINDENT kitakarítok,kimosok és a magam igényeire alakítom a lakást.Ami valóban nem egyszerű,ha az előttem lévő igénytelen volt...:-(( Láttam én már olyan ágyat,amin 5 db gumis lepedő volt egymáson stb stb...Szóval szerintem nem elveszett az ügy...:-))) puszi. Hajni
Tiffany27 Korrekt szép lány! Élőben szerintem még jobb mint a képeken:) többször voltam már nála sose okoz csalódást:) imádom ahogy franciázik pont úgy csinálja hogy el tudja húzni ne robbanj el de jó legyen:) szexnél sincs nyafi nincs ellenére sem a lovaglás sem más megvan közben a szemkontaktus is ami szerintem fontos:) összességében én tudom ajánlani:)